Jump to content

Rajovic

Početnik
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

About Rajovic

 • Rank
  Početnik
 • Birthday 08/26/2003

Recent Profile Visitors

176 profile views
 1. Rajovic

  Predlozi.

  Vaše Ime_Prezime na serveru je: Boban_Rajovic Vaš predlog (opširnije) : 1.Develop karaktera, uvodjenje PDF-a za develop karaktera gde ce svaki igrac moci da prikaze svoj karakter u par editovanih slika. 2.RP skola , kako bi svaki igrac naucio osnovna RP pravila,pisanje biografije, developanje,koriscenje RP komandi. 3.Uvodjenje komande /me /do i /try pre 10. levela. 4. Uvodjenje malo kompleksnijeg sistema za PD, npr. kodovi, malo vise cinova i patrole zone (Ako bude prihavecno nije mi frka da napisem ,,prirucnik,, za PD) 5. Izbacivanje saobracajne policije jer je nepotrebno, PD bi globalno trebao da se bavi i kontrolnom saobracaja, traffic division je samo jedna od jedinica unutar PD-a. Zasto mislite da treba ubaciti ovaj predlog: 1. Sam uzitak u RP , esteticki pregled necijeg karaktera, razvijanje RP-a na serveru. 2. Poducavanje novih igraca RolePlay-u , igrao sam na mnogim zajednicama i ovo daje rezultate. Podstaci igrace da npr. posle polozene RP skole ih testaju RP ucitelji za jedan RP plus. 3. Ovo je prosto,cak ne razuemem zasto ne bi mogle ove osnovne komande da se koriste pre lvl 10. 4. Bolje RP iskustvo. 5. Prosto se brise slot jedne organizacije,mogla bi da se ubaci neka korisnija fakcija za zabavu i RP ,ako je ova vec nepotrebna. Npr. da se ubaci hitman,mislim da je za RPG sever to idealno.
 2. Ne menjati nista, postoji razlog tih slotova da ne bi neka organizacija bila mrtva. Npr svi udju u GSF , niko nece u Ballas,ovako su primorani da udju posto GSF nema dovoljno slotova.
 3. Pa tebra, u RL logicno da ce biti vise Law Enforcment Officera nego kriminalaca, samo vi trebate biti IC organizovaniji i pametnije raditi da vas ne bi uhvatili. Sto se tazera tice, treba uvesti pravilo (Ako vec ne postoji) da ne smes tazovati na gun , posto realno kao sto i sam kazes je previse OP i nije realno to. Ok je ovako.
 4. Nisam dugo na serveru,al mislim da je JP i komande VIP-a 6 najmanji problem. Treba se promeniti mentalitet igraca i staff-a u neku ruku ako zelite da RolePlay napreduje na serveru. Na primer PD treba imati kompleksniji sistem, kodove,tagove , manual itd. Saobracajnu policiju kao fakciju ukloniti ,posto PD sam u sebi ima jedinicu traffic division i posebne ljude koji rade to. Moz se ukloniti al tek kad se RP na serveru unapredi, ovo je RPG server samo ima RP u nazivu nz iz kog razloga.
 5. Addison Montgomery , rodjena u Los Santos Memorial Hospital-u 25.4.1975. Odrasla je u imucnoj porodici , uglavnom bankara, srednju i osnovnu skolu je zavrsila u Los Santosu, pohadjala je Harvard medicinsku skolu , smer biohemija u klasi P. Burke-a. Nakon doktorata na biohemiji,krece staziranje u Mayo Clinic-u. Specijalizira na genekologiji , klasa D. Sheperda , te krece s radom kao hirurg u Mayo Clinic-u. Dve hiljade i desete godine pokrece klinicko istrazivanje ,bazirano na vestackoj oplodnji sa svojim buducim muzem Owenom Huntom. Klinicko istrazivanje se pokazuje kao uspesno , te zahvat dobija ime Montgomery-Hunt , a par meseci kasnije oni se vencavaju. Dve hiljade i sedamaeste godine Addison dobija reputaciju najboljeg hirurga na istocnoj obali i postaje sef hirurgije u Mayo Clinic-u. Addison 2018. godine hvata svog muza u prevari , preko noci iz besa napusta Mayo Clinic i vraca se u Los Santos zaposljavajuci se u Los Santos Memorial Hospital-u gde ubrzo postaje sef genekologije i titulu Chief Attending-a (Glavnog specijaliste). Dve hiljade i devetnaeste godine Addison je ustanovljen karcinom jetre u cetvrtom stadijumu koji joj ubrzo nakon dijagnoze 22.9.2019. godine oduzima zivot. Sahranjena je u Los Santosu s svim pocastima.
 6. Vise volim stranu filmsku insdustriju tbh, samo nasi stari filmovi su dobri.
 7. Cao, ja sam Rajovic,igrao sam na SA gde sam bio RPE i jos mnoge pozicije. Nadam se da cemo se lepo druziti
×
×
 • Create New...