Jump to content

Georgije_Kostic

Početnik
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

1 Follower

About Georgije_Kostic

 • Rank
  Novi član
 • Birthday 05/07/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/bPs6Mvc Slika /weaponskills: https://ibb.co/2gbMT1Y Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: nadam se da cu da udjem ali mi smetaju samo leveli. skill imam i imam sve. nadam se da ce te me primiti!
 2. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/bPs6Mvc Slika /weaponskills: https://ibb.co/2gbMT1Y Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: nadam se da cu da udjem ali mi smetaju samo leveli. skill imam i imam sve. nadam se da ce te me primiti!
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/bPs6Mvc Slika /weaponskills: https://ibb.co/2gbMT1Y Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: nadam se da cu da udjem ali mi smetaju samo leveli. skill imam i imam sve. nadam se da ce te me primiti!
 4. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/bPs6Mvc Slika /weaponskills: https://ibb.co/2gbMT1Y Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: nadam se da cu da udjem ali mi smetaju samo leveli. skill imam i imam sve. nadam se da ce te me primiti!
 5. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/bPs6Mvc Slika /weaponskills: https://ibb.co/2gbMT1Y Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: nadam se da cu da udjem ali mi smetaju samo leveli. skill imam i imam sve. nadam se da ce te me primiti!
 6. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/bPs6Mvc Slika /weaponskills: https://ibb.co/2gbMT1Y Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: nadam se da cu da udjem ali mi smetaju samo leveli. skill imam i imam sve. nadam se da ce te me primiti!
 7. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/bPs6Mvc Slika /weaponskills: https://ibb.co/2gbMT1Y Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: nadam se da cu da udjem ali mi smetaju samo leveli. skill imam i imam sve. nadam se da ce te me primiti!
 8. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/ZLMbxD0 Slika /weaponskills: https://ibb.co/nD3bc4N Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto://
 9. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/ZLMbxD0 Slika /weaponskills: https://ibb.co/nD3bc4N Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto://
 10. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/ZLMbxD0 Slika /weaponskills: https://ibb.co/nD3bc4N Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto://
 11. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/ZLMbxD0 Slika /weaponskills: https://ibb.co/nD3bc4N Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto://
 12. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/ZLMbxD0 Slika /weaponskills: https://ibb.co/nD3bc4N Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto://
 13. me_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/2y2wbGF Slika /weaponskills: https://ibb.co/N6k4tYq Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: stvarnp bi hteo da udjem u gsf zato sto je to najbolja stvar i imam jako istustva sa svim zivim!
 14. Ime_Prezime (kao na serveru): Georgije_Kostic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/Cbxm9Ms Slika /weaponskills:https://ibb.co/pfxVQgg Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Stvarno bi hteo da udjem u nuestru zato sto sam nekoliko puta bio u rg npr pd, gsf, ruska i druge. imam skilla na pljackama, kidnapovanje, nabavaljanja stvari, oruzija, droge, materijala i drugo. Molim vas primite me da vidite kakav sam!
×
×
 • Create New...