Jump to content

⭐ OTVARANJE RAGEMP SERVERA ⭐

RAGEMP SERVER OTVOREN

UPADAJTE!!!

 

👇 👇 👇

rage.balkan-school.com:22005

Stankovic

RAGE Admin
 • Posts

  3,431
 • Joined

 • Last visited

About Stankovic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stankovic's Achievements

 1. Jesi li odradio ovo sa Driver Signature Enforcement-om?
 2. Solucije: Pokrenite GTAV / RAGEMP uz Administrator privilegiju (uverite se da su svi fajlovi ispravni i postoje) Reinstalirajte kompletan GTAV i RAGEMP Reinstalirajte Rockstar Launcher i ulogujte se ponovo Ukoliko se problem i dalje javlja, obratite nam se u ovoj temi.
 3. U pitanju je bug, prijavite ovo što pre na Bug report - BS RAGEMP (balkan-school.com)
 4. Ako mislite na naš kursor koji imate u prikazu, onda bug prijavite na Bug report - BS RAGEMP (balkan-school.com). Ukoliko generalno problema sa kursorom, postavite RAGE klijent u fullscreen mod i omogućite Administrator privilegiju prilikom paljenja. Ukoliko i dalje imate problema, obratite nam se u ovoj temi.
 5. Proveri da li imaš Visual C++ redistributable 2015 ili noviji, potom restartuj igru (omogući Administrator privilegiju) i pokušaj opet. Ostale solucije na sličnim problemima koje možeš pogledati: KLIK Ukoliko se problem i dalje javlja, obrati nam se u ovoj temi.
 6. Solucije: Ugasi sve programe koje pokrećeš u pozadini, uključujući i Discord ako razgovaraš sa nekim preko njega kako bi sve performanse usmerio ka GTA V (RAGE klijentu). Postavi Administrator privilegiju na GTA V i RAGE klijentu, potom pokreni nešto od toga radi testa. Promeni priority fajla "PlayGTAV.exe" i "ragemp_game_ui.exe" na "Realtime". U singleplayer-u promeni rezoluciju/postavi windowed mode umesto fullscreen. Ukoliko se problem i dalje javlja, obrati nam se u ovoj temi.
 7. Problem se javlja kod Driver Signature-a koji mora omogućiti na svoj računaru kako bi prošao kroz EAC pre pokretanja MP-a. Uputstvo za omogućavanje istog imaš na OVOM linku. Ukoliko se problem i dalje javlja, obrati nam se u ovoj temi.
 8. Solucije: Ugasi sve programe koje pokrećeš u pozadini, uključujući i Discord ako razgovaraš sa nekim preko njega kako bi sve performanse usmerio ka GTA V (RAGE klijentu). Postavi Administrator privilegiju na GTA V i RAGE klijentu, potom pokreni nešto od toga radi testa. Ukoliko se problem i dalje javlja, obrati nam se u ovoj temi.
 9. Solucije: Reinstaliraj RAGE klijent, potom u singleplayer-u postavi da ti se igra pokreće u windowed mode umesto full screen. Reinstaliraj DirectX/preuzmi najnoviju verziju. Ukoliko se problem i dalje javlja, obrati nam se u ovoj temi.
 10. BS-RageLogo.thumb.png.270744433c03570d48fac91509063cdb.png

  📹 📹 📹

  01.12.2023.

  Kamere.thumb.jpg.b9402952e9763afe8e4cd71fd0af0f6d.jpg

 11. Ti bre Stankec samo menjas boje od sad ce te kameleon zovem xD

 12. A gde ides Stankovicu be

 13. de ćeš be ti ???

 14. Stankovicu sta radis bre ti to:|

   

 15. Ostadoše samo tehno gusle 😪

  1. realsojic

   realsojic

   Za mnom ostadoše…

×
×
 • Create New...