Jump to content

Milko_Djukanovic

Korisnik
 • Content Count

  430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Milko_Djukanovic last won the day on May 28

Milko_Djukanovic had the most liked content!

Community Reputation

111 Silver

About Milko_Djukanovic

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 10/18/1992

Recent Profile Visitors

1,023 profile views
 1. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Milko_Djukanovic Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru): J_o_K_e_R Razlog pohvale: Admin koji je važan problem uzeo u svoje ruke i rešio da stavi 30 igrača ispred dvojice igrača koji su bahato prisvojili šta nije njihovo. Slika/Video (opciono):
 2. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Milko_Djukanovic Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru): Eldar_Mujkovicc Razlog pohvale: Preduzimljiv helper, koji je važnu poruku rešio da prenese određenom adminu, jer je problem neodložan, nasuprot većini helpera koji u takvim situacijama traže strpljenje. Zapisao šta je problem i koji su ljudi u pitanju i pomogao rešavanju problema. Slika/Video (opciono): |||
 3. Hvala svima koji su se pobrinuli i ucestvovali u stvaranju novog pravila za tazz-kill! Kao clan SAJ-a nadam se lepšem InGame iskustvu u svetu kriminala i policije!

 4. Daj ti neki koji se tebi sviđa, ovo nije poenta nešto novo, nego da obnovimo staro i da se setimo lepih stvari.
 5. Pravilo: Anti-tazz/kill Kategorija: jedno od pravila koje spada Loš PD Način uvođenja: sistem koji bi sprečavao to automatski ili slikanje i kačenje na forum ukoliko dođe do kršenja O ovom pravilu se vodi ozbiljna diskusija na temi: Dosadašnji zaključak je da postoje neslaganja policajaca, ali da su uglavnom zbog ličnih iskustava, dok dosta članova PD-SAJ podržava ideju, iako su članovi organa reda. Konstruktivno se došlo do zaključka da pravilo narušava balans u snazi PD-a i Kriminalnih organizacija, ali nije precizno definisano kako ga treba rešiti, iako postoje indikacije. Način je da se uvede sistem poput onog koji sprečava ubijanje igrača koji ima stavljene lisice potpuno isto kao i kad je igrač šokiran. To omogućava kriminalcu da se podigne i uzvrati vatru, a ovako vrlo lako završava u bolnici, što je ravno smrti na serveru koji nije HardRP. Protiv tazera s kojim se policajac zaleće na kriminalca pištolj ili puška ima malu snagu, a taziran igrač ne može da postigne da ispali dovoljno metaka na maloj udaljenosti zbog trčanja cik-cak. Tako se prečesto dešavalo da više kriminalaca bude sprečeno od značajno manjeg broja policajaca. Kriminalci imaju konkurenciju u vidu drugih kriminalnih organizacija i ovakva jačina policijskih snaga dodatno otežava pljačkanje, a ostvarena je na neigrački način od strane servera. Dozvoljava policajcima da bez ikakve taktike, discipline i kreativnosti naprave tzv. "Tazz rush" i reše pljaku u svoju korist. Oni se već na vreme skupljaju za sledeću pljačku dok ostavljaju MDC po strani, već im je dozvoljeno da imaju više članova, mogućnost tazera protiv pištolja, te apsolutno ne postoji razlog da se ovo pravilo ne uvede. Dokazano je da se u RL ovo ne dešava, ali se više u obzir uzimala sama igrica. Policajci imaju širok spektar mogućnosti vozila i opreme, što je realno, ali ne koriste taktiku, kreativnost i disciplinu nego silu prilika na serveru da budu uspešni u svom radu. Apsolutno je narušen poredak navodjenjem ovog pravila kao nedefinisanog i smatram da treba da se vrati, a nadam se da će nadležni obratiti pažnju koliko je tema posećena i koliko se igrača složilo sa istom, iako su mnogi to uradili prećutno i bili im komentari skriveni zbog SPAM-a. Dva su načina da se to reši. Sistem nemogućnosti skidanja HP-a i pancira za vreme šoka ili definisanje pravila i kačenje slika sa dokazima na forumu.
 6. Tazz-kill: Da li je došlo vreme da se menja ovo pravilo? Zašto nije? Zašto jeste? Ako jeste, kako?

