Jump to content

Rajovic

Početnik
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

About Rajovic

 • Rank
  Početnik
 • Birthday 08/26/2003

Recent Profile Visitors

138 profile views
 1. Rajovic

  Jala Brat - Monika

  Kae kida pesma
 2. Ne volim stranu muzicku scenu,smatram da treba podrzavati nasu.
 3. Meh,ne volim ovakvku muziku.
 4. Rajovic

  Predlozi.

  Vaše Ime_Prezime na serveru je: Boban_Rajovic Vaš predlog (opširnije) : 1.Develop karaktera, uvodjenje PDF-a za develop karaktera gde ce svaki igrac moci da prikaze svoj karakter u par editovanih slika. 2.RP skola , kako bi svaki igrac naucio osnovna RP pravila,pisanje biografije, developanje,koriscenje RP komandi. 3.Uvodjenje komande /me /do i /try pre 10. levela. 4. Uvodjenje malo kompleksnijeg sistema za PD, npr. kodovi, malo vise cinova i patrole zone (Ako bude prihavecno nije mi frka da napisem ,,prirucnik,, za PD) 5. Izbacivanje saobracajne policije jer je nepotrebno, PD bi globalno trebao da se bavi i kontrolnom saobracaja, traffic division je samo jedna od jedinica unutar PD-a. Zasto mislite da treba ubaciti ovaj predlog: 1. Sam uzitak u RP , esteticki pregled necijeg karaktera, razvijanje RP-a na serveru. 2. Poducavanje novih igraca RolePlay-u , igrao sam na mnogim zajednicama i ovo daje rezultate. Podstaci igrace da npr. posle polozene RP skole ih testaju RP ucitelji za jedan RP plus. 3. Ovo je prosto,cak ne razuemem zasto ne bi mogle ove osnovne komande da se koriste pre lvl 10. 4. Bolje RP iskustvo. 5. Prosto se brise slot jedne organizacije,mogla bi da se ubaci neka korisnija fakcija za zabavu i RP ,ako je ova vec nepotrebna. Npr. da se ubaci hitman,mislim da je za RPG sever to idealno.
 5. Ne menjati nista, postoji razlog tih slotova da ne bi neka organizacija bila mrtva. Npr svi udju u GSF , niko nece u Ballas,ovako su primorani da udju posto GSF nema dovoljno slotova.
 6. Pa tebra, u RL logicno da ce biti vise Law Enforcment Officera nego kriminalaca, samo vi trebate biti IC organizovaniji i pametnije raditi da vas ne bi uhvatili. Sto se tazera tice, treba uvesti pravilo (Ako vec ne postoji) da ne smes tazovati na gun , posto realno kao sto i sam kazes je previse OP i nije realno to. Ok je ovako.
 7. Nisam dugo na serveru,al mislim da je JP i komande VIP-a 6 najmanji problem. Treba se promeniti mentalitet igraca i staff-a u neku ruku ako zelite da RolePlay napreduje na serveru. Na primer PD treba imati kompleksniji sistem, kodove,tagove , manual itd. Saobracajnu policiju kao fakciju ukloniti ,posto PD sam u sebi ima jedinicu traffic division i posebne ljude koji rade to. Moz se ukloniti al tek kad se RP na serveru unapredi, ovo je RPG server samo ima RP u nazivu nz iz kog razloga.
 8. Onako,ne mogu da slusam sve.
 9. Pa najbolji zanr muzike iskreno.
 10. @BAGZI Jel bi moglo da se doda ovo i komanda /me i /do pre 10 lvl posto je potrebno za RP.
×
×
 • Create New...