Jump to content

Matovic

Donator
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

1 Follower

About Matovic

 • Rank
  Novi član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Evo slika statsa: https://www.dodaj.rs/image/LCxmZE
 2. Vaše Ime_Prezime u igri:Luka_Matovich Vaš TS3 nick:[C]Luka_Matovich Slika stats-a (možete ukloniti novac):https://www.dodaj.rs/image/LCxmZE
 3. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Matovich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodaj.rs/image/LCs61H Slika /weaponskills:https://www.dodaj.rs/image/LCsvrz Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:/// (CIVIL SAM SADA)
 4. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Matovich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodaj.rs/image/LCs61H Slika /weaponskills:https://www.dodaj.rs/image/LCsvrz Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:/// (CIVIL SAM SADA)
 5. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Matovich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodaj.rs/image/LCs61H Slika /weaponskills:https://www.dodaj.rs/image/LCsvrz Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:/// (CIVIL SAM SADA)
 6. Matovic

  Prijava

  Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Matovich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodaj.rs/image/L8P7Oz Slika /weaponskills:https://www.dodaj.rs/image/L8PQE6 Da li imate normal na TS:Aha Dodajte nešto:Jak je aim, al skill je jaci.
 7. Matovic

  Prijava

  Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Matovich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodaj.rs/image/L8hnBt Slika /weaponskills:https://www.dodaj.rs/image/L8hsfJ Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aim je jak, ali skill je jaci !Inace vise nisam u org i slika je starija par dana.
 8. To je veoma odlična ideja ali, samim tim mislim da bi trebalo uvesti da vlasnik vozila ako već želi da da ključeve vozila nekom igraču da može namestiti na koliko vremena taj igrač može posedovati ključeve.
 9. Pa vidi ne moze savko imati vipa6 tako da ja misllim da JetPack samim tim i opravdava tu cenu.
 10. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Matovich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodaj.rs/image/L8hnBt Slika /weaponskills:https://www.dodaj.rs/image/L8hsfJ Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aim je jak, ali skill je jaci !Inace vise nisam u org tkd.
 11. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Matovich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodaj.rs/image/L8hnBt Slika /weaponskills:https://www.dodaj.rs/image/L8hsfJ Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aim je jak, ali skill je jaci !
 12. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Matovich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodaj.rs/image/L8P7Oz Slika /weaponskills:https://www.dodaj.rs/image/L8PQE6 Da li imate normal na TS:Aha Dodajte nešto:Jak je aim, al skill je jaci.
 13. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Matovich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):http://uploadslika.eu/image/TUchr Slika /weaponskills:http://uploadslika.eu/image/TU7G9 Da li imate normal na TS:Aha Dodajte nešto:Pare nisu problem, para nema.
 14. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Matovich Godine (OOC):13 Slika /stats (možete ukloniti novac):http://uploadslika.eu/image/JCP9G Slika /weaponskills:http://uploadslika.eu/image/JCj1t Da li imate normal na TS:Naravno Dodajte nešto:Slika je malo starija pa samo da se zna da vise nisam u org....
 15. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Matovich Godine (OOC):13 Slika /stats (možete ukloniti novac):http://uploadslika.eu/image/JCP9G Slika /weaponskills:http://uploadslika.eu/image/JCj1t Da li imate normal na TS:Naravno Dodajte nešto:Slika je malo starija pa samo da se zna da vise nisam u org....
×
×
 • Create New...