Jump to content

Ivana

SAMP Admin
 • Posts

  704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ivana last won the day on July 19

Ivana had the most liked content!

About Ivana

Recent Profile Visitors

11,497 profile views

Ivana's Achievements

 1. Zalba odbijena!! 14. Povlacenje zalbe Ukoliko igrac odluci da povuce zalbu ili se vec uspije dogovoriti sa igracem koji ga je prevario, zalba ce biti odbijena i niko nece biti kaznjen. Ako ste svjesni svoje greske mozete je i ispraviti, tako da necete biti kaznjeni. LOCK!
 2. Zalba odbijena!! 14. Povlacenje zalbe Ukoliko igrac odluci da povuce zalbu ili se vec uspije dogovoriti sa igracem koji ga je prevario, zalba ce biti odbijena i niko nece biti kaznjen. Ako ste svjesni svoje greske mozete je i ispraviti, tako da necete biti kaznjeni. LOCK!
 3. Zalba odbijena! 1. Pogresan PTF Zalbe gdje se igrac zali na kradju drva, vrijedjanje, TAXI clanove i slicno ce biti odbijene. Takve zalbe mozete postaviti u ZALBE NA IGRACE LOCK!
 4. Zalba odbijena! 1. Pogresan PTF Zalbe gdje se igrac zali na kradju drva, vrijedjanje, TAXI clanove i slicno ce biti odbijene. Takve zalbe mozete postaviti u ZALBE NA IGRACE LOCK!
 5. Zalba odbijena! U ovakvim slucajevima ukoliko niste preko BA pokradeni se ne kaznjava. Lock!
 6. Zalba odbijena! U ovakvim slucajevima ukoliko niste preko BA pokradeni se ne kaznjava. Ubuduce ostanite u vozilu. Lock!
 7. Zalba odbijena!! 13. Prodaja/kupovina imovine za novac u RL Bilo kakva prodaja ili kupovina imovine, accounta, VIP paketa i slicno od drugih igraca za novac u RL nece biti prihvacena. Za sigurnu kupovinu VIP paketa mozete posjetiti dio za DONACIJE Lock!
 8. Zalba odbijena!! 13. Prodaja/kupovina imovine za novac u RL Bilo kakva prodaja ili kupovina imovine, accounta, VIP paketa i slicno od drugih igraca za novac u RL nece biti prihvacena. Za sigurnu kupovinu VIP paketa mozete posjetiti dio za DONACIJE Lock!
 9. Brod Tačno. Očekujte dalje instrukcije.
 10. Tek sada vidim hahah :D 

  Čestitam i sretno Ivana!!! :)

   

  1. Ivana

   Ivana

   Haha hvala ti 😁

 11. Mogu se svi vip leveli dobiti Tačno. Očekujte dalje instrukcije.
 12. Izasao je drugi korak legendarnog BS Mystery Questa #2, onaj ko prvi reši sve korake ovog izazova osvojiće VIP-a 6 na mesec dana, specijalnu promenu imena, bedž za Mystery Quest Champion-a ali i jednu neočekivanu nagradu.

  Srećno svima 😀

 13. Banshe Tačno. Očekujte dalje instrukcije.
×
×
 • Create New...