Jump to content

Ognjen_Blagi2

Novi član
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18

4 Followers

About Ognjen_Blagi2

 • Rank
  Novi član
 • Birthday 06/08/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bravo momče, zasluženo! 

  Nemoj samo da izgubiš obraz! ;)

   

  1. Elvis_Koker

   Elvis_Koker

   Hvala bato ❤️ 

    Ne brini !

 2. Jel dobro rokam?!

   

 3. Nisam imao dvesto levela, nisam bio donator, nisam imao više od 5 miliona, sa 26 levelom sam robao 70k, vozio sam admirala ili mercedes, imao sam maveric i dva wayfarera, nisam se qurcio i bio sam najjaci!

   

  Ne treba mi ni sultan, ni turismo, ni nrg, ni pcj, ni infernus, ni bullet, ni shamal, ni fcr, ni imanje.. Al kad udjem u kanal znalo se ko je najglasniji i ko je najjaci! 

   

  Pozz :D A vi sad vodite borbu oko forum poena i donatorskih.. 

  Prodacete to polako, ali da vam neko da 120 eura za 50 miliona moze samo decko koji ima 13 godina i kojem je stalo do igrice, koji trosi mamine i tatine pare a da oni to i ne znaju.. Zalosno ali istinito!

 4. Član je već:765 Days

  Što kidare kažu: EZ :D

  1. Show previous comments  3 more
  2. Ognjen_Blagi2

   Ognjen_Blagi2

   @LaN kako si se pre zvao?! na 1.2 verziji

  3. Milan_Zemunac

   Milan_Zemunac

   @Ognjen_Blagi2 nisam ja ni igrao na 1.2 igrao nesto sitno na 1.0 i otisao imao sam bolji racunar nego sad i zvao sam Milan_Jojic al ne verujem da me iko zna nisakim se nisam druzio niti sam ulazio na ts nisam uopste znao pojentu sampa radio bus vozaca :D

  4. villa

   villa

   lazes blagiiiiiii :D

 5. Blagi najjači! Stay Strong! 💪

  1. Bukvic

   Bukvic

   Ogi Bogi jesi ziv haha, nedaj se Blagii

 6. Kobi Joker Sofija Gatsby Ryan Don neki normalan admin da me muva na ts3... 

 7. me_Prezime (kao na serveru): Ognjen_Blagi Godine (OOC): 21 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/w93nc Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/w9Jj4 Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Bivši šef firme Ruske Mafije na 1.2 verziji...
 8. I onda mi kažu imaš AIM a promašim 20 metaka :D E moji vi, tri godine igram aman ovdje, dugo je to znate, a vi novajlije došli mi pričate o Aimu samo naprijed! ;) See you soon!

  1. ($D_A_R_I_O$)

   ($D_A_R_I_O$)

   Brate isti slusaj kao i kod mene, to sto neko ima skilla i zna da se roka ne znaci da ima aim!!!

  2. Grashoper

   Grashoper

   Ja imam aim ti si najj rokac ,ali posle meme hihihi

 9. Zašto ne napravite takmičenje u RP-anju?! Da vidimo šta ovi pro pucači umiju i šta znaju! Pošto vidim da samo znaju da melju ko prazan mlin! Da vidim koliko RP-ate na serveru kada ne radite RP akciju, sram da vas bude! Lider nije samo biti 2 mjeseca i dobiti uglednog na osnovu toga, nego svoje članove voditi da budu uzorni igrači servera i da davaju lep primer turistima.. Nije sve u pucanju, nije vam ovo counter strike 1.6 da 24/7 kao na deatchmatchu rokate.. Igra je napravljena kao simulacija stvarnog života, kao da se u RL svaki dan pljačka banka ili zlatara.. Da nema ovog sistema za DM, pa vi bi i civile ubijali i hvalili se kako imate veliki dosije.. E mnogo ste mi jaki, vala, ponosan sam na 1.2 verziju odnosno na igrače koji su igrali tada.. I ponosan sam na neke što su i kasnije došli ali došli da opravdaju svoju poziciju, da pokažu da igra može da bude i lepa a ne samo dosadna! Smorili ste više sa tim rokanjem, ide čovjek ulicom, samo doleti mu metak u glavu, ni kriv ni dužan! Uskoro ako bude prilike, možda i odlučim do helpera prvi put da guram, samo ako me natjerate da se zainatim!

  1. Show previous comments  1 more
  2. Ognjen_Blagi2
  3. Jakee

   Jakee

   Da ima takmičenje u RPanju rado bih Rokao u RPanju, al problem je sto je ovaj server zatvoren sistemima automatizacije. I takodje rpa se sve malim slovima, bez znakova interpunkcije, sto je čista provala.

  4. Ognjen_Blagi2

   Ognjen_Blagi2

   Brate fora je što se sve manje i manje RP-a na serveru odnosno ne možeš da RP-aš jer svakakvih igrača ima i ne omogućavaju ti da RP-aš!

 10. Zynk Rose, Kobi, Dare Trifkanovic, Villa, Aki Sparrow, Stevanovic..
 11. Ime_Prezime (kao na serveru): Ognjen_Blagi Godine (OOC): 21 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/lf9rS Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/lfHTA Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto:
 12. I od mene pohvala, pozitivan momak i veoma dobro radi svoj posao.. Jedan od boljih admina koji treba da pokaze ovim novim adminima kako se radi...
 13. Vase Ime i Prezime(Server): Dosko_Blagic Ime i Prezime osobe koju pohvaljujete(Server): Mardeljano Sta je ta osoba dobro ucinila: Svaki rob speca i prati time smanjuje mogucnost radnje PG-a i kršenja pravila... Slika/Video kao dokaz (nije obavezno): http://imgur.com/a/TIJG7
 14. Slažem se, čovke je HUMOR, vi ste UMOR! ;D 8)
×
×
 • Create New...