Jump to content

Ivana

SAMP Admin
 • Posts

  740
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Ivana

 1. Jel imas dokaze da nisi dobio suvlasnika?
 2. Ime_Prezime: Ivana Link fotografije: https://prnt.sc/PhvRTFxsx6vv
 3. Zalba odbijena! Admini nisu duzni da prate svu kupoprodajnu imovinu. Vi ste sami odgovorni kako raspolazete svojim nalogom. 13. Prodaja/kupovina imovine za novac u RL Bilo kakva prodaja ili kupovina imovine, accounta, VIP paketa i slicno od drugih igraca za novac u RL nece biti prihvacena. Za sigurnu kupovinu VIP paketa mozete posjetiti dio za DONACIJE Lock!
 4. Prestanite sa raspravom ovog momenta, discord i instagram dokaze se ne prihvataju. Sve sto imate od dokaza u igrici prilozite i bice reseno.
 5. Jel ovaj nalog predmet kupoprodaje?
 6. Jel imas konkretan dokaz da je prihvatio vozilo i da ti nije nudio dp?
 7. @ Kristijan_Smith Jel imas konkretan dokaz da ti je skinut suvlasnik pre vremena?
 8. Zalba odbijena! Nevalidan dokaz odnosno slika nista ne predstavlja ubuduce nemoj slikati telefonom. Takodje steal je sasvim RP. Lock!
 9. Zalba odbijena! 5. Prevare za drogu, oruzje ili kocku Ukoliko planirate da se upustite u ilegalne poslove na serveru, znajte da to radite na svoju odgovornost i time rizikujete da budete prevareni na RP nacin. Lock!
 10. Zalba odbijena! 14. Povlacenje zalbe Ukoliko igrac odluci da povuce zalbu ili se vec uspije dogovoriti sa igracem koji ga je prevario, zalba ce biti odbijena i niko nece biti kaznjen. Ako ste svjesni svoje greske mozete je i ispraviti, tako da necete biti kaznjeni. Lock!
 11. @ Aldin_Osmanovicc Nazalost chatlog ne moze da posluzi kao dokaz. I ove slike takodje nista ne prikazuju. Jel imas konkretan dokaz?
 12. @ Aleksa551 @ D A V I D Jel se radi o kupoprodaju naloga?
 13. Zalba odbijena! Admini nisu duzni da prate svu kupoprodajnu akciju. 13. Prodaja/kupovina imovine za novac u RL Bilo kakva prodaja ili kupovina imovine, accounta, VIP paketa i slicno od drugih igraca za novac u RL nece biti prihvacena. Za sigurnu kupovinu VIP paketa mozete posjetiti dio za DONACIJE LOCK!
 14. Zalba odbijena! Nazalost u ovoj situaciju Vam ne mozemo pomoci jer ste sami odgovorni kako raspolazete sa svojim nalogom. 13. Prodaja/kupovina imovine za novac u RL Bilo kakva prodaja ili kupovina imovine, accounta, VIP paketa i slicno od drugih igraca za novac u RL nece biti prihvacena. Za sigurnu kupovinu VIP paketa mozete posjetiti dio za DONACIJE Bez obzira da li se radi o novcu u igrici ili u RL procedura je ista. LOCK!
 15. Zalba odbijena! 7. Kradja pri kupovini auta / DP Ako ne zelite da budete pokradeni prilikom trgovine sa autima ili prodajom DP, najbolje je da odete na mjesto za aukciju i da tamo zavrsite sve sto treba, jer upravo iz takvih razloga je sistemski odradjeno da Vas na tom mjestu ne moze niko pokrasti. Lock!
 16. Zalba odbijena! Nedovoljno dokaza, ne vidi se nigde dogovor izmedju Vas. Ukoliko imas konkretan dokaz postavi novu temu sa dokazima. Lock!
 17. @ Gane_ i @ Coja_Luciano Jel se radi o kupoprodaji naloga?
 18. Zalba odbijena!! 13. Prodaja/kupovina imovine za novac u RL Bilo kakva prodaja ili kupovina imovine, accounta, VIP paketa i slicno od drugih igraca za novac u RL nece biti prihvacena. Za sigurnu kupovinu VIP paketa mozete posjetiti dio za DONACIJE LOCK!
 19. Nick na forumu: Ivana Ispunjavam uslove za (koji) bedž: SA:MP Admin
 20. Zalba odbijena!! 10. Davanje novca na zajam Svako posudjivanje novca ili imovine radite na svoju odgovornost i ukoliko kojim slucajem budete prevareni, znajte da se takve zalbe ne prihvataju, jer ste Vi zaduzeni kako raspolazete Vasim novcem i imovinom. LOCK!
 21. Zalba odbijena!! Steal je sasvim RP, ubuduce nemoj nositi toliku kolicinu novca u ruci. LOCK!
 22. Zalba odbijena!! 2. Nepravilno postavljena tema Tema koja ne posjeduje formular nece biti prihvacena. LOCK!
 23. Zalba odbijena!! 7. Kradja pri kupovini auta / DP Ako ne zelite da budete pokradeni prilikom trgovine sa autima ili prodajom DP, najbolje je da odete na mjesto za aukciju i da tamo zavrsite sve sto treba, jer upravo iz takvih razloga je sistemski odradjeno da Vas na tom mjestu ne moze niko pokrasti. LOCK!
 24. Zalba odbijena!! 1. Pogresan PTF Zalbe gdje se igrac zali na kradju drva, vrijedjanje, TAXI clanove i slicno ce biti odbijene. Takve zalbe mozete postaviti u ZALBE NA IGRACE LOCK!
 25. Zalba odbijena!! 5. Prevare za drogu, oruzje ili kocku Ukoliko planirate da se upustite u ilegalne poslove na serveru, znajte da to radite na svoju odgovornost i time rizikujete da budete prevareni na RP nacin LOCK!
×
×
 • Create New...