Jump to content

GameTester

Korisnik
 • Content Count

  808
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Bronze

About GameTester

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday April 4

Lične Informacije

 • Lokacija
  Iza tebe

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Sta te briga

Recent Profile Visitors

4,937 profile views
 1. Zato sto me pomalo mrzi da kontrolisem server sa 1000 igraca Zasto nisi helper
 2. Pridružujem se pohvali!!! Zaista jedan od boljih moderatora.
 3. Zato sto cekam konkurs za helpere, pa onda sve Zasto imas 50+ lvl?
 4. Džej je pevač sa naših prostora (mada verujem da to znate). Šta mislite o ovom pevaču? Ukoliko imate pozitivno mišljenje o njemu, napišite vašu omiljenu pesmu? Dodajte nešto vezano za ovog pevača: ((inače ja ne slušam džeja, samo hoću videti vaše mišljenje o njemu. poželjno je imati formular zbog preglednosti))
 5. Zato sto nemam para Zasto si aktivan
 6. Zato sto nisam bio primljen na konkursu Zasto nemas VIP-a
 7. Zato sto mi nije potrebna, a i nemam para Zasto ne slusas Prodigy
 8. Tragedija posle jedne žurke. Bila jednom jedna devojka, ujedno i jedino dete u porodici. Njeni roditelji su bili bezbrižni, verovali su da njihova ćerka ne može nista uraditi što će njoj naškoditi. Ali.. Jednog dana sve je postalo drugačije. Njena prijateljica je slavila rođendan, i nju je pozvala. Pitala je roditelje da li može otići na rođendan, na šta su oni odbili. Mislila je "Zašto me ne puste?" Ona ih nije slušala ,i prikrala se na žurku. Tamo je srela nekoliko svojih prijatelja. Zabavljali su se, pričali... Tamo je i upoznala jednog dečka koji joj se činio "bezazlen". Tu su pričali, šalili se. Ali, sve se izokrenulo tako brzo... Taj isti dečko joj je ponudio vožnju. Ona se dvoumila, mislila je na svoje roditelje u tom trenutku. Stvarno je trebala ostati kuci, ništa od ovoga se ne bi desilo. Taj isti dečko ju je pokušao prisiliti da sedne u auto, i kako je on "popio samo malo". Sela je u auto. Njezini roditelji su se puno brinuli, tražili su je na sva moguća mesta. Tu se tragedija dogodila. Brzo je vozio na raskrsnici, koja je, bila "prazna". Tu su se sudarili sa drugim autom. ******************************************************* Ona se probudila posle nekog vremena. Probudila se u bolnici. Bila je teško povređena, i nije se mogla pokretati. Tu se susrela sa jednom doktorkom, koja joj je rekla: "Vozač automobila je poginuo. U drugom automobilu su se nalazili Vaši roditelji, koji su isto poginuli. Devojka je umrla posle sat vremena. POUKA: Slušajte vaše roditelje. Oni su ti koji imaju više iskustva od vas, i koji vam žele sve najbolje. ((ova priča je bila kratka, ali krije u njoj jednu veoma važnu pouku.))
 9. Bullet Mile Kitic ili Sinan Sakic
 10. Jesen Mercedes, BMW, Renault
 11. Jednog dana ja sam poljubio svoju liljepu devojku koja je bila veoma tuzna i ocajna. Kada sam se probudio i rasanio krenuo sam da kupim jagode i sok od jabuke kako sam tako isao do stana da ostavim jednu stvar koja je bila veoma stara i vazna za jedan eksperiment koji su ljudi htjeli napraviti za dokazivanje svojih mogucnosti. Sutradan kada sam ubio svoju babu i pojeo joj banane sa stola. Pre rucka sam isao kod babe da joj kazem sta sam imao iz matematike i fizike. Danas sam otisao u bioskop i kupio kokice i sok. Pa sam ubio mojeg brata. Onda sam otisao u pozoriste da se napijem ko letva i da sam se napio ko cika kod ognjena sa velikom gajbom. Zatim sam pojeo svoj doručak pa sam otisao do svog automobila da uzmem svoj pajser i onda sam otisao ukrast jedan lep auto koji je stvarno dobar model. Posle je zavoleo moju babu koja cudno prica i onda je otisao do marketa da kupi namernice za tortu i kolace za svecani trenutak u svojoj kuci da odem do jedne prijateljice i svoje vestine da joj pokazem jednu svoju lepu kolekciju torti sa čokoladom. Nakon toga sam otisao do druga da uzmem svoje naocare. Onda sam se izgubio u sumi sa devojkom i naisao sam oluk i novcanik sa puno para onda se zapitao zasto je on u svojoj unutasnjosti. Potom sam otisao kod svog auta da uzmem novac od pre par dana i jedan svoj mali prsten od svoje tetke koja ima svoj nakit u svojojsobi. Pre zalaska sunca otišao sam na jedno lepo mesto. Zatim sam posetio svog terapeuta da mi da tretman za moju veliku ozljedu na lijevoj nozi koju je on napravio dok je donosio prvu pomoc i svoj šešir. Pre sto je izvadio svoj telefon iz dzepa moj zavoj je spao sa ruke i ruka mi je pocela krvarit i onda se desila jedna strasna scena. Onda se desila saobracajna nesreca koja je bila puno bola i krvi na putu koji je bio sirok i hrapav zbog te situacije je bilo veoma zalosno i klizavo. Potom smo bili u situaciji koja je bila jako zanimljiva i jako napeta kao kanap o koji je objesen neki klin i drvo ali je palo na pod i razbilo se kao u param parcad.Nakon toga sam otišao kod zubara da izvadim tri plombe i jedan veoma gadan zub.Bilo je zima i bilo je dobro vreme za skijanje i skijanje na planini sa snjegom i vodom koja je bila jako zabavna za moje potrebe i igrali se malo zmurke kod mene kuci
 12. Zato sto ne zelim biti Zasto slusas Mileta Kitica
 13. Nesto za zatvaranje odredjene stvari Cigla
×
×
 • Create New...