Jump to content

Uros Teofilovic

Novi član
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28

2 Followers

About Uros Teofilovic

 • Rank
  Novi član
 • Birthday 01/31/2004

Recent Profile Visitors

436 profile views
 1. treba da se daju malo jaca vozila ne ono ubrzava ko ranjen puz...
 2. Igrica je super netreba ti cak ni neki "jak" kompjuter da bi je igro, odlican je i single player a i multi player nije los!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 3. Pridruzujem se pohvali stvarno dobar helper!
 4. Da bi usao preko telefona, morao bih da kupis team speak 3 preko aplikacije. Ali ja bih ti preporucio da to uradis sasvim besplatno preko kompjutera/laptopa.
 5. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru): Uros_Teofilovic Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/M8G0x8C Slika /weaponskills: https://ibb.co/qY61qkV Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: //
 6. Ovo sto se se tice da ti se chat ne otvara I meni se desava u poslednje vreme I trazim kako da fixam ali za crash ja ti preporucujem da skines anticrasher I ubacis ga u cleo.Tako sam ja resio crash a nadam se da cu I ovo brzo
 7. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru): Uros_Teofilovic Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/TmYb4j1 Slika /weaponskills: https://ibb.co/NWyb6Qq Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: //
 8. Ime_Prezime (kao na serveru): Uros_Teofilovic Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/WgRWCV9 Slika /weaponskills: https://ibb.co/h2qkLJT Da li imate normal na TS: da Dodaj nesto:
 9. Uros Teofilovic

  Ballas

  Ime_Prezime (kao na serveru): Uros_Teofilovic Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/WgRWCV9 Slika /weaponskills: https://ibb.co/h2qkLJT Da li imate normal na TS: da Dodaj nesto:
 10. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru): Uros_Teofilovic Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/WgRWCV9 Slika /weaponskills: https://ibb.co/h2qkLJT Da li imate normal na TS: da Dodaj nesto:
 11. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru): Uros_Teofilovic Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/WgRWCV9 Slika /weaponskills: https://ibb.co/h2qkLJT Da li imate normal na TS: da Dodaj nesto:
 12. Svi su super ali ja bih izdvojio @Toni_Loncarrto je ts3 admin koji uvek ima strepljenja a nov je u tom timu.Velika pohvala od mene toni.
×
×
 • Create New...