Jump to content

Ryan_Jackson

SAMP Direktor
 • Posts

  2,572
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Ryan_Jackson last won the day on May 5 2022

Ryan_Jackson had the most liked content!

About Ryan_Jackson

 • Birthday 02/23/2002

Recent Profile Visitors

18,014 profile views

Ryan_Jackson's Achievements

 1. Završili ste u minusu zbog ne preuzimanja imovine za koju ste ponudili na aukciji. U pitanju je firma ID:10 za koju ste ponudili $1550000 i niste je preuzeli do 23.01 do 21:50, kada je bio rok.
 2. 13. Prodaja/kupovina imovine za novac u RL Bilo kakva prodaja ili kupovina imovine, accounta, VIP paketa i slicno od drugih igraca za novac u RL nece biti prihvacena. Za sigurnu kupovinu VIP paketa mozete posjetiti dio za DONACIJE
 3. Iz sigurnosnih razloga, nalog će biti zaključan, a Vi ubuduće nemojte skidati sumnjive modove, budući da su oni glavni sigurnosni rizik preko čeka igrači gube naloge.
 4. Već Vam je odgovoreno u identičnoj temi koju ste otvorili.
 5. Žalba prihvaćena. Igrač će biti kažnjen, a novac koji ste izgubili će Vam biti vraćen.
 6. Iz sigurnosnih razloga, nalog će biti zaključan, a Vi ubuduće nemojte skidati sumnjive modove, budući da su oni glavni sigurnosni rizik preko čeka igrači gube naloge.
 7. Iz sigurnosnih razloga, nalog će biti zaključan, a Vi ubuduće nemojte skidati sumnjive modove, budući da su oni glavni sigurnosni rizik preko čeka igrači gube naloge.
 8. Vaš nalog je isključivo Vaša odgovornost, tako da ne postoji mogućnost da Vam mi promenimo šifru/kod ukoliko ste ih nekome dali. Ubuduće nemojte davati svoju šifru drugima, kao ni skidati modove, budući da oni predstavljaju značajan sigurnosni rizik kada je u pitanju Vaš nalog, zato što pored tog moda, mogu da sadrže i takozvani "keylogger" koji kada pristupate Vašem nalogu, šifru deli sa trećim licima.
 9. Poslednji pristup navedenom nalogu je bio 26.11.2022. Niko Vam nije upao na nalog, već niste uneli ispravnu lozinku.
 10. Budući da ste Vi dali šifru od naloga, ne postoji ništa što možemo da uradimo. Sledeći put šifru zadržite za sebe, ne delite je sa trećim licima.
 11. Žalba prihvaćena. Korisnički nalog zaključan.
 12. Sve bagove na novoj V2.6 verziji, prijavite u ovoj temi, koristeći sledeći formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je: Slika/Video bug-a: Opis bug-a:
 13. Vaše ime i prezime na serveru: Ryan_Jackson Dokaz o uplati: https://ibb.co/5RsycnX Tiket: Radnički Niš - Partizan: 2 Novi Pazar - Čukarički: 2 CZV - Kolubara: 1 Šibenik - Rijeka: 2 Istra - Hajduk: 2 B36 Torshavn - Borac: 2
 14. - Mapa rođendanske torte na plaži by Bjeli - Mapa Rođendanskog ostrva by Bjeli (lokacija ostrva u blizini posla Rudar) - Redizajn torte u Sarajevu by Sarah_Green - Redizajn torte u Zagrebu by Sarah_Green - Dodat novi razlog prijave u komandi /report -> AFK Spawn - Dodati aktivacioni kodovi po mapi
×
×
 • Create New...