Jump to content

Luka_Kamenovic

Korisnik
 • Content Count

  530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

112 Silver

5 Followers

About Luka_Kamenovic

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 01/03/2004

Lične Informacije

 • Lokacija
  Petrovac, Srbija

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Luka_Kamenov

Recent Profile Visitors

1,694 profile views
 1. Popuni formular ovde sto pre https://balkan-school.com/forum/index.php?/forum/69-korisnički-računi/
 2. Mislim da je trenutna cena WL velika i da stvarno pravi problem vecini clanova kriminalnih organizacija, moje misljenje je da se treba vratiti stara cena WL. Plus od mene.
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Luka_Kamenov Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/hXv1Xmy Slika /weaponskills: https://ibb.co/dBqvMNH Da li imate normal na TS: Naravno Dodajte nešto:
 4. Stavio bih ovako, prvo na pocetku same igrice normalno CJ i njega bih mogli koristiti sve do misije kada ga korumpirana policija hapsi i salje na selu. Odatle pocinjemo koristi Cesara sa kojim bih mogli koristiti njegovu mafiju VLA i sve do San Fiera Kada bi otisli u Las Venturas ponovno bi koristili CJ i za finalni povratak u Los Santos imali bi 2 opcije sa kojim karakterom bi zavrsili igricu: Carl Johnson ili Sweet Johnson
 5. Sto se mene tice crvena zone je sasvim u ok situaciji, ali naravno ima stvari koje bi promenio 1. Zabranjeno timovanje igraca 2. Nakon nekog vremena(10sec,15sec,20sec...) da se igracima polako skidaju HP i Pancir kako bi ih naterali da se pobiju 3. Izbacio bih oruzija ciju svrhu nevidim u crvenoj zoni poput: noza, katane , palice , stapa itd... 4. Vise municije za neka oruzija poput Deagle ili Kubura 5. Zabraniti Jack Pack na crvenoj zoni 6. Popravio bih bug na crvenoj zoni sa kacigama jer ponekad kada te pogode u glavu dok nosis kacigu prosto kao da je nemas 7. Povecanje nagrada (1,2,3,4,5, mesto da ostanu iste nagrade a za 6,7,8,9 i 10 mesto da budu DP, ali neka mala kolicina DP) 8. Ubacio bih takodje da na crvenoj zoni svi igraci imaju FullSkill na svakom oruziju Sto se mene tice crvena zona je ok i ovakva kakva je.
 6. Robert Lewandowski Da li imas brata/sestru
 7. Game of Thrones Omiljeni kosarkas
 8. Jednog dana ja sam poljubio svoju liljepu devojku koja je bila veoma tuzna i ocajna. Kada sam se probudio i rasanio krenuo sam da kupim jagode i sok od jabuke kako sam tako isao do stana da ostavim jednu stvar koja je bila veoma stara i vazna za jedan eksperiment koji su ljudi htjeli napraviti za dokazivanje svojih mogucnosti. Sutradan kada sam ubio svoju babu i pojeo joj banane sa stola. Pre rucka sam isao kod babe da joj kazem sta sam imao iz matematike i fizike. Danas sam otisao u bioskop i kupio kokice i sok. Pa sam ubio mojeg brata. Onda sam otisao u pozoriste da se napijem ko letva i da sam se napio ko cika kod ognjena sa velikom gajbom. Zatim sam pojeo svoj doručak pa sam otisao do svog automobila da uzmem svoj pajser i onda sam otisao ukrast jedan lep auto koji je stvarno dobar model. Posle je zavoleo moju babu koja cudno prica i onda je otisao do marketa da kupi namernice za tortu i kolace za svecani trenutak u svojoj kuci da odem do jedne prijateljice i svoje vestine da joj pokazem jednu svoju lepu kolekciju torti sa čokoladom. Nakon toga sam otisao do druga da uzmem svoje naocare. Onda sam se izgubio u sumi sa devojkom i naisao sam oluk i novcanik sa puno para onda se zapitao zasto je on u svojoj unutasnjosti. Potom sam otisao kod svog auta da uzmem novac od pre par dana i jedan svoj mali prsten od svoje tetke koja ima svoj nakit u svojojsobi. Pre zalaska sunca otišao sam na jedno lepo mesto. Zatim sam posetio svog terapeuta da mi da tretman za moju veliku ozljedu na lijevoj nozi koju je on napravio dok je donosio prvu pomoc i svoj šešir. Pre sto je izvadio svoj telefon iz dzepa moj zavoj je spao sa ruke i ruka mi je pocela krvarit i onda se desila jedna strasna scena. Onda se desila saobracajna nesreca koja je bila puno bola i krvi na putu koji je bio sirok i hrapav zbog te situacije je bilo veoma zalosno i klizavo. Potom smo bili u situaciji koja je bila jako zanimljiva i jako napeta kao kanap o koji je objesen neki klin i drvo ali je palo na pod i razbilo se kao u param parcad. Nakon toga sam otišao kod zubara da izvadim tri plombe i jedan veoma gadan zub. Bilo je zima i bilo je dobro vreme za skijanje i skijanje na planini sa snjegom i vodom koja je bila jako zabavna za moje potrebe i igrali se malo zmurke kod mene kuci i bio je moj dobar prijatelj koji je sa njim bila bas dobra kao leba na to i druzenje koje je bilo veoma zabavno nakon toga sam uspeo da kupim jedan veliki televizor koji je bio veoma masivan i jako tezak ali glupo je ispalo ali je bilo zabavno jer sam se zabavio kao nikada.Potom sam
 9. Verdasco Messi,Ronaldo,Jordan
 10. Ne mogu se nicega setiti Novi krug nova rec: Zvucnik
×
×
 • Create New...