Jump to content

Krti

Helper
 • Content Count

  933
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

163 Silver

About Krti

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 03/13/1999

Recent Profile Visitors

1,100 profile views
 1. Krti

  Pitanje

  Postovani, na pijaci kada kupujete sadnice imate cijene svake sadnice, licno nikada nisam koristio imanja ali znam da se preferiraju imanja sa svim kruskama Vjerovatno razlika izmedju prodajne cijene nije velika a kruske su najjeftinije za zasaditi. Nadam se da sam vam uspio pomoci barem malo, ugodan ostatak dana vam zelim i uzivajte u igri.
 2. Krti

  Pitanje

  Postovani, ukoliko mislite na rankove na forumu do tih rankova mozete doci brojem postova. To znaci pisanje tema ili odgovaranje na njih. Vise o tome procitajte ovdje: Nadam se da sam vam uspio barem malo pomoci, ugodan ostatak dana i uzivajte u igri
 3. Krti

  Pitanje

  Postovani, na samom vrhu pise Vam CLUBS, kada kliknete na to tu mozete pronaci sve klubove koji trenutno postoje. Posle toga sa desne strane mozete vidjeti odmah ispod pinovanih obavjestenja opciju START CLUB. Nakon toga odredjujete kakav ce vam klub biti kako ce se zvati i ostalo, samo pratite upustva. Nadam se da sam Vam uspio pomoci, ugodan ostatak dana i uzivajte u igri.
 4. Hvala, uvijek sam tu da pomognem.
 5. Krti

  Pitanje ASKQ

  Postovani, ne mozete vise to raditi sa botovima, sacekajte malo da dodje neko ko jos radi taj posao pa radite zajedno, ili na neki drugi nacin pronadjite kolegu sa kojim cete raditi posao. Nadam se da sama Vam uspio barem malo pomoci, ugodan ostatak dana zelim i uzivajte u igri
 6. Krti

  PITANJE

  Postovani, postavite zalbu u PTF prevare te ce neko da vam od nadleznih tu odgovori i uputi sta i kako ce se dalje odvijati. Pratite formular koji je tamo postavljen te budite strpljivi i sacekajte odgovor nadleznih. Nadam se da sam Vam uspio barem malo pomoci, ugodan ostatak dana Vam zelim i uzivajte u igri.
 7. Krti

  Pogresna sifra!!!

  Postovani, ne postoji zahtjev za vracanje sifre. Vi imate dvije opcije sada, prva i laksa jeste da ukoliko ste stavili zastitni kod putem /zastitinalog da tako pristupite profilu i promijenite sifru, a druga i malo teza opcija jeste da pokusavate dok se ne sjetite Vase sifre. Nadam se da sam Vam uspio barem malo pomoci, ugodan ostatak dana vam zelim i uzivajte u igri.
 8. Krti

  Pitanje

  Postovani, kako bi dobili normal na ts3 ime vam mora biti Ime_Prezime ili Nadimak_Prezime, stoga vam savjetujem da ukoliko cete mijenjati ime da pazite na to. Naravno Vi mozete staviti ime kako zelite, ali mozda necete moci dobiti normal pa cete stvoriti sebi komplikacije oko toga. Moj savjet je da se pridrzavate gore navedenog da bi mogli imati normal i igrati bez problema. Nadam se da sam Vam uspio barem malo pomoci, ugodan ostatak dana i uzivajte u igri.
 9. Postovani, ukoliko Vam je zahtjev za White list prihvacen sacekajte malo da vam admin u igri to odobri, samo budite strpljivi i sve ce biti uredu moci cete uskoro igrati. Nadam se da sam Vam uspio pomoci i olaksati, ugodan ostatak dana i uzivajte u igri.
 10. Krti

  Pitanje

  Postovani, desava se da se ponekad vozila koja nisu registrovana i koristena premjeste u globalnu garazu odakle mozete da preuzmete komandom. Takodjer moguce je da je prethodni vlasnik parkirao u nekoj garazi te ga tu morate pronaci ( mozda je na gornjem dijelu tj 2. spratu ). Ukoliko ipak ne budete mogli pronaci vozilo obratite se nekome od helpera u igri ili u zahtjev za razgovor Nadam se da sam Vam barem malo pomogao, uzivajte u igri.
 11. Krti

  Pitanje

  Postovani, morate prvo izaci iz minusa kako bi mogli da prodajete Donatorske Poene, moj savjet je da radite neke poslove dok ne izadjete iz minusa, ili ukoliko imate nekoga da posudite novac, pa tek onda prodate Donatorske Poene. Nadam se da sam vam barem malo pomogao, uzivajte u igri.
 12. Hvala Vam na onih 50k, ministre. :D 

  1. Krti

   Krti

   I drugi put i drugi put ❤️  :D 

 13. Srećno brate moj, jos dugo da nam helperises po serveru ❤❤❤❤

  1. Krti

   Krti

   Hahaha hvala brate moj ❤️ 

 14. Srećno, do admina!❤️👌

  1. Krti

   Krti

   Hvala hvala ❤️ 

 15. Cestitam krticee da doguras do admina :)❤️ 
   

  1. Krti

   Krti

   Hvala brate, ma samo jako hahaha ❤️ 

×
×
 • Create New...