Jump to content

($Misko$)

Korisnik
 • Content Count

  820
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Bronze

About ($Misko$)

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday June 12

Recent Profile Visitors

907 profile views
 1. Pa nemam loše mišljenje o njemu. On je poreklom iz Srbije kako sam na čuo jer priča neke reči na srpski. Ali zanimljiv je ovako u cast scenama itd.
 2. Pa namerno verovatno nije jer ga nikad nisam video da pusi cigare, a s tim ni drogu ako misliš na narkotike. Jedino slučajno u misiji sa Truthom kada je spalio njegovu marihuanu, ali mislim da to ne možemo računati kao namerno uzimanje.
 3. Pa zanimljiv je i lud lik. Ali ne bi ga trebalo dodati u sledećem GTA jer ima opcija da se on ubije tako da ne bi bilo realno da se pojavi u sledećem GTA. U suštini misije sa njim su zanimljive.
 4. Pa iskreno zanimljivo je i dobro. Ali ako gledamo po realnosti igrice dobro je što su ga izbacili. Malo je OP da se možeš voziti sa njim i u isto vreme da ti bude oružje.
 5. Najzanimljiviji je policija jer ima akcije i nije samo vožnja kao kod ostalih. Naravno najbolje je bolničar jer daje mnogo veći HP što mnogo pomaže u ostatku igrice.
 6. Ako misliš na GTA SA singleplayer onda naravno tenk Rhino. Otporan je na metke i na eksploziju manje ali može pucati i uništavati sve. Ako misliš na SAMP onda Duneride jer je veliki dovoljno brz i težak za uništavanje.
 7. Koji GTA po vama ima najbolji multiplayer? Naravno GTA SA SAMP Zašto baš taj GTA? Zato što je veoma lako i prosto pokrenuti i igrati ga i mnogo mi se svidjaju sistemi. Nema ničega složenog i mnogo ga ljudi može igrati u odnosu na GTA V onilne kojeg je teže pokrenuti i koji je složeniji. Kako se razlikuje od drugih igrica iz serijala? Po grafici fizici gameplay prici. Koliko često ga igrate? Svaki dan skoro i to mi je i jedina igrica koju igram.
 8. GTA V Svi misle da je fizika u GTA IV bolja, ali i nije baš tako po meni. GTA V je bolji i po grafici po gameplayu i mnogo su više zanimljive misije. U GTA IV su misije mnogo dosadne i glupe. Priča je bolja i u GTA V i mnogo je bolje mesto dešavanja nego u GTA IV.
 9. Koji je vaš prvi easter egg koji ste pronašli? Bio mi je prvi i GTA V ona žena na planini koja se pojavljuje u ponoć. Da li ste ga našli sami ili preko interneta? Preko interneta nikad nisam našao easter egg sam. Ne zanimaju me mnogo easter eggovi, ali sam tu i tamo neki pogledao i bio mi je zanimljiv.
 10. Koja vam je omiljena mafija u GTA SA: GSF Zašto: Zato što je to mafija koja je CJ ova i najbolja i najzanimljivija.
 11. AntiDeath Match sistem na serveru je trenutno po meni i najbitniji sistem. On pomaže igračima i olakšava igru. Kada ne bi bilo njega server bi se pretvorio u jedan veliki DM što je naravno veoma loše i uništavajuće za jedan ovakav server. Zato treba dosta raditi na njemu i nikako ga ne treba zanemariti i izbaciti iz igre. AntiDeath Match sada funkcioniše tako što: Civil ne može oštetiti civila niti ga ubiti (osim gaženja vozilom, ali to se kažnjava DB) što je sasvim u redu i RP. Član bande/mafije/privatne organizacije ne može oštetiti civila niti ga ubiti (može ga stealati/pokrasti, ali to nije DM) što je isto tako u redu i RP. Ali svaki član bande/mafije/privatne organizacije može oštetiti drugog člana iste sem, ako nisu u istoj organizaciji ili u savezu (TK) što je sasvim u redu. Takodje član bande/mafije/privatne organizacije može uvek ubiti i oštetiti člana PD/SAJ bez obzira na sve. SP ne može biti oštećen, a to je u redu i RP. Član PD/SAJ može oštetiti, ubiti, tazirati samo igrača koji ima WL dok igračima koji nemaju WL ne mogu ništa. E sada ukoliko se desi da neki igrač prekrši ova pravila(npr. civil udari civila) na sekundu će ga zamrznuti AntiDeath Match. To mi se ne svidja i ja bih uradio da se to pojavi i da se ne može naneti šteta prethodno navedenim, ali da se ne zamrzne igrač. Ovo treba ovako biti jer sada kada dodje do guste pucnjave(npr. robovi) policajac slučajno zakači nekog iz drugog PD/SAJ ili nekog igrača koji nema WL te ga zamrzne i to pomaže drugim igračima naravno i suprotno. Znači moji predlog je da samo nema tog zamrzavanja, a da ostalo ostane isto. Da piše koga ste oštetili, da piše da li je iz vaše organizacije itd. i da mu ne nanosi štetu. Nadam se da vam su se svideli moji predlozi.
 12. Pa zna se zašto Claude Speed ne može da priča. Ne može da priča jer kada su on i Catalina iz GTA SA pljačkali banku ona ga je izdala u upucala ga je. Ali on je preživeo ipak ranjen i bez mogućnosti govora
 13. Pa verovatno nisu ubacili plivanje jer još nisu bili iskusni i bilo je lakše odraditi davljenje. Medjutim i davljenje u vodi je loše odradjeno. Previše brzo pogineš iako si veoma malo u vodi. To nije realno i trebali su da odrade bar malo bolje kada nisu mogli da odrade plivanje i ronjenje.
 14. Misljenje o GTA III: Igrao sam ga samo na telefonu i tada mi ne bio mnogo zanimljiv. Prešao sam ga ceo, ali sada ne bih mogao da igram jer ne gameplay i grafika loša. Omiljeni lik:Claude Speed Zasto: Zato što je protagonista i uvek se izvuče u svakoj opasnoj situaciji.
 15. Nisam mnogo obraćao pažnju na njega igrajući GTA SA pa i nemam neko mišljenje o njemu. Nije mi zanimljiv i po meni ne nebitan lik u GTA SA misije sa njim su dosadne.
×
×
 • Create New...