Jump to content

Dimi

Moderator - BS-RP
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Bronze

About Dimi

 • Rank
  Novi član
 • Birthday January 30

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Dimi_Markovic

Recent Profile Visitors

2,121 profile views
 1. Nema razloga za paniku, STAFF TEAM ce svima izaci u susret sto se tice bezbednosti! Do tada upadajte TS3 da se druzimo ;)

 2. Zelis Forum Poene? Kako? Veoma lako! Sve sto treba jeste da napisete Vase misljenje o zadatoj temi ! Najkreativnije ocekuje nagrada https://balkan-school.com/for...1326-nagradna-igra-2-imanja/

 3. Kao sto svi znate, na raznim delovima gradova (mape) postoje imanja na kojima mozete uzgajati vase plodove. Trenutno mozemo birati izmedju 3 sadnice a tu su: Jabuke; Sljive; Kruske. Da li po vasem misljenju treba da se prosiri izbor poljoprivrede? Misljenje koje trebate razraditi: Da li zelite da birate izmedju nekoliko opcija kako ce zapravo izgledati vase imanje? Igraci ce birati: Da na imanju naprave vikednicu; Da imanje prerade u plodno zemljiste (time steknu mogucnost da sade kukuruz, psenicu, paradajz,...); Da posade sadnice (vec postojeci sistem). ... Na vama je da se to moje mišljenje razradi, dodaju i oduzmu neke stvari. Vi nećete biti ograničeni, iskorisite svoju kreativnost i razradite moje mišljenje. Primer: Moje misljenje je da je RP da na imanjima imaju drvene vikendice ( koje su tu radi izgleda i nece se moci kupovati ), pored toga mozete i zasaditi maksimalno 2-3 sadnice. Mislim da ce to doprineti da nasa zajednica bude sto vise simulacija stvarnome zivotu... Najbolji komentar će biti nagrađen forum poenima.
 4. Nagradna Igra - Vehicle Health sistem 01.10.2019. Nagradjeni korisnici: 1. Milko Djukanovic - 1000 FP 2. Mladenovic - 750 FP 3. Raf - 750 FP 4. Maras - 200 FP 5. Blue - 200 FP 6. Mixi - 200 FP Jos jednom hvala svim clanovima koji su ucestvovali u Nagradnoj Igri! Nagradu ce Vam dodeliti @Calliope
 5. USPESNO se zavrsila prva nagradna igra! Zahvaljujem svima koji su ucestvovali i podelili misljenje! Dobitnike nagradne igre mozete videti ovde. LOCK!
 6. Narkoman kidnapuje policajca i sakrije ga u šumu, kasnije zove policiju i upita: -Halo jesam li to dobio 192? -Jeste gospodine izvolite? Kako vam možemo pomoći? -E sad više niste 192 nego 191!
 7. Dimi

  Brawl Stars turnir?

  Odlicna ideja! Sve zavisi od broja prijavljenih takmicara da li ce biti 1v1, 2v2 ili 3v3. Najbolje bi bilo da se igra na 3 dobijene runde 3v3 (Gem grab ili Bounty).
 8. Ime i prezime (INGAME): Dimi_Markovic Slika 1 vaše mape: https://imgur.com/a/xaNg43B Iskustvo u Map Editoru: 10 Iskustvo u Texture studio: 8
 9. 1. Klikni na meni sa tri crtice /// (gornji desni ugao) 2. Klikni Ponešavanje Naloga 3. Ideš izmeni ime I to je to promenio si svoje ime na forumu Ukoliko ti i dalje ne bude jasno slobodno pitaj, mozda sam nesto nejasno objasnio
 10. https://balkan-school.com/for...-igra-vehicle-health-sistem/ Uskocite u Nagradnu Igru i podelite Vase misljenje sa nama, najbolje ocekuje nagrada!

 11. Dugo već igramo na sistemu 2.0, koji je izašao 6.7.2019. Upoznati smo sa novim i zanimljivim sistemima u igri i zbog toga želim da pokrenem temu o sistemu vozila. Kao što svi znate, dodat je Vehicle Health sistem (BETA). Određeni modeli vozila su "otporniji" ili "osetljiviji" na oštećenje. - Patriot (Hammer) (470) - 2000hp (1000HP je standard). - Enforcer (Marica) (427) - 1800hp. - FBI Rancher (490) - 2000hp. - Rancher (489) - 1400hp. - Dune (573) - 1500hp. - Huntley (579) - 1600hp. - Police Ranger (599) - 1600hp. - Policijska vozila (596-598) - 1300hp. - Burrito (482) - 1200hp. Mišljenje koje trebate razraditi: Moje mišljenje je, da bi mogli dodati da se svako vozilo moze unaprediti za dodatnim "health-om" ali bi se naravno plaćalo. Cena: 100hp=100k Primer: Sultan bi mogao imati maksimalno 400-500 dodatnih HP-a. Ukoliko vozilo "ode" na aukciju automatski se vraca na prvobitni health (default 1000)... Na vama je da se to moje mišljenje razradi, dodaju i oduzmu neke stvari. Vi nećete biti ograničeni, iskorisite svoju kreativnost i razradite moje mišljenje. Najbolji komentar će biti nagrađen forum poenima.
 12. NAGRADNA IGRA Pozdrav svima, kao moderator potforuma "Generalna diskusija" zvanično otvaram prvu nagradnu igru! Koncept nagradne igre jeste da se na svakih 10 dana otvori tema koju će izabrati Moderator tim. Nagradjeni korisnici će biti oni koji sastave komentar/mišljenje. Poželjno je da vaš komentar sadrži iskreno mišljenje na datu temi. Termini objavljivanja tema: Prvi dan u mesecu, 11-og i 21-og. Napomenuo bih da će nagradna igra biti svakog meseca! Pravila: Poštovanje pravila foruma. Poštovanje pravila potforuma Generalna diskusija. Zabranjeno je citiranje drugih komentara! Komentari moraju imati smisao, pripazite. NE pišite privatnu poruku kada će biti izabrani nagradjeni korisnici. Pogrešan primer: Taj sistem mi se svidja, jer je dobro odradjen i ne bih ga menjao. Pravilan primer: Sistem mi se svidja, ali bih ga doradio još malo. Dodao bih: ... Svaki korisnik, koji će prekršiti pravilo, će biti kažnjen!
 13. Rent nije u vlasnistvu servera, a sto se tice zarade ona se moze smanjiti
×
×
 • Create New...