Jump to content

Marlboro

Moderator - Café
 • Content Count

  1,616
 • Joined

Community Reputation

218 Silver

About Marlboro

 • Rank
  Aktivan član
 • Birthday 01/01/2002

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Marlboro

Recent Profile Visitors

7,654 profile views
 1. Marlboro

  Cao!

  Prošlo je 7 dana od otvaranja teme! Ugodan ostatak igre želim. LOCK
 2. Prošlo je 7 dana od otvaranja teme! Ugodan ostatak igre želim. LOCK
 3. Prošlo je 7 dana od otvaranja teme! Ugodan ostatak igre želim. LOCK
 4. Prošlo je 7 dana od otvaranja teme! Ugodan ostatak igre želim. LOCK
 5. Prošlo je 7 dana od otvaranja teme! Ugodan ostatak igre želim. LOCK
 6. Marlboro

  Cao!

  Dobrodošao na naš server. Ukoliko ti treba neka pomoć što se igrice tiče, tu su helperi da ti pomognu. Možeš ih pozvati komandom /askq ili /pomoc ako si početnik odnosno lvl 1 u igrici, pored toga imaš i na forumu potforum "Pomoć" gde možeš postaviti neko pitanje vezano za server klikom ovde --->Pomoć<---. Što se tiče TeamSpeak3 servera ukoliko imaš nekih pitanja ili nejasnoća možeš postaviti pitanje klikom na ovaj link ovde --->Pitanja u vezi TS3<---. Takodje važi i za forum, ako imaš nešto što ti nije jasno možeš pitati ovde na ovom linku --->Pitanja u vezi foruma<---. Važne linkove možes ispratiti ovde --->Važni linkovi<--- da bi se lakše snašao na forumu. Ukoliko imaš neke poteškoće oko nečega možeš mi se obratiti privatnom porukom na forumu. To bi bilo to što se tiče mene. Odabrao si pravu zajednicu, što ćeš i sam uvideti vremenom.
 7. Prošlo je 7 dana od otvaranja teme! Ugodan ostatak igre želim. LOCK
 8. Prošlo je 7 dana od otvaranja teme! Ugodan ostatak igre želim. LOCK
 9. Pozdrav svima.

   

   

  Ukoliko ste došli kao novi igrač na naš server ili ste se vratili, možete se predstaviti ostalim igračima naše zajednice u sekciji "Predstavite se". preko ovog linka ovde --->Predstavite se<---. Takodje možete poželeti novim i starima igračima dobrodošlicu i upoznati ih sa nekim važnim argumentima na serveru, TeamSpeak3 serveru i forumu.

  Hvala Vam na izdvojenom vremenu.

 10. Prošlo je 7 dana od otvaranja teme! Ugodan ostatak igre želim. LOCK
 11. Prošlo je 7 dana od otvaranja teme! Ugodan ostatak igre želim. LOCK
 12. Dobrodošao na naš server. Ukoliko ti treba neka pomoć što se igrice tiče, tu su helperi da ti pomognu. Možeš ih pozvati komandom /askq ili /pomoc ako si početnik odnosno lvl 1 u igrici, pored toga imaš i na forumu potforum "Pomoć" gde možeš postaviti neko pitanje vezano za server klikom ovde --->Pomoć<---. Što se tiče TeamSpeak3 servera ukoliko imaš nekih pitanja ili nejasnoća možeš postaviti pitanje klikom na ovaj link ovde --->Pitanja u vezi TS3<---. Takodje važi i za forum, ako imaš nešto što ti nije jasno možeš pitati ovde na ovom linku --->Pitanja u vezi foruma<---. Važne linkove možes ispratiti ovde --->Važni linkovi<--- da bi se lakše snašao na forumu. Ukoliko imaš neke poteškoće oko nečega možeš mi se obratiti privatnom porukom na forumu. To bi bilo to što se tiče mene. Odabrao si pravu zajednicu, što ćeš i sam uvideti vremenom.
 13. Dobrodošao na naš server. Ukoliko ti treba neka pomoć što se igrice tiče, tu su helperi da ti pomognu. Možeš ih pozvati komandom /askq ili /pomoc ako si početnik odnosno lvl 1 u igrici, pored toga imaš i na forumu potforum "Pomoć" gde možeš postaviti neko pitanje vezano za server klikom ovde --->Pomoć<---. Što se tiče TeamSpeak3 servera ukoliko imaš nekih pitanja ili nejasnoća možeš postaviti pitanje klikom na ovaj link ovde --->Pitanja u vezi TS3<---. Takodje važi i za forum, ako imaš nešto što ti nije jasno možeš pitati ovde na ovom linku --->Pitanja u vezi foruma<---. Važne linkove možes ispratiti ovde --->Važni linkovi<--- da bi se lakše snašao na forumu. Ukoliko imaš neke poteškoće oko nečega možeš mi se obratiti privatnom porukom na forumu. To bi bilo to što se tiče mene. Odabrao si pravu zajednicu, što ćeš i sam uvideti vremenom.
 14. Marlboro

  Zdravo!

  Prošlo je 7 dana od otvaranja teme! Ugodan ostatak igre želim. LOCK
×
×
 • Create New...