Jump to content

Lory

Super Moderator
 • Posts

  2,821
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Lory

 1. OSVOJI $1.000.000

  587124191_Virtuelnarealnost.png.98a43552dca8bf3e74ba39d9ef6532c5.png

  Novi foto-konkurs

  Klik

 2. Poštovani Forumaši i Forumašice, potrebno je glasati za background koji se najmanje koristi na našem forumu, ili za onu koja Vam se najmanje sviđa. Nju ćemo zamijeniti s jednom od Vaših radova, da sudjelujete možete više o tome pročitati -> ovdje. U nastavku imate slike po brojevima:
 3. Poštovani Forumaši i Forumašice, ukoliko dobijete neki od bedževa u PDF-u samim time i dobijate nagradu u obliku Forum Poena. Spisak svih bedževa imate na linku ovdje. Nagrade po bedževima: Bronzani bedž -> 100 Forum Poena Srebrni bedž -> 200 Forum Poena Zlatni bedž -> 400 Forum Poena Napomena: Ukoliko dobijete bedž s nagradne igre ne dobijate dodatnu nagradu.
 4. Sretan rodendan Fifi! ❤️

  Fifi i cvjetno društvo

  1. D O D I C

   D O D I C

   Hvala ti puno Lorka 💓

 5. Pozdrav forumaši i forumašice,

  svaka slika koja bude odabrana za Newsletter od idućeg izdanja bit će nagrađena sa 300FP-a, dok će nagradna igra biti smanjena na 300FP.

  Slike koje se odabiru za Newsletter postavljate u PTF -> Slike/klipovi sa servera.

 6. Pozdrav forumaši i forumašice,

  svaka slika koja bude odabrana za Newsletter od idućeg izdanja bit će nagrađena sa 300FP-a, dok će nagradna igra biti smanjena na 300FP.

  Slike koje se odabiru za Newsletter postavljate u PTF -> Slike/klipovi sa servera.

  1. D I M A

   D I M A

   Široko 

 7. Odgovori na pitanja i reportovi bazirani na mjesečnom nivou 2023. godina Januar ─ 15.208 odgovora ─ report: 2.482 Februar ─ 20.885 odgovora ─ report: 2.136 Mart ─ __.___odgovora ─ report: _.___ April ─ __.___odgovora ─ report: _.___ Maj ─ __.___odgovora ─ report: _.___ Juni ─ __.___odgovora ─ report: _.___ Juli ─ __.___odgovora ─ report: _.___ Avgust ─ __.___odgovora ─ report: _.___ Septembar ─ __.___odgovora ─ report: _.___ Oktobar ─ __.___odgovora ─ report: _.___ Novembar ─ __.___odgovora ─ report: _.___ Decembar ─ __.___odgovora ─ report: _.___ Ukupan broj svih odgovora u toku 12 mjeseci: [___.___] Ukupan broj svih reportova u toku 12 mjeseci: [___.___] [Last edit: 05.03.2023. | By: Lory]
 8. Sastavite svoj "Dream PC" i osvojite Forum Poene

   

 9. Lory

  Moderator meseca

  FEBRUAR 2023 Lennon Lennon je osoba koja mi je prva "zapala za oko" kada sam došla. Osoba koja je spremna pomoći svakom kome treba pomoć, osoba kojoj nije teško odraditi zadatak i koji rado prihvaća zadatke i vrlo dobro ih obavlja. Svojim radom i trudom je preuzeo vođu Newslettera i vrlo dobro se snašao! Sve pohvale ! @ Lennon Nightmare Nightmare je Moderator kojem nije prvi put da je u timu, tako da on već zna kako stvari funkcioniraju. Vrlo dobro se snašao na svom zaduženju i obavlja ga jako dobro, uvijek spreman za šalu, ali i za ozbiljan rad. Sve pohvale ! @ Nightmare T A N I C Tanić je dokazao da koji god potforum treba srediti on ga sredi onako pošteno. Osoba je koja se trudi i u kojoj se vidi da želi napredovati. Pored predanosti svom potforumu, Tanić je iskazao volju i predanost drugim potforumima, te pomaganju kolegama u mnogim poslovima. Sve pohvale ! @ T A N I C
 10. Otvorena je Nagradna Igra u Gaming-u, potrudite se i osvojite nagrade! -> Link

