Jump to content

Andrei_Sloronsev

Novi član
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8

2 Followers

About Andrei_Sloronsev

 • Rank
  Novi član
 • Birthday 11/03/1996

Lične Informacije

 • Lokacija
  Banja Luka

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Andrei_Sloronsev

Recent Profile Visitors

851 profile views
 1. U tom slučaju bi bilo bolje da pređeš na računar igrati, ali ni taj računar nije mnogo jak u smislu da će ti sve raditi bez bilo kakvih zastajkivanja. Najbolja bi opcija bila kupiti nešto jaču mašinu.
 2. Zdravo Lazo! Imaš jako slab i zastarjeli procesor koji ima dvije jezgre klokovane na 1GHz, što je premalo i za današnje mobilne uređaje. Nažalost ćeš morati nabaviti novi računar/laptop ako želiš da otkloniš ove smetnje, jer ti programi i tutoriali koje možeš pronaći na internetu neće pomoći sa ubrzanjem.
 3. Jesi pokušavao reinstalirati network drivere?
 4. Netacno Sledeci posjeduje tunirano vozilo
 5. To je problem sa modom za vozila. Obriši modove koje si instalirao, ako nisi možda je problem na serveru ali onda ne bi bio jedini.
 6. Prvo pokušaj ovo što je Jackson napisao, ako ne bude i dalje radilo pošalji Crash Report ovdje.
 7. Netacno Sledeci je bar jednom robao banku/zlataru
 8. Dženan Lončarević - Nikome ni reč. "Sve je čovek vajao prstima svoga očaja"
 9. Pozdrav svima! Često ulazim na server gdje na spawnu srećem drugog igrača koji je ostavio AFK. Bilo to na spawnu u gradu ili u bazi organizacije, ne uspijem se izbagovati iz njega dok se neko drugi ne pojavi na spawnu ili ako ne skočim čim se spawnujem (što nekad i ne uspije). Predlagali su mi da limitujem frejmove na 20 pa pokušam izaći ali ni to ne funkcioniše. Moj prijedlog se odnosi na automatsko uklanjanje igrača koji na spawn-u ostave AFK, a ne treba ih kikovati. Govorim o mijenjanju virtuelnog svijeta igrača koji je duže od minute AFK. SetPlayerVirtualWord je funkcija sa kojom igrača možete skloniti u neki drugi virtualni svijet pa tako ne može imati kontakt sa igračima iz glavnog virtuelnog svijeta. Kada prestane biti AFK, igrač bi se vratio u glavni virtuelni svijet (0) i normalno nastavio sa igrom. Ovako bi skripta za rezultat automatski sklonila AFK igrače da ne bi smetali onima koji nisu AFK, što bi prvenstveno pomoglo i turistima jer da se stavim u njihovu poziciju i da ne znam šta se dešava automatski bih napustio igricu. Možda je samo do mene, ali mislim da se na jednostavan način može otkloniti ovaj problem, pa tako i smanjiti obim askq i reportova.
 10. Ako ti piše "You are banned from this server" samo idi /q pa uđi opet, to je problem sa IP-om. Ako ti i dalje piše da si banovan napravi novu temu sa FORMULAROM u ovom forumu - https://balkan-school.com/forum/index.php?/forum/38-zahtev-za-unban/
 11. Andrei_Sloronsev

  Pomoc

  PP je Privatna Poruka. Ako si instalirao neke modove ili programe obriši sve, ili pokušaj obrisati čitav GTA:SA i ponovo ga instalirati. Skini GTA San Andreas v1.0 verziju.
×
×
 • Create New...