Jump to content

Shuti

Donator
 • Content Count

  570
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

163 Silver

About Shuti

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 07/20/2005

Recent Profile Visitors

1,244 profile views
 1. Ime_Prezime (kao na serveru):Shuti_Boss Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/kGJh7S7 Slika /weaponskills:https://ibb.co/BPgdCRY Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:/
 2. Nije Bug! Na 2.2V vece su kazne.Pre je bilo 4 dana na Robiji sad je 10 i 2.000.000$ u minusu.A i za nacionalizam se kaznjava robijom.
 3. Ovo su TD-ovi koji su koristeni na ranijim serverima(Pre 7/8 godina) Treba se uraditi nesto novije u stilu Balkan School-a.Svaka cast za trud.
 4. Evo opet pricam o stilu Balkan School-a.Lepo ordradjen TD treba jos malo da se doradi.Svaka cast za trud.
 5. Lepo odradjeno,Ali nije u "Stilu" Balkan School-a.Uradi nesto da prilici serveru.Td kao td je lepo odradjen.7/10
 6. Nije losa ideja za organizaciju posto bilo bi zanimljivo dodati ovo pogotovo zato sto neka vrsta toga postoji i u rl-u.Lepo zamisljeno a i mogla bi dobra mapa da se odradi za istu org.Sporcki Pozdrav.
 7. Skroz nepotrebno posto stace taj skin u sampu ako ne sme biti na serveru.Nema logike da se izbaci.Veliki pozdrav
 8. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Shuti BossKupujem/Prodajem/Menjam:KupujemKoliko je registrovan (vozilo):/Koliko košta registracija (vozilo):/Cena:/Slika:/Opis:Kupujem nrg za sve informacije javite mi se ig /sms 291007
 9. Shuti

  Prijava

  Ime_Prezime (kao na serveru):Shuti_Boss Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/XSgxtjb Slika /weaponskills:https://ibb.co/rMRNg7K Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:oce to nekad
 10. Ovo je GTA Bug! Moze biti i da je do tebe probaj obrisati modove.
 11. Ovo se isto meni desavalo kad mi npr ( Kika me anticheat,pukne server ili meni padne skripta ) i kad odem relog budem 7200 sekundi u jail-u umesto u 3600.
 12. Kad ste usli u Gun Shop postoji mogucnost da ste se pomerili iza vrata i propali kroz skriptu.Nije Bug.
 13. Nije Bug. To je ubaceno zato sto ima citera sa Object Finderom koji locira svaki paketic koji je u blizini od 300 metara.To je dodati kako bi lociralo te lazne paketice a ne ove koji zapravo imaju nagradu.
×
×
 • Create New...