 11. Lory

  Predlozi za forum

  to imate u forumskim igrama vec -> Link
 12. Sretan ti rodendan Piki! 💛🐒

  1. realpiki

   realpiki

   Hvala ti puno 🥰

 13. Koja je vaša omiljena igrica? Opišite nam je!

   

  1. Lennon

   Lennon

   Meni sve ide :D

 14. Poštovani forumaši i forumašice,

  Izašlo je novo izdanje Newsletter-a, također možete osvojiti 500FP u nagradnoj igri. Sretno svima :D 

   

  1. Berlin zvani Tano

   Berlin zvani Tano

   Hvala na informaciji Lorena!

 15. S obzirom da je došao kraj anketi, kao što smo rekli Top 3 odgovora dobijaju nagrade u igrici. 1. Nagrada - @ Notorious - 500.000$ 2. Nagrada - @ S A V I C - 300.000$ 3. Nagrada - @ Milanovic - 200.000$ Molim dobitnike nagrada da mi se jave na forumu u privatnoj poruci s nickom u igrici. Hvala svima na sudjelovanju, vise srece u iducoj anketi i nagradama . Vaš Helper Team.
 16. Poštovani igrači,

   

  U narednom periodu planiramo organizirati turnir u nekoj od igrica, a da to nije SAMP. Na linku ovdje možete glasati za svog favorita.

 17. Zahtjev prihvaćen. U buduće priprazi na svoje ponašanje.
 18. Lory

  Moderator meseca

  JANUAR 2023 Karera Karera je stari i iskusan forumaš te se nedavno vratio u moderator tim i u njemu pokazao veliku profesionalnost i kolegijalnost. Karera je od samog ulaska pokazao zainteresovanje za svako zaduženje i svaki zadatak koji mu se da. Jednostavno ovime je itekako zaslužio moderatora meseca januara. Sve pohvale ! @ Karera Z_O_R_A_N Zoran je moderator koji je već bio moderator meseca i svakodnevno se trudi. Zoran je kolegijalan i ozbiljan u svom radu, on je moderator od poverenja i sve što mu se zada on će uraditi. Jednostavno je zaslužio moderatora meseca januara. Sve pohvale ! @ Z_O_R_A_N Henderson Henderson je moderator sa dosta iskustva. Veoma je kolegijalan i uporan. Svaki zadatak može mu se poveriti i moram napomenuti da uprkos svim preprekama on uspeva da obavlja svoje zaduženje i ovaj moderator meseca je jednostavno reći zaslužen. Sve pohvale ! @ Henderson
 19. Priprazite prilikom uplata tiketa, procitajte pravila pa onda pisite.

  Ne mozete uplacivati utakmicu ako je utakmica vec pocela, isto tako ne mozete uplacivati par koji ne postoji u nasim tabelama.

  Nemojte editat odgovore, pogotovo ako je jedna od utakmica vec zapocela.

  Takodjer, jos jednom podsjecamo svaka uplata ide na /eventdonacija dok event nije u toku!

  Ukoliko budete imali i 1 gresku tiket ce vam biti nevazeci.

