Jump to content

Lane_Savic

Početnik
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

1 Follower

About Lane_Savic

 • Rank
  Početnik
 • Birthday December 3

Recent Profile Visitors

79 profile views
 1. Generalno na svim poslovima treba povećati plate. Legalnim ali i ilegalnim (dostavljač semena). Novi poslovi u SA i ZG hitno. Shoppyand takođe u SA i ZG. Možda još neki ilegalni poslovi da se ubace.
 2. Pa da se uvede glad i žeđ igrača oživeli bi. Samo malo su jake cene u njima.
 3. Treba da se poveća potrošnja goriva. Šta dobijaš povećanjem broja pumpi kada na serveru samo tri rade normalno ostale skoro ništa. Da svako vozilo na serveru (pa i državna i službena) ako pune na privatnoj pumpi takođe plaćaju gorivo.
 4. U redu je naplata putarine. Sniziti cene za državne organizacije( policija i hitna pomoć free )i ljude koji rade poslove. Razdvojiti prolaze za velika vozila (na tom prolazu ne može proći nikako auto) i putnička vozila (sprečiti provlačenje bez naplate) ,ako ne može fizički razdvojiti bar automatski ticket (1000$-1500$) ili wl4 za provlačenje bez plaćanja,možda za turiste do nekog nivoa besplatan prelaz. Možda kada se plati putarina da se aktivira animacija prolaska (kao npr u auto peroinici) ,kraj animacije spuštena rampa sledeći plaća. Pozdrav.
 5. Lane_Savic

  Crash

  Vaše Ime_Prezime na serveru je:Lane_SavicUređaj/program koji je u kvaru: SAMPOpis problema:Čim izađem iz kuće od jutros (hgps818) i priđem automobilima slika se zamrzne. O čemu se radi? Kako rešiti problem?
 6. Jedno pitanje. Može li se namestiti da državna vozila ne skidaju nivo goriva sa privatnih pumpi, kada već ne plaćaju isto vlasniku?
 7. Ne može biti ok ako neko sipa gorivo, a ne plati ga vlasniku pumpe. Tu samo profitiraju kompanije jer se nivo goriva na pumpi smanjio. A vlasnik pumpe ide u minus.
 8. Lane_Savic

  Ime firme u boji

  Pozdrav. Vidim neke firme imaju nazive u bojama. Kako se menjaju boje slova? Pomoć ako neko zna.
 9. Samo još kada bi uspeli da rešite da na naplatnoj rampi prolazi samo ono vozilo koje je plati! Ne može posao da se radi ni prevoz prehrane ni bus vozač od likova koji kolima uleću ispred nas i zaglavljuju nas. A sve to da ne bi platili tih 500$.
 10. Ili bar ta vozila kojima država plaća da uopšte ne smanjuje količinu goriva sa pumpe. Takođe kada im je već gorivo besplatno isključite im potrošnju.
 11. Kako je moguće da pumpa konstantno ide u minus? Da li do znači da država ne plaća gorivo a da ga smanjuje sa stanja pumpe? Neko ga ne plaća to je sigurno! Kompanija ne može da mi prodaje više goriva nego što se proda! Ili ipak može???
×
×
 • Create New...