Jump to content

Ned1c

TS3 Admin
 • Content Count

  1,480
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

171 Silver

About Ned1c

 • Rank
  Aktivan član
 • Birthday 09/30/2005

Lične Informacije

 • Lokacija
  Balkan School

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Nedic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaše Ime_Prezime na serveru je: NedicSlika/Video bug-a: NemamOpis bug-a: Greška u sistemu kada polažemo za AVION. Otišao sam i uplatio polaganje za avion (100.000$) i nisam ušao u avion nego sam sačekao da jedan igrač što je isto polagao da završi, sve to vrijeme ja sam se vozio na faggio a uplatio sam polaganje. Kada sam sišao sa motora pisalo mi je "Izašli ste iz Aviona, prekinuli ste polaganje" a uopšte nisam bio u avionu nego na motoru. U koliko ne vjerujete, otidjite i potvrdite jer se meni ne daje opet 100.000$
 2. Ime_Prezime (kao na serveru): Nedic Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://imgur.com/svq0rkp Slika /weaponskills: https://imgur.com/lTaKoeh Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: /
 3. Pozdrav forumaši & forumašice, ovoga puta ja otvaram svoju novu temu nakon dužeg perioda. U ovoj temi će se raditi o dobrim i lošim stranama AMD komponenata a u pitanju će biti Grafičke i Procesori marke AMD. Slobodno pišite dobre i loše strane AMD proizvoda samo o grafičkama i procesorima. Moje neko lično mišljenje i nije nešto posebno, nisam nikada imao AMD komponente u kompjuteru ali sam čuo da je to sve isto kao NVIDIA i INTEL proizvodi samo je štos u cijenama a ja tako ne bih rekao jer mrvicu više mislim da je proizvod NVIDIA i INTEL kvalitetniji od ovih nadevenih gore, tako da slobodno pišite interesuju me vaša mišljenja.
 4. Ne koristim ni jedan njihov proizvod za sada. Imao sam nekada i jako su kvalitetni, mogu reći i jedna od najpoznatijih firmi sa dobrom opremom. U koliko planirate kupiti neku dobru marku monitora ili slično za solidne pare, preporučio bih ASUS.
 5. Iskreno koristim RAZER-ovu mehaničku tastaturu i jako sam zadovoljan. Nije poželjna u koliko će te biti sa nekim u sobi kome će smetati. U koliko ste sami u svojoj sobi onda je najbolje!
 6. Iskreno ne sjećam se specifikacija prvog PC-a, bio je slab koliko znam i nisam ga nešto pretjerano koristio.
 7. NVIDIA grafičke kartice su najbolje do sada koje su izmislili. Naravno ima i od drugih proizvođača ali NVIDIA ima dosta toga što su jake i uz to imaju NVIDIA Expirience što možete snimati i vraćati video.
 8. INTEL-ova kompanija je stvarno jaka i dobra. Većina igrača koriste INTEL-ove procesore jer su jaki i kvalitetni. Ja za sada koristim i3 i zadovoljan sam. Kada budem planirao uzimati novi kompjuter, uzet ću sa i7 definitivno.
 9. Definitivno Google Chrome. Dosta je brži i bolji, lako se snaći na njemu jer nije komplikovano. Naravno ovo je samo moje neko mišljenje a uz to svatko ima svoje mišljenje.
 10. Android je dosta napredniji i bolji od IOS-a. Uz to cijena mu nije velika što je dobro ali sve zavisi od ljudi kakve tipove mobitela preferiraju.
 11. Ned1c

  Predlozi za forum

  Moj prijedlog je da izmjenite sajtove preko kojeg prenosimo slike. Zato što meni ne radi prnt.sc kako treba, kada prenesem sliku ne pokaže mi se link prenesene slike, a prije toga sam dosta puta prenosio preko tog sajta. Što se tiče imgbb on radi super, samo što pomalo šteka i nije poseban nešto. Predložio bih da umjesto prnt.sc dodate ili zamijenite imgur zato što je on brži i bolji. HVALA NA RAZUMIJEVANJU!
 12. @G O L D E N da, ali Policija i kriminalna organizacija nije isto, jer kriminalci rade šta hoće i oni voze šta hoće. Dok bi državna organizacija trebala biti ugled na gradjane, a ne da Policija radi šta hoće kao i kriminalci da voze šta hoće!
 13. Vaše Ime_Prezime na serveru je: NedicVaša slika ili video: https://ibb.co/gt1kf0gOpis: Jedna sličica u zalasku sunca koja ima pogled na more i avione koji prolaze!Komentar: Malo je reći da sam umjetnik!
 14. LAŽ - Chevu je Lider Šojić je Zamjenik Vodje Lidera Damjanović je običan igrač Nedić je TS-3 Admin
 15. Vaše Ime_Prezime na serveru je: NedicVaša slika ili video: SLIKAOpis: Jedna jutarnja slikica, pogled na mali mostić, mjesec i more!Komentar: Jednog lijepog jutra
×
×
 • Create New...