  Kladionica

  1. D I M A

   D I M A

   Hvala na info lorena

 20. Ćao frende, mogu u org plz

  1. M@rl3y

   [email protected]

   Omgg bok frendice, uz rice and chicken može, praznih ruku ne<3

 21. Poštovani igrači, Imamo novosti vezane za Promocije, a to su "Mjesečni rekordi" za svaku društvenu mrežu. Osoba koja održi rekord do zadnjeg dana u mjesecu bit će nagrađena s 15.000 Forum Poena. Više o tome možete pročitati na idućim linkovima: Instagram Reels, TikTok, Trovo, YouTube.
 22. Pravila Formular obavezno popuniti ! Paziti da se ne prekrše pravila foruma Pravila Foruma <-- možete ih procitati ovdje Kako postaviti pitanje ? ( Tutorijal ) ( obratiti pažnju na slike ) -Kopirati formular na vrhu stranice ↓↓↓ -Odete na mjesto " Ask a question " ( Postavi Pitanje ) ↓↓↓ -Zaljepite formular -Popunite formular -Pritisnite na " Submit Question " ( pošalji pitanje ) ↓↓↓ -Kada postavite pitanje jedan od dva Helpera će da odgovori na vaše pitanje u roku 24h ! Često postavljena pitanja -Prije nego što postavite pitanje bacite pogled na često postavljena pitanja jer baš tu možda nađete odgovor na vaše pitanje ↓↓↓ Formular po kojem se radi ↓↓↓ Formular Ime_Prezime ( Kao na serveru ) : Vaše pitanje : Slika ( ukoliko je imate Vi postavite pitanje, mi odgovaramo @ Helper Team Ugodan ostatak igre! Made by : Ajdox_Jazvin
 23. Pitanje #1 : Gdje se mogu pronaći pravila servera ? Odgovor : Pravila servera se mogu pronaći na sljedecem linku --> Pravila servera Pitanje #2 : Banovan sam sta ću sada ? Odgovor : Ukoliko vam ovo pise kada ulazite u samp ↓↓↓ niste banovani , vaša ip adresa se poklopila sa banovanom ip adresom nekog igraca u tom slucaju restartujte ruter a ako vam to ne uspije, onda postavite temu u PTF --> Zahtjev za unban Pitanje#3 : Da li možete da promenite šifru ili da li možete da promenite kod /zastitinalog ? Odgovor : Šifra se ne može promeniti jedni način da uđete je preko vašeg zaštitnog kod-a a zaštitni kod se isto ne može promenuti. Pitanje#4 : Neko mi je upao na account šta sada? Odgovor : Prijavite ga postavite temu u PDF--> Prevare igrača budite strpljivi malo duže traje dok nadležni ispita situaciju. Pitanje#5 : Gde da pronađem RP pravila ? Odgovor : na ovom linku se nalaze sva RP pravila vezana za naš server --> RP pravila Pitanje#6 : Gdje mogu da nađem sve o neaktivnosti ? Odgovor : Sve o tome mozete da pogledate na ovoj slici dole ↓↓↓ ili na komandu /pomoc - sistem neaktivnosti Pitanje#7 : Trebaju mi informacije o kategorijama vozila? Odgovor : Sve o tome možete da pogledate na ovoj slici dole ↓↓↓ ili na komandu /pomoc - kategorije vozila Pitanje#8 : Zašto me server kikuje jer sam iz zemlje kao koristim VPN ? Odgovor : Ako koristite VPN iskljucite ga, a ako ste iz zemalja van bivše Jugoslavije postavite zahtjev za white listu u ovom PDF-U --> White Lista Pitanje#9 : Kako da uđem u organizaciju ? Odgovor : Prvo za za kriminalnu organizaciju morate da imate 3 level a za drzavnu organizaciju 10 level ako ispunjavate te uslove morate da imate full skil deagle za kriminalne organizacije a za Policiju/saj morate da imate full skil na deagle,m4,tazer ako ispunjavate i taj uslov možete da se prijavite za organizaciju u PTF -->Samp Organizacije