Jump to content

Despot_Petrovic

Novi član
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

About Despot_Petrovic

 • Rank
  Novi član
 • Birthday September 21

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ime_Prezime (kao na serveru):Despot_Petrovic Godine (OOC):13 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodajsliku.com/image/hPNqC Slika /weaponskills:https://www.dodajsliku.com/image/hPdWu Da li imate normal na TS:Naravno Dodajte nešto:Zeleo bih da postanem clan RM-a.
 2. Ime_Prezime (kao na serveru):Despot_Petrovic Godine (OOC):13 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodajsliku.com/image/pj4lJ Slika /weaponskills:https://www.dodajsliku.com/image/pUiJL Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Zeleo bih da postanem clan MS13.Nadam se da cu uspeti u tome.
 3. Ime_Prezime (kao na serveru):Despot_Petrovic Godine (OOC):13 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodajsliku.com/image/2MNqi Slika /weaponskills:https://www.dodajsliku.com/image/2MdnZ Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Zeleo bih da budem clan Juarez Cartel-a.
 4. Ime_Prezime (kao na serveru):Despot_Petrovic Godine (OOC):13 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/wmQr4 Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/wmmEs Da li imate normal na TS:Naravmo Dodajte nešto:Volim da budem u krim organizacijama!
 5. Ime_Prezime (kao na serveru):Despot_Petrovic Godine (OOC):12 jos malo 13 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://imgur.com/a/FXjU4L1 Slika /weaponskills:https://imgur.com/a/zDtaLdq Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Zeleo bih postati clan Ballas-a.Nadam se da cu u tome uspeti.Hvala unapred!
 6. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Despot_Petrovic Vaš predlog:Posto saobracajcu pd mora da otvori ona vrata da se ubaci kao kartica sa kodovima.Npr. tvoj kod je 225 i odes ispred tih vrata i ukucas /otvori 225.A ne da mucimo Policajce i ovako je lakse ako nama treba nesto hitno kamere.
 7. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Despot_Petrovic Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru):Aleksandar_Boske Razlog pohvale:Dobar helper,sve pohvale! Slika/Video (opciono):Nije potrebno
 8. ;Vaše Ime_Prezime na serveru je:Despot_Petrovic Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru):Aleksandar_Boske Razlog pohvale:Ugledan lider i ostalo ... Slika/Video (opciono):Nemam
 9. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Despot_Petrovic Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru):Boki_Milosevic Razlog pohvale:Dobar clan Saobracajne Policije,dobro rp-a i ostalo! Slika/Video (opciono):Nemam
 10. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Despot_Petrovic Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru):Coma Razlog pohvale:Aktivan helper i jedan od onih koji se trudi! Slika/Video (opciono):neam sliku
 11. Despot_Petrovic Coma Razlog: Neam sliku jbg
×
×
 • Create New...