Jump to content

Car Dusan Silni

Moderator - BS-RP
 • Content Count

  528
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76 Bronze

About Car Dusan Silni

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Dusan Dzakic

Recent Profile Visitors

1,503 profile views
 1. Kao jedan jedini član žirija, tvoja priča je pregledana. Rijetko kada viđam ovako kulturnu, finu i pristojnu djevojku, svaka ti čast. Stvarno sam se zabavio čitajući ovaj tekst, sve odrađeno perfektno, tema koja se vrti je današnjica, ovo drži koncentraciju, gramatički ispravno, za primjer. Jedine male zamjerke su Ime i Prezime IC karaktera, nonRP je prezime West, osim ako ti roditelji nisu nekog stranog porijekla, ali nije ni bitno toliko. Što se tebe tiče, ne sumnjam da ćeš se plasirati na visoku poziciju zajednice, a takođe ne sumnjam da ćeš u realnom životu biti mnogo uspješna. Obavještena o rezultatima bićeš 27.07.2019. Zaključavam temu. LOCK.
 2. Dobrodošao na server! Za par godina, ne sumnjam da ćeš imati i preko 100.000 sabskrajbera, srećno ti legendo!
 3. Hvala ti na uloženom trudu i srećno na nagradnoj igri.
 4. Dobrodošao na Balkan School Community, FanArt je solidan, vidi se da imaš nekog iskustva u PhotoShop-u, nemoj odustati i guraj naprijed, možda se nekada tvoji radovi budu prodavali svjetskim kompanijama po abnormalnim novčanim ciframa.
 5. Fantastičan Helper, jedan od najboljih Lidera PD-a ikada, čast mi je igrati sa ovakvim igračem.
 6. Pridružujem se pohvali, kulturan i fino vaspitan.
 7. Ne može toliko visoka plata, svi će raditi jedan te isti posao što ne ide u korist servera i ekonomije. Ne slažem se da se ubace skill-ovi, nije to za ovaj posao. MINUS.
 8. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Dusan_Dzakic. Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru): Kasper. Razlog pohvale: Raspložen za šalu, vrijedan, aktivan i pozitivan, još koji savjet da se udjeli momku i ne sumnjam da će napredovati u AT kao jedan od kvalitetnijih Admina, svaka čast! Ne praktikujem da stavljam pohvale, ali kada neko napravi fin gest, to se mora pohvaliti. Slika/Video (opciono): /
 9. Povećati još kaznu, za svako vrijeđanje porodice sljedeća kazna: Ako si član organizacije: Admin Kazna + MUTE + Prison(4KP). Ako nisi član organizacije: MUTE + Prison(4KP) + Oduzimanje određene svote novca.
 10. Diskutabilno je, sa jedne strane dolaze oni bahati turisti kojima je cilj narušiti server, to su uglavnom čiteri koji su prije igrali na serveru. A, sa druge strane dolaze početnici koji žele igrati na serveru, koji nemaju namjeru nikome nauditi. Ovo pravilo zabrane davanja Wanted Levela turistima je uvedeno zbog kršenja istog, jer Lideri ne uče svoje članove dovoljno pravilima, pa se dešava da pripadnik Policije zaustavlja igrača Level 1 i radi CK(Maltretiranje u ovom slučaju), sami ste krivi, trpite posljedice sada.
 11. Ne moramo se voditi onom našom jednom skamer uvijek skamer, ali ako je već došlo do bana, igrač je napravio veću štetu s toga ne zaslužuje šansu.
×
×
 • Create New...