Jump to content

Jozo

Game Admin
 • Content Count

  772
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

346 Gold

About Jozo

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 03/22/2004

Lične Informacije

 • Lokacija
  Osijek, Hrvatska

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Luka_Jozo > Jozo

Recent Profile Visitors

8,658 profile views
 1. Novi dan, novi Kod :)
  Udjite na nas 
  Discord i pratite kanal #giveaway.

  Svaki dan dijelimo jedan aktivacijski kod od 100k.

  1. Imran_Supra

   Imran_Supra

   cekam unban na diskordu nik Dzomsa, ajde

 2. Na nasem Discord serveru u 20:00 mozete pronaci kod u vrijednosti od 100.000$
  Takodjer od danas pa nadalje cemo svaki dan objavljivati jedan kod u vrijednosti od 100k u kanalu #giveaway.
  Neka najbrzi pobjedi :D

  Link od Discorda

 3. Dobro je odradjeno, ali mi je prejednostavno i nista vec nevidjeno. Probaj napraviti neki sistem roba koji dosad nismo vidjeli na serverima. Za trud biti ce ti dodjeljeno 500 FP. Molim kolegu @Fikret_Husnic da ti dodijeli forum poene.
 4. Za neki autosalon da se pravi bila bi dobra fora. Za trud ce ti biti dodjeljeno 200 FP Molim kolegu @Fikret_Husnic da ti dodijeli forum poene.
 5. Moze ovo i bolje. Pokusaj koristiti vise objekte kojih ima puno a cine samo jedan objekt. Da popunis prostor malo. Ovo mi izgleda previse default. Za trud ce ti biti dodjeljeno 300 FP. Molim kolegu @Fikret_Husnic da ti uruci forum poene.
 6. Izgleda jako zanimljivo samo bi jos mogao dodati neke biljke nesto da popunis taj prazan prostor. I jos treba texture staviti na objekte. Za trud biti ce ti dodjeljeno 600 FP. Molim kolegu @Fikret_Husnic da ti uruci Forum poene.
 7. Jako dobro odradjeno. Vidi se da imas smisao kako staviti nesto u prostor. Samo se pozabavi jos texturama i biti ce nesto od tebe Za trud biti ce ti setano 1000 FP. Molim kolegu @Fikret_Husnic da ti uruci FP.
 8. Jako dobro izgleda, samo moras se malo oko korekcija boja da to ugodnije izgleda za oko pozabavit. I kao sto sam ti vec negdje napisao. Umjesto ovih pool bool za krug koristi LD_Beat:Chit. Da nemas ovaj outline. Za trud biti ce ti dodijeljeno 600 FP. Molim kolegu @Fikret_Husnic da ti uruci forum poene.
 9. Jako dobro odradjeno. Mogao bi se jos s animacijama poigrat i npr. kad dostavi namjestaj da se namjestaj pokrece na traci i da mora cekat. Za trud biti ce ti dodjeljeno 1200 Forum Poena. Molim kolegu @Fikret_Husnic da ti uruci forum poene.
 10. Vidi se da si tek poceo. Nastavi ovako samo gledaj na drugim serverima textdrawove itd. da se uvjezbas. Tdovi su ti preveliki i uzimaju previse slike. Za trud biti ce ti uruceno 200 FP. Molim kolegu @Fikret_Husnic da ti uruci forum poene.
 11. Svidja mi se samo umjesto pool ball kako se vec zove pronadji nesto sto se zove LD_Beat:Chit isto su kugle samo nemas crni outline. Takodjer biti ces nagradjen s 800 FP Molim kolegu @Fikret_Husnic da ti uruci forum poene.
 12. Od danas mozete i u podforumu Map/Skript radovi zaradit forum poene.

  Vise o tome na sljedecem linku:

   

 13. Poštovani korisnici foruma. Forum Administracija Vas je odlučila nagraditi za trud u Map/Skript PodForumu. Donijeli smo ovakvu odluku. Dijelimo Forum poene za Textdrawove, Mape i Filterskripte. Količina forum poena ovisi o kvaliteti i funkciji rada. Usput još jedna informacija. Vaše Mape, Skripte i Textdrawove redovno pregledavamo, tako da uvijek postoji mogućnost da dobijete poziv za Development Team.
 14. Još jedna igra je postala besplatna.
   

  Ime igre možete saznati na našem Discord serveru u kanalu #besplatne-igre.

  www.balkan-school.com/discord

 15. Kao što većina vas vjerovatno zna, besplatan GTA V možete pronaći u Epic Games Store!  Kao i uvijek, Balkan School je tu za vas pridružite se našem Discord serveru (ukoliko već niste) jer su u kanalu "Besplatne igre"  dostupne instrukcije o tome kako preuzeti igru. Također se možete zabaviti jer naš Discord server nudi mnoge mogućnosti koje prepuštamo vama da otkrijete.

   

  Balkan School Discord: https://discord.com/invite/ppaZME9


  Na osnovu javnosti poznatih informacija, igra će biti dostupna za preuzimanje do 21.05.2020.
  Ne propustite ovu priliku, sretno!

  1. Show previous comments  1 more
  2. M_I_K_I

   M_I_K_I

   Jedno pitanje dal moze moj komp da podrzi GTA V

    4GB Rama

   Pentium Dual-Core 2.93GHz

   Graficka 1GB

    bar na Low xD 

  3. Gatsby

   Gatsby

   @M_I_K_I sa tim specifikacijama ga mozes pokrenuti na najnizim postavkama, ali budi sretan ako budes imao vise od 10-15 FPS-a 

  4. M_I_K_I

   M_I_K_I

   @Gatsby otprilike sam tako i ja nesto mislio,hvala na odgovoru

×
×
 • Create New...