Jump to content

Gladiator

Aktivan član
 • Content Count

  1,015
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

104 Silver

About Gladiator

Lične Informacije

 • Lokacija
  Iza tebe

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Loading...

Recent Profile Visitors

7,108 profile views
 1. Big Smoke je Ryder-a uvukao u svoje poslove kako ne bi bio jedini krivac, jesi primetio da tokom prevare u kojoj su ucestvovali nije bio spomenut Ryder iako je bio tu? Uvukao ga je sa pricom da moze zaraditi dosta para i slave.
 2. Uradio je to zbog slave i para, Tenpenny i Pulaski su ga ubedili, pa je zbog toga poslao Ballase u Groove Street u "Green Sabre" kako bi ubili Sweet-a. Umesto njega, tu je bila njegova majka, pa su nju greskom ubili. U svoje prljave poslove Big Smoke je ubacio i Ryder-a, koji je inace trebao biti dobar lik. Big Smoke biva ubijen na kraju igre od strane CJ-a, Sweet i CJ su ga locirali. Posto je CJ bio duzan Sweet-u, Brian-u ,Kendl i njegovoj majci 5 godina, odlucio je ubiti ga sam. Sto je i ucinio...
 3. Srecan rodjendan :D

  1. Skole

   Skole

   Hvala puno ❤️

    

 4. E pa, sta reci, koju posluku porati...

  Ovo je jedan veoma glup potez, pazite se jer mozete zavrsiti ovako...

  https://ibb.co/jV50t8T

  Ne koristite citeve. Samim tim sto skodite serveru, skodite i sebi. Ja se iskreno izvinjavam zbog ovoga, znam da postoji puno strasnijih kazni od ove, ali ipak, stvarno se izvinjavam svim igracima kao i Staff timu, ovo se vise nece ponoviti...

  Mi se vidimo za 10 dana, sto se tice 2m u minusu, skrpicemo mi to vec nekako :D

  Za citeve mozete i dobiti ban, tako da mislim da sam se ja "izvukao"...

  Sve u svemu, poenta price je, ne koristiti citeve. Ja se iskreno nadam da ce mi Staff Team oprostiti za ovo :(

 5. S obzirom da na prošlu temu nije bilo odaziva, odlučio sam postaviti novu, ovog puta jednu veoma zanimljivu temu koja je vezana za GTA San Andreas.

  Da li koristite modove, ako da, zašto, ako ne, zašto ne?

  Podelite Vaše mišljenje!

  Usput, potrudite se da Vaš odgovor bude što "opširniji" i bolji :D

 6. Pozdrav, Danas ćemo obrađivati jednu temu vezanu za modove u SA:MP-u. Naravno pričamo o dozvoljenim modovima, ne onim koji Vama daju prednost! Formular: Vaše Ime_Prezime u igri (nije obavezno): Da li koristite neke modove (crosshair, weapon mod, car mod, skin mod, cleo...)? Da li biste preporučili modove drugim igračima? Ako da, zašto? Ako ne, zašto ne? -Formular je poželjan, ali nije i obavezan. -Trudite se da Vaš odgovor bude što "opširniji".
 7. Gladiator

  Pitanje

  Postovani, -Promasili ste selekciju, takva pitanja postavljate OVDE (kliknite na podvuceno). Tu postavite pitanje i sigurno ce Vam neko odgovoriti. Popunite formular detaljno. Ja se nadam da sam Vam pomogao, pozdrav!!
 8. Dobrodošao na server! Ukoliko Vam treba bilo kakva pomoć, obratite se komandom ~ /askq ~ u igri, ili koristite ~ /pomoc ~! Takođe, možete zatražiti pomoć i na forumu, pitanja u vezi servera postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). Pitanja u vezi foruma postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). Pitanja u vezi TS3 servera postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TS3 IP: ts3.balkan-school.com:9994 SA:MP IP: samp.balkan-school.com:7778 Discord Invite Link: https://discord.com/invite/ppaZME9 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Uživajte u igri!
 9. Dobrodošao na server! Ukoliko Vam treba bilo kakva pomoć, obratite se komandom ~ /askq ~ u igri, ili koristite ~ /pomoc ~! Takođe, možete zatražiti pomoć i na forumu, pitanja u vezi servera postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). Pitanja u vezi foruma postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). Pitanja u vezi TS3 servera postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TS3 IP: ts3.balkan-school.com:9994 SA:MP IP: samp.balkan-school.com:7778 Discord Invite Link: https://discord.com/invite/ppaZME9 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Uživajte u igri!
 10. Dobrodošao na server! Ukoliko Vam treba bilo kakva pomoć, obratite se komandom ~ /askq ~ u igri, ili koristite ~ /pomoc ~! Takođe, možete zatražiti pomoć i na forumu, pitanja u vezi servera postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). Pitanja u vezi foruma postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). Pitanja u vezi TS3 servera postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TS3 IP: ts3.balkan-school.com:9994 SA:MP IP: samp.balkan-school.com:7778 Discord Invite Link: https://discord.com/invite/ppaZME9 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Uživajte u igri!
 11. Dobrodošao na server! Ukoliko Vam treba bilo kakva pomoć, obratite se komandom ~ /askq ~ u igri, ili koristite ~ /pomoc ~! Takođe, možete zatražiti pomoć i na forumu, pitanja u vezi servera postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). Pitanja u vezi foruma postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). Pitanja u vezi TS3 servera postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TS3 IP: ts3.balkan-school.com:9994 SA:MP IP: samp.balkan-school.com:7778 Discord Invite Link: https://discord.com/invite/ppaZME9 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Uživajte u igri!
 12. Dobrodošao na server! Ukoliko Vam treba bilo kakva pomoć, obratite se komandom ~ /askq ~ u igri, ili koristite ~ /pomoc ~! Takođe, možete zatražiti pomoć i na forumu, pitanja u vezi servera postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). Pitanja u vezi foruma postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). Pitanja u vezi TS3 servera postavljate OVDE (kliknite na podvučeno). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TS3 IP: ts3.balkan-school.com:9994 SA:MP IP: samp.balkan-school.com:7778 Discord Invite Link: https://discord.com/invite/ppaZME9 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Uživajte u igri!
 13. Poštovani, -Promašili ste PTF, problem objavite na linku OVDE (kliknite na podvučeno). Popunite formular detaljno, i neko će Vam se sigurno javiti u vezi problema. Pozdrav!!
 14. Po meni jedna vrlo zanimljiva tema, šta mislite, zašto Claude Speed tokom cele igrice GTA III ne priča?? Istražite malo po internetu i odgovorite na ovu zagonetku :D

   

×
×
 • Create New...