Jump to content

Antonio Bobek

Početnik
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

About Antonio Bobek

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Antonio Bobek

  Vlasnik vozila

  Ime_Prezime (Kao na serveru): Bobek_FisherVaše pitanje: Jeli moguće da nekako vidim tko je vlasnik nekog vozila jel se to može preko ID-a od vozila ili na nekakav drugi naćin?
 2. Ali ti si i u stvarnom životu brži od ostalih ako obučeš role, a ako želiš i ti biti brži samo odeš i kupiš taj skin.
 3. Pa jednostavnije je rješenje da se stavi uniforma za taj posao kao i za voćara pa neće više biti zloupotreba tog skina. Nema potrebe da ga se izbacuje.
 4. Ne znam za vas ali meni je dosta loš posao i kosac trave.
 5. Znamo svi koliko je CJ op skin za SAMP i kako ga se ne može imati. Kako bi bilo da VIP 6 dobije mogućnost korištenja CJ skina. VIP 6 sam po sebi je dosta skup i već ima mogućnost korištenja jetpacka koji nije RP pa što ne bi imao i taj famozni CJ skin kada je već uplatio toliko novca da može biti VIP 6. Ako ne tako onda bi se mogao dodati i ultra luksuzni VIP 7 koji bi imao sve što i VIP 6 plus još pravo na korištenje CJ skina za vrijeme trajanja VIP paketa. Napišite vaše prijedloga ili mišljenja oko ovoga.
 6. Sad dok je tu sistem zaljevanja i uz trenutnu cjenu voća koje je onda imanje najisplativije za uzeti.
 7. Ime_Prezime (Kao na serveru): Bobek_FisherVaše pitanje: Kad odem u house of style i gledam enterijere prikazuje mi stalno prazne prostorije bez namještaja, pozvao sam druga da dođe samnom i njemu se vidi sav namještaj. Što da učinim da i ja mogu vidjeti namještaj? Evo neki od primjera.Slika (ukoliko je imate): https://ibb.co/WyQdcJW https://ibb.co/Bc2wBpr
 8. Možda prva 2-3 dana za početak najbolje rudar i voćar jer za njih ne treba nikakva dozvola. Pa onda smećar, bus vozać, vozać betona itd...
 9. Možda da se omugući komada /hangup. Bio sam u nezgodnoj situaciji razgovarao sam sa drugom na telefon i kad smo se našli kod smećara nisam prvo prekinuo nego ušao u kamion i nekako se zabagalo i on je kamionom pregazio čovjeka i odmah smo dobili wl obadvojica te smo završili u zatvoru, a ja nikako nisam mogao prekinuti poziv i cijelo vrijeme u zatvoru potrošilo mi je sve kredite (789 kredita). Tako da uredu je da se ne može koristiti komanda /call jer se to nemoze ni u RL ali /hangup barem da ne troši kredite.
 10. Antonio Bobek

  Imanje

  Ime_Prezime (Kao na serveru): Bobek_FisherVaše pitanje: Zanima me kada se kupi imanje od države ono bude prazno bez voćaka? I onda ako bih kupovao npr. sadnice krušaka jedna sadnica je mislim 21k jel ta jedna sadnica popuni jedno drvo ili jedan red drveća ili cijelo imanje sa drvećem.
 11. Antonio Bobek

  ID vozila

  Ime_Prezime (Kao na serveru): Bobek_FisherVaše pitanje: Kako da vidim ID od nekog vozila koje nije moje.
 12. Antonio Bobek

  Vip port

  Ime_Prezime (Kao na serveru): Bobek_FIsherVaše pitanje: Jeli moguće sa VIP-om portati se zajedno sa autobusom koji nije privatan i ako je koji je to VIP? Također može li se privatni autobus portati i koji VIP je potreban za to?
 13. Antonio Bobek

  Zlato i krađa

  Ime_Prezime (Kao na serveru): Bobek_FIsherVaše pitanje: Kada me netko podkrade komandom /steal jel mi on može uzeti samo novce iz džepa ili može uzeti i zlato koje imam? Koliko je potrebno zlata da bi izašao iz zatvora?
 14. Antonio Bobek

  Boje vozila

  Ime_Prezime (Kao na serveru): Bobek_Fisher Vaše pitanje: Kako da znam koji je id pd koje boje kada farbam vozilo ima li još neki PDF na forumu koji to pojašnjava, bio sam pronašao jedan PDF ali se iz nekog razloga se ne želi otvoriti.
 15. Antonio Bobek

  Pomoc oko vozila

  Ime_Prezime (Kao na serveru): Bobek_Fisher Vaše pitanje: Gdje mogu da tunnam, nadograđujem ili ofarbam vozilio?
×
×
 • Create New...