Jump to content

iamdevla

Game Admin
 • Content Count

  2,399
 • Joined

Community Reputation

410 Gold

About iamdevla

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 09/05/2002

Recent Profile Visitors

10,161 profile views
 1. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 2. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 3. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 4. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 5. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 6. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 7. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 8. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 9. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 10. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 11. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 12. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 13. U ovoj temi beležite igrače koji su svojim lošim ponašanjem, kršenjem pravila ili nečim drugim izazvali da se nadju na ovoj listi. Lideri se moraju striktno pridržavati liste i ne smeju ubacivati igrače koji se na njoj nalaze.
 14. ~four years~

   

  forum.png.b38026bc0c63a2eb34bb246fcedcdd4a.png

  1. Show previous comments  2 more
  2. Mladenovic

   Mladenovic

   Čestitam, ja još malo pa ću imati 1000 danu na forumu :D

  3. Ned1c

   Ned1c

   To je taj dječko "since v1.0" 😁

   https://prnt.sc/v1qi7u

  4. wlsn

   wlsn

   Bravo Devlo!

 15. Pozdrav igrači, u skorije vreme vas očekuju promene sto se tiče konkursa za lidere. Lideri su veoma ozbiljan tim dok sa druge strane pristup konkursu je krajnje neozbiljan gde dolazimo do situacije da igrači copy-pastuju popunjen formular sa jedne prijave na drugu. Konkursi su veoma bitna stavka ali veoma olako shvaćeni, samim time smo odlučili da ih izmenimo i da nateramo igrače da razmišljaju a ne da ih nesvesno popunjavaju. Više o tome uskoro.

×
×
 • Create New...