Jump to content

God

Donator
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46

About God

 • Rank
  Korisnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. God

  Pitanje Oko RP+

  Verovatno neces moci samo za to, snimaj klipove kako rp-as itd...
 2. God

  Najbolji admin?

  Karlo_Rose, Admin koji ima iskreno misljenje i koji saslusa svakog igraca detaljno i pokusa da pomogne koliko je u njegovoj moci.
 3. God

  Prijedlog "RP Škola"

  RP skola. To ti je MG nevidjeni. To bi bilo isto kao da ti ides u RL u RP skolu i ucis RP pravila, dakle IC nepostoje nikakva RP pravila. A ta skola bi se po tvom sistemu nalazila na serveru i samim tim bi bila IC. I onda bi oni jos IC dobili diplomu za dobre RP-ere. IC ti nista od toga nepostoji ( rp pravila ). RP pravila su pravila za taj server koja ti van igrice ne smes da krsis. Ako mislis da se u skoli samo RP-a bez pravila, opet IC karakter ne rpa, vec ti RP-as. Moglo bi jedino da se odrzi RP Battle. Ili npr neki Admin da napravi kanal na tsu i da tu nauci sve kako da RP-aju posto vecina ne RP-a pravilno.
 4. God

  organizacija hitman

  1.Iskoristavalo bi se, mogao bi svako da plati da ubije nekog ko nije nista skrivio. 2.Policija bi mogla da ih hvata, sta za njih je samo legalno da ubijaju ? 3.Reci mi gde ima u RL to. Samo u filmovima verovatno. 4.Povecava DM, smanjuje RP.
 5. God

  organizacija hitman

  Da objasnim po 100 put, prvo da u stvarnom zivotu mozes ubistvo da narucis za tako male pare (to ne mozes u RL naci nigde), da li njih policija ne bi jurila ? Gde je RP u tome, samo DM postoji, ovo ti nije DM server. Ovo nije RP, ali se radi na tome da bude RP server, tako da slobodno obrisi temu, da cak Infinity pogleda ovo, ne bi uzeo ni na razmatranje. Ovo i ono za terotorije, ne zna se koji je gluplji predlog za jedan RP server. Razmisli malo, pogledaj RL, da li je neko lud da ubije toliko ljudi, ne to sto ce ih policija uhapsiti, jednostavno niko ne ubija toliko ljudi. Tako da decko znam da si pogledao ovaj predlog od nekog drugog i samo ti se svideo i postavio si temu, bolje malo razmisli da li to ide u korist ovom serveru.
 6. Slazem se da treba dodati u sniper opremu MP5, Takodje treba vratiti jos jedan Helis u PD, nedovoljan je jedan.
 7. God

  Predlog za Lisice

  Razlog je taj sto je ovo RP server, a ovo je RP sistem Znam da je mnogo, nisam mogao da izmenim temu, tako da sam sve ispravio u 1 komentaru ove teme.
 8. God

  Predlog za Lisice

  Napraviti sistem da kada ga policajac tazuje ili cuffuje, Rober automatski gubi marker jer je nemoguce dostaviti sa lisicama, ili da automatski gubi kofer i da moze bilo ko da ga pokupi.
 9. Svi vi koji RP-ate primer /me seda /do seo obavezno pogledajte ovaj klip i naucite da RP-ate pravilno. 

   

   

   

  1. Villa_Martin

   Villa_Martin

   Odlican klip :)

  2. E M I N E M

   E M I N E M

   Svaka cast za klip odlicno je sve objasnjeno :D 

 10. God

  Predlog za Lisice

  Glupo je jer mislis da ne igras na RP serveru vec nekom gde je glavni cilj zabava i rokanje. Svi pricaju kako igraju SAMP zbog zabave, ali ako je ovo RP server onda zabava treba da ti bude kako RP-as. Stavio si - jer ti sistem ne bi doneo zabavu, a da li mi mozes navesti nesto sto nije nalik stvarnom zivotu u ovom predlogu ? Verujem da ne mozes.
 11. https://dodajsliku.com/image/C1CPJ
 12. Vase Ime_Prezime u igri: God Vas TS3 nick: God Slika stats-a (mozete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/C1CPJ
 13. Koliko je puta ovo predlagano i koliko puta je receno da ne moze to da se doda jer povecava DM na serveru. Kad bi se to uvelo, koliko bi tu samo rokanja bilo i da je npr toliko rokanja u RL, niko ne bi preziveo toliko metaka. Na serveru ne mozes da umres ides na operaciju, ali niti jedna bolnica na svetu ne bi mogla da izleci toliko ljudi sa toliko primljenih metaka.
 14. God

  Predlog za Lisice

  Da, upravo takva animacija da bude. ali da bude namesteno da sa lisicama moze da samo hoda ono na ALT da ne bi mogao igrac daleko da pobegne.
 15. God

  Predlog za Lisice

  Razumem ja da vam se ne svidja, ali jel mozete bar da navedete razlog jer ja u ovom sistemu ne vidim sta nije dobro ?
×
×
 • Create New...