Jump to content

Dzeki

Helper
 • Content Count

  501
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Bronze

About Dzeki

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 02/25/2002

Recent Profile Visitors

3,899 profile views
 1. Drago nam je što Vam se sviđa naš rad!
 2. Dzeki

  pomoc

  Slab računar, imao sam i ja pre taj problem. Mada ne mora da znači, skeniraj računar možda si pokupio neki virus. skini CCleaner obriši sve nepotrebne fajlove. Obriši %temp%, temp, prefetch fajlove, ako ti ni to ne pomogne reinstaliraj windows ili čak počni sakupljati za novi računar.
 3. Dzeki

  Dozovla za letenje

  Nisi trebao izlaziti iz aviona, ne možemo ti pomoći. Predlažem ti da radiš prevoznika robe on je dobro plaćen i kad skupiš malo veću cifru novca onda ponovo probaj položiti.
 4. Dzeki

  Pomoc

  Probaj kliknuti na ovaj fajl (nalazi se u GTA folderu, gde si instalirao GTA) desnim klikom i idi na stavku "Propertis", zatim u opciju "Compatability" i tu stikliraj ovako kako sam ja stavio, ukoliko ti i dalje bude krešovalo javi mi se PP, da ti dam još opcija za fix.
 5. Trebaš imati 50+ postova(objava), a stavljaš naslovnu fotografiju na sledeći način. (Kad budeš imao 50 postova) *** Ukoliko ti je Forum na engleskom jeziku samo prati slike isto je! *** 1. Uđeš na svoj profil 2. Ideš na stavku "Naslovna Fotografija" 3. Nakon toga ideš na stavku "Dodaj Fotografiju" 4. Nakon što ti se pojavi ovakav prozor onda biraš sliku koju oćeš da stavljaš sa klikom na "Izaberite pojedinačnu dadoteku" (Skineš sliku na Dekstop i samo je otvoriš, najlakši način). 5. Kad ti se učita slika ideš na stavku "Sačuvaj". 6. I poslednji korak je to da namestiš sliku po svojoj volji, a nakon toga ideš na stavku "Sačuvaj poziciju". Nadam se da sam ti pomogao, LP!
 6. Nisam imao još takvih problema, ali evo ti par saveta pa probaj uraditi. 1. Skeniraj računar da li imaš možda neke viruse (imaš na YT dosta tutorijala kako skinuti AntiVirusni, predlažem ti 360 Total Security). 2. Skini CCleaner i automatski će ti obrisati sva "smeća" i fajlove koji nisu potrebni za rad računara, nego se samo gomilaju u vidu "smeća" i usporavaju rad računara. 3. Obriši %temp%, temp & prefetch fajlove (To možeš uraditi na sledeći način --> Držiš Windows Dugme što izgleda ovako: i slovo R stisneš, otvoriće ti se ovaj prozor u levom donjem uglu, što izgleda ovako: tu upišeš %temp% zatim stisni na tipku "OK" i obrišeš sve što ti je u tom folderu, zatim ukucaš temp pa zatim prefetch na isti način kao za %temp%). 4. Očisti računar izunutra (Ukoliko ne znaš, odnesi kod majstora ili neko ko se malo bolje razume u čišćenje računara mislim da ne bi neku komponentu zeznuo...) ili uzmeš kompresorom ga produvaš malo i tjt. (tako ja radim ponekad ). 5. Ako ti ovo ne pomaže skini onda SampAddon (Poveća ti FPS u igrici), ukucaj samo na Google "Samp Addon download" i prva stavka imaš tamo da skineš i da instaliraš (Ukoliko ne znaš, ukucaj na YT "kako skinuti Samp Addon" ili "How to download Samp Addon"). 6. Ukoliko ti od ovoga ništa ne pomaže probaj staviti novi sistem, tj. da ga reinstaliraš (Najbolje da odneseš kod majstora ili nekog poznanika ko se malo bolje razume i on će ti uraditi reinstalaciju). 7. Ako ti ovi saveti ne budu pomogli (Najviše pod broj 6), ne možeš tu ništa sem da kupiš novi računar ako te to baš nervira. Ako ti je nešto nejasno javi mi se, ali nadam se da ćeš uspeti rešiti taj problem što imaš.LP!
 7. Po meni je bolja bila stara licitacija, ko ponudi najviše njegovo je. A ovako sad se trkaju zadnjih par sekundi ko će više da ponudi...
 8. Moje mišljenje da ne treba, postoji sistem aktivne igre što na dan ako afk-aš možeš zaraditi oko 100.000$ i još odradiš koju turu smećara/pilota/prevoznika robe(ili neki levi posao) može se solidna količina novca zaraditi svaki dan. Malo po malo i eto milionče. Bez previše provedenog vremena za računarom.
 9. Prijava prihvacena, javi mi se na TS3.
 10. Prijava prihvacena, javi mi se na TS3.
 11. Prijava prihvacena, javi mi se na TS3.
×
×
 • Create New...