Jump to content

Milan_Zemunac

Donator
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8

About Milan_Zemunac

 • Rank
  Novi član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mislim da bi bilo dobro da se hangar ubaci u sve gradove, ali i da se organizacije malo prebace iz Beograda u druge gradove. U BG da se izmapa brod/zgrada/kuca na obali kod Los Surenos baze, a u SA da hangar bude kod bay said-a.
 2. nek se SP vrati u bg na bulevaru u onoj beloj zgradi kao nekada
 3. Ime_Prezime: Bane_Lanovic Sta mislite o GTA V Five M, po youtube-u postaje sve popularniji rp u gta 5, lepo sve to ide i cak je zanimljivo jel nema ic chat nego se prica na mic. Jedna mana Five M je u tome sto nema puno slotva samo 32. Sta mislite hoceli zaziveti GTA 5 RP.
 4. aj os i hidru da mi ubace? po meni +/- ne znam bas
 5. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Bane_Lanovic Vaš predlog: Imam predlog da se zastitni kod zameni sa mailom. Je l vidim dosta ljudi se zali provaljeno mi u acc, a vecinom je to od zastitnog koda tako administracija tu ne moze pomoci i preporucujem da se zastitni kod zameni za email i nek nameste nekako password da se posalje na mail i to je to. Pisite sta mislite o tome Ja na mom nalogu nemam zastitni kod bas zbog ovog problema koji mi se desio na starom nalogu Milan_Jojic novi bez zastitnog koda Bane_Lanovic na MJ sam bio 22 Level BL sam 26 trenutno ko zeli da provali nek izvoli trenutno sam na Ban listi tako da.
 6. intel i3 8350k bonbonica za gaming
 7. amd + gtx u kantu za smece normalno RTX !!!
 8. meni je najteza poslednja misija kod majk torina kad te jure 3 hidre
 9. Cestitam na Direktoru :) 🤣

 10. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Bane_Lanovic Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru):Denaj_Boss Razlog pohvale:Postavio sam prvi put askq rekli su mi uzmi rent ili taxi drugi put poslao on se porto i odvezo me hvala mu! Slika/Video (opciono): nemam
 11. Lik koji daje glas Frenklinu iz GTA V daje i Tarnellu [Shawn Fonteno]

  Capture.thumb.PNG.8e43cb817bfee8aa477dd0b0db07cac1.PNG

  https://gta.fandom.com/wiki/Tarnell

 12. Ime_Prezime (kao na serveru):Bane_Lanovic Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/sa-mp-013.weAfB Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/sa-mp-013.wehcS Da li imate normal na TS: Imam Dodajte nešto:
×
×
 • Create New...