Jump to content

Ajla

Žensko
 • Content Count

  825
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ajla last won the day on January 12 2018

Ajla had the most liked content!

Community Reputation

219 Silver

About Ajla

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday March 1

Recent Profile Visitors

8,870 profile views
 1. Dobrodošao na server/forum. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko nečega pošalji mi PP na forumu ili se obrati helperima IG (/askq , /pomoc) tu smo da ti pomognemo koliko možemo. Poštuj pravila i uživaj u igri.
 2. Ajla

  zz

  Dobrodošao na server/forum. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko nečega pošalji mi PP na forumu ili se obrati helperima IG (/askq , /pomoc) tu smo da ti pomognemo koliko možemo. Poštuj pravila i uživaj u igri.
 3. Dobrodošao na server/forum. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko nečega pošalji mi PP na forumu ili se obrati helperima IG (/askq , /pomoc) tu smo da ti pomognemo koliko možemo. Poštuj pravila i uživaj u igri.
 4. Dobrodošao na server/forum. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko nečega pošalji mi PP na forumu ili se obrati helperima IG (/askq , /pomoc) tu smo da ti pomognemo koliko možemo. Poštuj pravila i uživaj u igri.
 5. Dobrodošao na server/forum. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko nečega pošalji mi PP na forumu ili se obrati helperima IG (/askq , /pomoc) tu smo da ti pomognemo koliko možemo. Poštuj pravila i uživaj u igri.
 6. Dobrodošao na server/forum. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko nečega pošalji mi PP na forumu ili se obrati helperima IG (/askq , /pomoc) tu smo da ti pomognemo koliko možemo. Poštuj pravila i uživaj u igri.
 7. Dobrodošao na server/forum. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko nečega pošalji mi PP na forumu ili se obrati helperima IG (/askq , /pomoc) tu smo da ti pomognemo koliko možemo. Poštuj pravila i uživaj u igri.
 8. Dobrodošao na server/forum. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko nečega pošalji mi PP na forumu ili se obrati helperima IG (/askq , /pomoc) tu smo da ti pomognemo koliko možemo. Poštuj pravila i uživaj u igri.
 9. Dobrodošao na server/forum. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko nečega pošalji mi PP na forumu ili se obrati helperima IG (/askq , /pomoc) tu smo da ti pomognemo koliko možemo. Poštuj pravila i uživaj u igri.
 10. Dobrodošao na server/forum. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko nečega pošalji mi PP na forumu ili se obrati helperima IG (/askq , /pomoc) tu smo da ti pomognemo koliko možemo. Poštuj pravila i uživaj u igri.
 11. Ime_Prezime (kao na serveru): Ajla Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac): STATS Slika /weaponskills: WS Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: /
 12. Ajla

  Nova VS Stara muzika

  Stara mi se više dopada, iako slušam i novu.
 13. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Ajla Vaš predlog (opširnije) : Da se ubaci neka kazna i za turiste koji krše pravila, naročito one koji vrijeđaju druge igrače (Mute na određeni vremenski period, lavirint koji već postoji ali se ne upotrebljava na njima...) Zasto mislite da treba ubaciti ovaj predlog: Smatram da su turiste previše zaštićene na serveru, razumijem da su to uglavnom novi igrači koji ne znaju i tek uče određena pravila i kako igrica funkcioniše, ali da se ne kazni niti opomene uništavanje rp-a i zabave drugima mislim da nije u redu ni za jednu osobu na ovom serveru. Uostalom da li je zaista potrebno da se štite turiste koje vrijeđaju druge na samom početku? Ove žalbe su dokaz, a svi znamo koliko se sličnih situacija desi tokom jednog dana koje nisu postavljene u ovaj pdf. Žalba br. 1 Žalba br. 2 Žalba br. 3 - Svi koji igraju redovno na serveru znaju koliko dugo nekad čekamo da nam se odgovori na report i da admini uglavnom ne stignu ni da odreaguju, također u nekim slučajevima i ne bude odgovoreno, imam razumijevanja i znam da nije lako biti admin ali kada se postavi žalba na forum očekivano je da se korektno odgovori na nju.
×
×
 • Create New...