Jump to content

A T A N A C K O

Global Moderator
 • Posts

  3,611
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

A T A N A C K O last won the day on August 25 2021

A T A N A C K O had the most liked content!

About A T A N A C K O

 • Birthday August 27

Lične informacije

 • Lokacija
  St Petersburg
 • Omiljeni film
  The Lord of the Rings

Balkan School

 • Verzija SAMP servera kada ste počeli da igrate
  v1.4
 • SAMP Ime_Prezime
  Atanacković
 • RAGE Ime_Prezime
  Not Found

Recent Profile Visitors

18,525 profile views

A T A N A C K O's Achievements

 1. Poštovani korisniče foruma, Mi to nemamo trenutno! Ukoliko mislite na prevod celog foruma,imate opciju kada se spustite na kraj sa leve strane. Imate podrazumevani i engleski jezik! Nadam se da sam Vam pomogao,ugodnu igru Vam želi Forum Administracija!
 2. Poštovani korisniče foruma, Sve o tome možete videti upravo OVDE. Nadam se da sam Vam pomogao,ugodnu igru Vam želi Forum Administracija.
 3. Poštovani korisniče foruma, Sva pitanje u vezi White Liste postavljate upravo OVDE. Pod pitanjima smtram detaljno da pročitate šta se od Vas traži i da postavite temu, nakon toga će Vam nadležni dati dalja upustva. Nadam se da sam Vam pomogao, ugodnu igru Vam želi Forum Administracija!
 4. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru): Atanackovic Godine (OOC): 18 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/1Tt1SF2 Slika /weaponskills:https://ibb.co/NCjM2gV Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto:
 5. Poštovani korisniče foruma, Ukoliko ste već jednom koristili tu opciju, znači da je možete koristiti uvek. Naravno, Vi možete da uključite da se ne vidi koji korisnici su posetili Vaš profil, ukoliko mislite na to. To Vam se nalazi odmah ispod osnovnih podataka na profilu. Nadam se da sam Vam pomogao, ugodnu igru Vam želi Forum Administracija!
 6. Poštovani korisniče foruma, Proverićemo situaciju i ukoliko je došlo do neke greške biće rešeno u što kraćem roku. Nadam se da sam Vam pomogao,ugodnu igru Vam želi Forum Administracija!
 7. Slažem se, GTA SA je najteži
 8. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru): Atanackovic Godine (OOC): 18 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/1Tt1SF2 Slika /weaponskills:https://ibb.co/NCjM2gV Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto:
 9. Poštovani korisniče foruma, Ukoliko ste ubačeni u organizaciju, verovatno ste uz to dobili i poziv za klub na forumu. Vaš zadatak je da se pridružite i na tom mestu imate sve informacije o samoj organizaciji. Tu se nalazi i sama norma. Klub Vam se nalazi kada uđete na profil i u opciji aktivnosti. Nadam se da sam Vam pomogao,ugodnu igru Vam želi Forum Administracija!
 10. Pozdrav korisniče foruma, Ukoliko nemate pristup chatboxu,sigurno je u pitanju broj postova na Vašem forum profilu. Kada skupite određen broj postova,Vama se omogućava pristum samom chatboxu. U pitanju je broj od 500 postova. Nakon tih 500 postova možete pisati neograničeno. Zavisi od Vas! Više o tome možete videti OVDE. Nadam se da sam Vam pomogao,ugodnu igru Vam želi Forum Administracija.
 11. Poštovani korisniče foruma, Ukoliko niste dobili odmah na početku bedž, sigurno će biti uskoro. Po mojim procenama, treba da prođe oko 24h. Imali smo već ovakve prijave! Ukoliko ne dobijete bedž, možete nam prijaviti upravo ovde. Takođe, ukoliko smatrate da niste dobili neke bedževe, imate sve o tome OVDE. Nadam se da sam Vam pomogao, ugodnu igru Vam želi Forum Administracija.
 12. OKTOBAR 2022 Radašin Miljković Radašin Miljković,kao novi Moderator u našem timu, pokazao se izuzetno dobro na samom početku. Uočena je velika želja i volja za radom, koja je aktuelna od trenutka ulaska. Osim što je sasvim korektno obavljao dužnost Moderatora u PTF Sport, dobio je priliku da se pokaže kao vođa zaduženja Regrutacije. Na veoma profesionalan način obavlja svoju dužnost i samim tim je adekvatno nagrađen. Sve pohvale! @ Radasin_Miljkovic Ribica Ribica je već duži vremenski period u našem timu. Veoma je posvećen svojim zaduženjima, obavezama i dužnostima. Osim što je sasvim korektno obavljao dužnost Moderatora u PTF SAMP Predlozi,dobio je priliku da se pokaže kao vođa zaduženja Kladionica. Marljiv trud,rad i zalaganje u proteklom periodu mu je doneo titulu Moderatora meseca. Sve pohvale! @ Ribica
 13. Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici.
 14. Pozdrav i dobrodošli! Drago nam je što ste se pridružili našoj zajednici.
×
×
 • Create New...