Jump to content

Bizzey

Donator
 • Content Count

  436
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

162 Silver

About Bizzey

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 12/12/2002

Lične Informacije

 • Lokacija
  Zagreb

Recent Profile Visitors

1,712 profile views
 1. Jel vam zima ? :D 

   

 2. Bizzey

  Prijava

  Ime_Prezime (kao na serveru): Bizzey Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/ySfZLDj Slika /weaponskills: https://ibb.co/hRGf078 Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto:/
 3. Dobro nam dosao, ugodno se smjesti. Hvala ti sto si se pridruzio nasoj zajednici, ukoliko trebas pomoc obrati mi se preko poruke na forumu ili /sms na serveru, takodjer koristi /askq ako ti je potrebna pomoc. Nadamo se da ce ti se svidjeti i da ces uzivati. Pozdrav!
 4. Cestitam na helperu :) !

 5. Kao sto su vec decki rekli, ne mozes nista vise napraviti po tom pitanju, bolje je da napravis novi akaunt. Drugi put zapisi negdje sifru kao i kod. Uzivaj u igri!
 6. Dobro nam dosao, ugodno se smjesti. Hvala ti sto si se pridruzio nasoj zajednici, ukoliko trebas pomoc obrati mi se preko poruke na forumu ili /sms na serveru, takodjer koristi /askq ako ti je potrebna pomoc. Nadamo se da ce ti se svidjeti i da ces uzivati.Pozdrav!
 7. Dobro nam dosao, ugodno se smjesti. Hvala ti sto si se pridruzio nasoj zajednici, ukoliko trebas pomoc obrati mi se preko poruke na forumu ili /sms na serveru, takodjer koristi /askq ako ti je potrebna pomoc. Nadamo se da ce ti se svidjeti i da ces uzivati.Pozdrav!
 8. Dobro nam dosao, ugodno se smjesti. Hvala ti sto si se pridruzio nasoj zajednici, ukoliko trebas pomoc obrati mi se preko poruke na forumu ili /sms na serveru, takodjer koristi /askq ako ti je potrebna pomoc. Nadamo se da ce ti se svidjeti i da ces uzivati.Pozdrav!
 9. Dobro nam dosao, ugodno se smjesti. Hvala ti sto si se pridruzio nasoj zajednici, ukoliko trebas pomoc obrati mi se preko poruke na forumu ili /sms na serveru, takodjer koristi /askq ako ti je potrebna pomoc. Nadamo se da ce ti se svidjeti i da ces uzivati.Pozdrav!
 10. Dobro nam dosao, ugodno se smjesti. Hvala ti sto si se pridruzio nasoj zajednici, ukoliko trebas pomoc obrati mi se preko poruke na forumu ili /sms na serveru, takodjer koristi /askq ako ti je potrebna pomoc. Nadamo se da ce ti se svidjeti i da ces uzivati.Pozdrav!
 11. Dobro nam dosao, ugodno se smjesti. Hvala ti sto si se pridruzio nasoj zajednici, ukoliko trebas pomoc obrati mi se preko poruke na forumu ili /sms na serveru, takodjer koristi /askq ako ti je potrebna pomoc. Nadamo se da ce ti se svidjeti i da ces uzivati.Pozdrav!
 12. Dobro nam dosao, ugodno se smjesti. Hvala ti sto si se pridruzio nasoj zajednici, ukoliko trebas pomoc obrati mi se preko poruke na forumu ili /sms na serveru, takodjer koristi /askq ako ti je potrebna pomoc. Nadamo se da ce ti se svidjeti i da ces uzivati.Pozdrav!
 13. Ime_Prezime (kao na serveru): Bizzey Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/BZmMptW Slika /weaponskills: https://ibb.co/3BwFrgt Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Buranija mbrale
 14. Pa vjv da, ne znam...
 15. Bizzey

  Predlozi za forum

  @NIKOLADIX Slazem se, ali ako se stavlja nekog na forum a da on pritom nema forum akaunt, te ga ne moze tagat. Malo zeznuto.
×
×
 • Create New...