Jump to content

Cunami

Moderator
 • Posts

  5,401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Cunami last won the day on May 26

Cunami had the most liked content!

About Cunami

 • Birthday 01/03/2006

SAMP

 • Ime_Prezime:
  Filip_Atanasovski ---> Cunami ---> Filip_Castello ---> Dzon_Jovanov ---> Filip_Vasquez

Recent Profile Visitors

7,812 profile views

Cunami's Achievements

 1. ODBIJENI STE! Neispunjavate uslove, ili nemamo mesta! Naravno, možete ponovo postaviti prijavu sutra! LOCK
 2. ODBIJENI STE! Neispunjavate uslove, ili nemamo mesta! Naravno, možete ponovo postaviti prijavu sutra! LOCK
 3. ODBIJENI STE! Neispunjavate uslove, ili nemamo mesta! Naravno, možete ponovo postaviti prijavu sutra! LOCK
 4. Ćao , OBS jeste dobar program za snimanje ali ipak OBS , Bendikem , Fraps su programi koji skidaju dosta FPS dok snimaš. Jedino Fraps je ono donekle dobar ali ipak fajlovi su mnogo veliki kada snimiš video. Tako da šta misliš o snimanju preko grafićke kartice npr. NVidia?
 5. Pozdrav momci , pre svega hvala što ste izdvojili malo vremena kako bi prokomentarisali ovde u ovoj temi. Pa ovako pre svega imam par pitanja za vas. Od kada pratite ovog YouTubera? Koji kontent koji je on snimao vam se najviše dopao poput Minecraft , Fife , Vlogova ili nešto drugo? Po meni ovo je jedna velika legenda balkanske YT scene koja je ulepšala detinstvo svima nama.
 6. Pozdrav , hvala što si izdvojio vremena da komentarišeš sa nama. Pa ovako i ja sam dosta dugo pratio Djotu kada je snimao taj serijal , taj serijal je izbacivao sredom i petkom i isti serijal se zvao Sreda Subscribera i Petak Subscribera. Imam jedno pitanje za tebe sada , Da li si nekada ti poslao neki snimak kako radiš nešto sa loptom poput neke pogodjene prečke , šut u gol itd...?
 7. Ćao , hvala na izdvojenom vremenu da komentarišeš ovde sa nama. Pa ovako da li si nekada planirao možda da kreneš da snimaš neke videe pošto si reko da bi snimao slićni kontent kako neki YouTuberi sa BalkanSchoola? Da li možda imas YouTube kanal?
 8. Ćao , Dario Kesegi to jest Sićo je dobar video kreator koji se bavi kontent koji je više Vlog kontent. Pa ovako da li si pratio ovog YouTubera kada je snimao sa stuberima i koje je tvoje misljenje o ekipi Stubera?
 9. Cunami

  Mudjin Vlogmas

  Pozdrav , hvala sto si izdvojio malo vremena da komentarišeš ovde. Pa ovako znamo da Mudja snima vlogMas već nekoliko godina ,koji vlogmas ti se najviše dopao koja godina je u pitanju i zašto?
 10. Pozdrav , hvala što si izdvojio malo vremena kako bi diskutovao o ovome sa nama. Pa ovako slažem se sa tobom da je Mudja većini nama omiljeni YouTuber zato što ga pratimo dosta dugo vremena. Reko si da ti je omiljeni YouTuber i da ga pratiš dan danas , pa koji kontent koji snima Mudja ti je omiljeni da li su to vlogovi , gaming , tutorijali ili nešto drugo?
 11. Igrač je kupio imovinu , tako da se tema zatvara. Ugodnu igru vam želi Forum Administracija. Lock!
 12. ODBIJENI STE! Neispunjavate uslove, ili nemamo mesta! Naravno, možete ponovo postaviti prijavu sutra! LOCK
 13. što to? 

  1. Gettwome

   Gettwome

   Jos malo pa si i ti vremenski u timu kao ja 😀

 14. ODBIJENI STE! Neispunjavate uslove, ili nemamo mesta! Naravno, možete ponovo postaviti prijavu sutra! LOCK
 15. ODBIJENI STE! Neispunjavate uslove, ili nemamo mesta! Naravno, možete ponovo postaviti prijavu sutra! LOCK
×
×
 • Create New...