Jump to content

Stankovic

Global Moderator
 • Posts

  2,575
 • Joined

About Stankovic

SAMP

 • Ime_Prezime:
  Stankovic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stankovic's Achievements

 1. 🌐 | Puno sreće u daljem radu želi Vam forum Administracija!

  1. Gettwome

   Gettwome

   stankovic = int(input())

   if stankovic > 10

             print ("Hvala, takodje")

   else:

             print ("Hvala")

 2. Pozdrav, da li ste pogledali temu na ovom sajtu i da li ste uspeli da rešite problem?
 3. Hej, ćao! 👋

  1. Tweety

   Tweety

   Hej, poznajemo se?

 4. Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici. Ugodan ostatak igre Vam želi Forum Administracija.
 5. Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici. Ugodan ostatak igre Vam želi Forum Administracija.
 6. Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici. Ugodan ostatak igre Vam želi Forum Administracija.
 7. Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici. Ugodan ostatak igre Vam želi Forum Administracija.
 8. Hvala svima koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri. Očekujte još ovakvih zadataka u narednom periodu! LOCK
 9. Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici. Ugodan ostatak igre Vam želi Forum Administracija.
 10. Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici. Ugodan ostatak igre Vam želi Forum Administracija.
 11. Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici. Ugodan ostatak igre Vam želi Forum Administracija.
 12. Stankovic

  zzzz

  Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici. Ugodan ostatak igre Vam želi Forum Administracija.
 13. Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici. Ugodan ostatak igre Vam želi Forum Administracija.
 14. Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici. Ugodan ostatak igre Vam želi Forum Administracija.
 15. Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici. Ugodan ostatak igre Vam želi Forum Administracija.
×
×
 • Create New...