   

 7. Primetio sam da nema ove teme, a da ima dosta ljubitelja ove Anime serije na forumu i serveru. Ovim putem vas pozivam da ovde kačite vaše utiske, slike omiljenih likova, najbolje openinge(pesme), skečeve likova(vaš personalni rad), da diskutejete koji vam je lik omiljen i tako dalje. Takođe, lepo bi bilo da pozovete članove foruma ili igrače na serveru, da se uključe u temu. @Trysha @Naruto_Boss @Uzumaki_Naruto @Itachi_Markovic @Itachi_Uchiha Evo za početak jednog dobrog openinga, pošto je ovo opening post na ovu temu:
 8. Uh, ne znam šta misliš pod time. Pojasni? Jel' to neki anime ili način bojenja ovih slika? Ili nešto treće?
 9. Stvar je što i on može tako da nema vozilo, tu ste apsolutno ravnopravni. A ti ćeš njega pre da ubiješ sa tazerom nego on tebe sigurno.
 10. Slažem se, jer i u RL ima ubistava civila-saobraćajaca-itd. Ovako je policija samo skocentrisana na kriminalce koji mogu da prave WL za ubistvo, tuču itd. Na primer, može da se obara i vrši nužda na javnom mestu, da se krade voće, a ne može čovek normalno da se pobije. Već su turisti zaštićeni od toga. Šta je dobijeno, a šta izgubljeno ANTI DM sistemom uopšte, kad generalno može igrač da ode u zatvor na to i bude prijavljen na forumu, što mu dođe kao neki sud za takve stvari. Ranije je to sasvim fino funkcionisalo. E sad, glupo bi bilo da civil može da ubije kriminalca prilikom pljačke, a ostalo je normalno i bilo bi samoodbrana ili osveta na serveru za neko nedelo.
 11. Tazz/kill pravilo... Uskoro novi klip na ovu temu!

   

   

   

 12. U skorije vreme, objaviću klip sa ovom tematikom, jer sam i sam trenutno član SAJ-a, pa ćete videti o čemu se radi.
 13. Uvesti sistem protiv ubijanja vatrenim oružjem i nožem, već samo opciju gde bi tučom mogao da se pošalje igrač u bolnicu. Eventualno korišćenjem palice i boksera. A SP-u zbog toga dati pendrek, tazer i lisice. I ostaje zanimljivo, jer Republikom kruže mnoge lude, kriminalne glave, a RP nije potpuno ugrožen, dok se poštuje i sam doživljaj igranja igrice.
 14. - Poziv na razumevanje - Zbog ličnog iskustva, ali i iskustva mnogih naših drugara sa servera/foruma, pozivam članove foruma na suzdržanost prilikom pisanja i komentarisanja od: vređanja, omalovažavanja drugih članova, nedoličnog ponašanja, svođenja rasprave na lični nivo, međusobne optužbe i slične stvari koje su određene pravilima foruma. Rad foruma nije samo do moderatora svih rangova, već i do vas samih, kojima bi ovo trebalo da je mesto bekstva od sveta na jedno mesto gde se širi dobra energija i pozitivna atmosfera. Igrica, ljudi.  Probaj drugog igrača-člana foruma da shvatiš kao svoju sestru/brata. Što da ne i igračkog tatu, mamu, rođaka. Da i on prolazi isto što i ti. Hvala.

  1. Show previous comments  2 more
  2. Petar_Jakovljevic

   Petar_Jakovljevic

   Jaoo kako emotivno omg, suze mi idu ):::

  3. Milko_Djukanovic

   Milko_Djukanovic

   @KideNaravno brate. :D

   @Zoki :D

   @Petar_JakovljevicI da si ironičan i da si iskren, stvarno jesam napisao ovo iz srca, to si bar dobro shvatio. :D

  4. Petar_Jakovljevic
 15. Moje je misljenje da treba staviti Anti-DM samo na vatrena oružja i nož(zbog dolaska s ledja na vrat) čime bi se sprečilo ubijanje, a da se ostavi mogućnost tuče rukama, bokserom, palicom i slično. Ulicama Balkanske republike idu neke veoma nezgodne glave i što je čudno ako požele da se potuku sa nekim pripadnikom Saobraćajne Policije? Takođe, zbog istog razloga, saobraćajnoj policiji treba uvesti tazer tj. elektro-šoker i pendrek, ali im zabraniti da tazovanog tj. šokiranog čoveka tuku do besvesti, već da moraju da mu stave lisice. To je više u duhu same igrice i ovog servera. Čak bi nešto slično uveo i za civile, a povrede zadobijene tučom bile bi blaže, zahtevale kraću operaciju tj. proceduru i manje koštale u bolnici.
×
×
 • Create New...