Jump to content

L A C O S T A

TS3 Admin
 • Content Count

  935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

L A C O S T A last won the day on August 24

L A C O S T A had the most liked content!

Community Reputation

189 Silver

About L A C O S T A

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Lacosta

Recent Profile Visitors

2,066 profile views
 1. Ne svidja mi se , ore vise ima detalja i pre vise je na trupano
 2. Mapa nije losa , ali mislim da imas pre vise detalja , i bazen je pre velik , ali sve u svemu i nije lose samo tako nastavi
 3. Mapa nije losa , ali sam ovu mapu vec video.
 4. Mapa je pre lepaaa , samo kad bi stavio jos neke sitne detalje ne bi bilo lose. Mape su ti odlicne samo tako i nastavi.
 5. Mapa je bas dobra jedino kad bi stavio jos neku dekoraciju na exterijer bila bi jos lepsa , sve u svemu mapa je odlicna.
 6. Sto se kuce tice nije losa a u suprotnom i lepa je , ali imas pre vise drveca i zbog tih drveca moze da se stvori neki lag, samo skloni neki deo drveca dodaj nesto i mislim da ce da bude bolje.
 7. Mapa je dobra i svidja mi se, jednimo mesto de si se je postavio je bas lose, mnogo je neko zabaceno.
 8. Mapa je bas lepa i bas mi se svidja, nemam sta da komentarisem dalje , samo nastavi tako da mapas.
 9. Mapa nije losa vidi se da si se po trudio, ali ja mislim da je bez potrebna jer nema nekih evenata de bi se odrzavali na binu ili slicno.
 10. Slicna banka je bila i na v1.3-1.4 tako da nije nista posebna.
 11. Mapa je super bas mi se svidja, mislim da je cak i bolja od sadasnje , super mapanje samo nastavi tako
 12. Ja bih da dodam nesto uz to , kad bi imala neka komanda za drogu da ponudis nekome nekolko grama ili kila droge za kolko para kako ne bi bilo skama , ali uz to i da mozes da dajes drogu kao na primer u krimi org da moze lider da deli svojim clanovima drogu.
 13. Pa jedini posao koji bi ja povecao platu jes Pilot jer je taj posao tolko Roustovan , kad bi se malo plata povecala da se malo taj posao vrati u zivot da bi ga igraci vise radili i uz gto zaradjevali pare.
 14. Pa ideja ti i nije bas losa jer ima dosta ljudi koji po greski stisne F i prekine se posao odma a mucili se dosta , kao na primer na posao bus vozac dovoljo je samo da stisnes F ili Enter i posao ce se prekinuti i sav vas trud da se baci u vodu a vi da se iznervirate.
×
×
 • Create New...