Jump to content

C O S I C

Legenda
 • Content Count

  990
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

263 Silver

About C O S I C

Recent Profile Visitors

2,019 profile views
 1. Formular (obavezan): Zahtevam da mi se skinu warn poeni koji ne isticu. Razlog dobijanja warn poena: Mesanje u zalbe. (P.S. Ova 2 warn poena imam preko godinu )
 2. 1. Ime_Prezime (forum): @Devla Ime_Prezime (server):Devla 2. Ime_Prezime (forum) : @Grashoper Ime_Prezime (server): Tubex_Getinjo
 3. Ali ako budu imali u ZG i SA bolnicari ko bi jos davao 3k ako moze 1.5k
 4. Ubacite bolnicu u SA i ZG,dodate sef.Lider bolnice organizuje sastanak na kom deli plate po zasluzi( npr.)i eto,resen problem.A ako povecate cenu /bolnica Nema smisla da neko ko je u SA ili ZG ceka dugo vremena...ipak je ovo igrica.
 5. U redu onda,nisam znao...pitao sam i ostale koji su bili u kanalu i rekli su da je im je isto.
 6. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Boss Slika/Video bug-a: https://dodajsliku.com/image/4IjvV https://dodajsliku.com/image/4If0X Opis bug-a: Gramaticka greska je u pitanju.Kada kucate /home (da locirate kucu ) Umesto da pise "lokacija je postavljena kuca " pise "lokacija je postavl jena kuca "
 7. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Boss Slika/Video bug-a: https://dodajsliku.com/image/UQa5J Opis bug-a: Ne znam po koji put me kikuje ovo.Uvek kada neko okaci nesto vezano za anti cit,Vi kazete do modova je.Ceo GTA mi je default tako da ne znam sta da kazem vise.Pucao sam lika i kada sam ga ostavio na low HP samo me odjednom kikovalo.Inace na slici se vidi da sam pucao sa Sawn Off Shoutgun (Kubure) .
 8. Ime_Prezime (kao na serveru): Boss Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/UBMSd Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/UBBrS Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: /
 9. Pridruzujem se pohvali ! Vas Cosic aka Boss
 10. Ime_Prezime (kao na serveru): Mladenn_Cosic Godine (OOC): 8 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/FsCtn Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/FsExB Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto:
 11. C O S I C

  Update 2.0

  Da se izbaci sistem kaciga ( vrati na staro skidanje helti ( Diglom 5 metaka da padnes )) ,da se izbaci Cz(Vrati stari hangar koji je od pocetka servera) Tako bi bili svi zadovoljni
 12. C O S I C

  New[ODBIJEN]

  Valjda sad valja
×
×
 • Create New...