ako vas lider prihvati javite mu se da vas ubaci za državne organizacije morate da prođete testa a za kriminalne vam ne treba test. Pitanje#10 : Ja i brat želimo da igramo zajedno samp a imamo istu ip adresu da li je to zabranjeno ? Odgovor : Nije zabranjeno ali morate da se javite nadležnom adminu za FA kako bi to sve resio ovde možete potražiti tog nadležnog admina i javiti mu se --> Staff tim Pitanje#11 : Koja je komanda za ( naprimjer ) licnu kartu ? Odgovor : Sve komande mozete da pogledate na ovoj slici dole ↓↓↓ ili na komandu /komande Pitanje#12 : Koja je komanda za otključavanje auta ? Odgovor : Sve o komandama vozila možete pogledati na ovoj slici dole ↓↓↓ ili na komandu /v Pitanje#13 : kako da zaključam kuću ? Odgovor : Sve o komandama kuća mozete pogledati na ovoj slici dole ↓↓↓ ili na komandu /househelp Pitanje#14 : Kako da krenem da radim smećara ? Odgovor : Sve komande o poslu možete da pogledate ↓↓↓ ( ovo je primer na poslu carinik kako bi trebalo izgledati ) na ovoj slici dole - ili na komandu /jobhelp Pitanje#15 : Afk sam celo vreme na serveru kada cu da dobijem te nagrade ? Odgovor : To možete da proverite na ovoj slici dole ↓↓↓ ili na komandu /aktivnaigra Pitanje#16 : Lik mi je psovao šta da radim ? Odgovor : Postavite žalbu na njega u PTF--> Samp Žalbe i nadležni Admin/Helper će rešiti žalbu u roku 24h Pitanje#17 : Smijem li da koristim RakDroid? Odgovor : To koristite na sopstvenu odgovornost, jer ukoliko vam se desi bilo šta sa vašim korisnickim nalogom vi ste sami krivi za to. Pitanje#18 : Trebaju mi informacije o aukciji ? Odgovor : To možete da proverite na ovoj slici dole ↓↓↓ ili na komandu /pomoc - sistem aukcije Pitanje#19 : Pukao mi je server dok sam ( Primjer ) polagao za avion želim da mi se vrate pare ! Odgovor : U takvim situacijama ne nadoknađujemo štetu. Pitanje#20 : Gdje da uzmem permisiju na TS-3 ? Odgovor : Na našem teamSpeak-u sobi " Zahtev za permisiju " ↓↓↓ Pitanje#21 : Treba mi neki admin ili Helper da mi objasni nešto ! Odgovor : Uđite na nas TeamSpeak u kanal " Zahtev za razgovor " ↓↓↓ Prvi slobodan Helper će da dođe i da vam pomogne. Pitanje#22 : Kako prodati Dpoene ( Kupone ) ? Odgovor : Putem komande /prodajdpoene - id igraca - Kolicina Donatorski poena - cena , ali ono sto buni mnoge jeste cena ,ona se ukucava po ceni jednog Donatorskog poena Pitanje#23 : Koliko košta vip 3, specijalna promena imena ? Odgovor : Sve oko donatorski paketa možete viditi na ovoj slici dole ↓↓↓ ili komandom /dpaketi Pitanje#24 : Kako da dobijem Helpera, Promotera, Moderatora ... ? Odgovor : Morate da se prijavite na konkurs i da prođete konkurs za taj tim, na početnoj stranici foruma u " istaknuto " ↓↓↓ možete pratiti kada je objavljen neki konkurs ili nešto važno. Pitanje#25 : Kako da podesim chat u samp-u ? Odgovor : To možete viditi na ovoj slici dole ↓↓↓ ili komandom /fontsize i /pagesize -- /fontsize je za sirinu chata a /pagesize je za veličinu chata /fontsize /pagesize - Nadam se da sam vam pomogao, uživajte u ostatku igre ! Made by : Ajdox_Jazvin
 24. Nick na forumu: @ Lory Ispunjavam uslove za (koji) bedž: Super moderator
 25. Lory

  Rodjedan.

  Prošao je duži period od otvaranja teme. Lock.
×
×
 • Create New...