Jump to content

Bizzey

Moderator - Café
 • Content Count

  1,598
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,439 Diamond

About Bizzey

 • Rank
  Aktivan član
 • Birthday 12/12/2002

Lične Informacije

 • Lokacija
  Key West, San Francisco & Tijuana

Recent Profile Visitors

16,074 profile views
 1. U ptf. Muzika diskutirajte o raznim temama kao sto su izvodjaci, pjesme...
  Budite kreativni i zaradite forum poene!
  https://balkan-school.com/forum/index.php?/forum/83-muzika/

 2. Odbijen! Ne ispunjavate uslove. LOCK.
 3. Odbijen! Ne ispunjavate uslove. LOCK.
 4. Odbijen Ne ispunjavate uslove! LOCK.
 5. - Svojom aktivnosču u ptf. Muzika nagradjene su sljedece osobe: @Milos Kostadinovic 200 FP @Hercegovac 150 FP @Vasic Samper 100 FP Forum poene ce dodjeliti @Fikret_Husnic.
 6. Odbijen! Neispunjavas uvjete za ulazak. LOCK
 7. Dobro nam dosao, ugodno se smjesti. Hvala ti sto si se pridruzio nasoj zajednici, ukoliko trebas pomoc obrati mi se preko poruke na forumu ili /sms na serveru, takodjer koristi /askq ako ti je potrebna pomoc. Nadamo se da ce ti se svidjeti i da ces uzivati. Pozdrav!
 8. Dobro nam dosao, ugodno se smjesti. Hvala ti sto si se pridruzio nasoj zajednici, ukoliko trebas pomoc obrati mi se preko poruke na forumu ili /sms na serveru, takodjer koristi /askq ako ti je potrebna pomoc. Nadamo se da ce ti se svidjeti i da ces uzivati. Pozdrav!
 9. Dobro nam dosao, ugodno se smjesti. Hvala ti sto si se pridruzio nasoj zajednici, ukoliko trebas pomoc obrati mi se preko poruke na forumu ili /sms na serveru, takodjer koristi /askq ako ti je potrebna pomoc. Nadamo se da ce ti se svidjeti i da ces uzivati. Pozdrav!
 10. Dobro nam dosao, ugodno se smjesti. Hvala ti sto si se pridruzio nasoj zajednici, ukoliko trebas pomoc obrati mi se preko poruke na forumu ili /sms na serveru, takodjer koristi /askq ako ti je potrebna pomoc. Nadamo se da ce ti se svidjeti i da ces uzivati. Pozdrav!
×
×
 • Create New...