Jump to content

A T A N A C K O

Global Moderator
 • Posts

  3,158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by A T A N A C K O

 1. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak dana!
 2. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak dana!
 3. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak dana!
 4. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak dana!
 5. Poštovani koriniče foruma, Kada se registrujete na našem forumu,imate opciju da zaradite forum poene kroz predstavljanje. Ukoliko to uradite nakon prvog posta,Vama se to neće uračunati i time smatramo da ste već bili ranije na forumu. Nadam se da sam Vam pomogao,ugodnu igru Vam želi Forum Administracija.
 6. Poštovani korisniče foruma, Ukoliko napravite svesno neku grešku na forumu i želite da je sakrijete,možete to da prijavite putem reporta. Mi ćemo to detaljno proveriti i uraditi dalje procese. Vaš problem će biti rešen u što kraćem roku. Nadam se da sam Vam pomogao,ugodnu igru Vam želi Forum Administracija.
 7. Poštovani korisniče foruma, Vaše ime na forumu možete promeniti na ovaj način: Na samom početku uđite na Vaš profil. Nakon toga,kliknite pored Vaše ikonice. Ukoliko ste uradili ove prve korake, sledeća stavka je da uđete u podešavanja Vašeg naloga. Tu će Vam biti opcija promene imena. Ukucajte željeno ime i potvrdite promenu. Naravno,promena imena zavisi od više faktora. A više o tome i potrebnom broju postova Vam se nalazi OVDE. Nadam se da sam Vam pomogao,ugodan ostatak igre Vam želi Forum Administracija.
 8. Poštovani korisniče foruma, Ukoliko imate pitanja u vezi foruma,to možete da postavite upravo ovde. Sva pitanje u vezi donacija postavljate upravo OVDE. Nadam se da sam Vam pomogao,ugodan ostatak igre Vam želi Vaša Forum Administracija!
 9. Pozdrav. Iskreno,poznajem mogućnosti naše Ivane,i mogu zasigurno reći da je ovo odlično. Pročitao sam ceo tekst i ostao sam zapanjen. Meni je prosto neverovatan stil kojim pišeš i ideje koje poseduješ. To ne može svako,to je sigurno. Obratite pažnju na sive boje. To je očigledno htela da istakne. Šta mislite o ovom delu?
 10. Gimnazija Koja ti je omiljena hrana
 11. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak večeri!
 12. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak večeri!
 13. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak večeri!
 14. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak večeri!
 15. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak večeri!
 16. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak večeri!
 17. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak večeri!
 18. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak večeri!
 19. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak večeri!
 20. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak večeri!
 21. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak večeri!
 22. Pozdrav, nadam se da ćes uživati u igri. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko foruma, možeš postaviti pitanje OVDE. Ukoliko ti nešto od toga nije jasno,obrati mi se privatnom porukom na forumu Ugodan ostatak večeri!
×
×
 • Create New...