Jump to content

(@[email protected])

Moderator
 • Posts

  3,450
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Lične informacije

 • Lokacija
  Bosna i Hercegovina

Balkan School

 • SAMP Ime_Prezime
  Sanjin_Selimovicc - Selimovic

Recent Profile Visitors

8,861 profile views

(@[email protected])'s Achievements

 1. Ime_Prezime (kao na serveru): Selimovic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/PwdHpYn Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: /
 2. Vaše ime i prezime na serveru: Selimovic Iznos uloga: 50.000 Dokaz o uplati: https://ibb.co/3vJq5Tn Tiket: Tunis vs Australia - 2+ Poljska vs S.Arabija - 1X Francuska vs Danska - 1X Argentina vs Meksiko - 2+
 3. Pozdrav @ Medin Odličan odgovor, slažem se. Ja trčim po pola sata neki lagani tempo. Odmor je najvažniji, kad se odmaramo, mišići se šire i razvijaju. Koliko ti je najduže trajala upala mišića?
 4. (@$_SELIM_$@)

  Šah

  Pozdrav @ Medin Šah je jako star i fenomenalan sport za moždane vijuge. Mala djeca u Norveškoj se uče igrati šah u školi. 100% je sport, slažem se sa svime što ste rekli. Da li igraš šah ponekad, čak i onu igricu šah?
 5. Pozdrav @ Medin Tačno tako, svaka 3 dana po 2 sata, da se tijelo i razvije, stvori naviku, jer forsirat se nikad ne valja. Ključ je postepeno raditi, a ne sve odjednom. Također mislim da svaka 2 ili 3 dana, od 1 do 2 sata. Najviše preporučujem uz to sve i trčanje makar 30-45 minuta.
 6. Pozdrav @ Nikola Eremicc Lijepo mišljenje, ali kratak odgovor da shvatim razlog zašto ga volite. Malo pojasnite. Dajte neki razlog zašto ga volite? Koliko je zapravo bio 'fenomenalan' ?
 7. Vaše ime i prezime na serveru: Selimovic Iznos uloga: 50.000 Dokaz o uplati: https://ibb.co/dM3sx7Z Tiket: Katar vs Senegal - 2+ Nizozemska vs Ekvador - 2+ Engleska vs SAD - 2+ Argentina vs Meksiko - 1 Francuska vs Danska - 1X Španjolska vs Kostarika - 2+ Moroko vs Hrvatska - 2+ Brazil vs Serbia - 2+ Uruguay vs Južna Korea - 1X Portugal vs Ghana - 2+
 8. Pozdrav @ Medin Također nemam nekih vježbi. Volim trenirat prsa i ruke najviše, a sportom da nešto treniram, ne bavim se više time. Trčanje je po meni najzdravije, svaka čast što to radite, stvara naviku za uspjeh i disciplinu. Vjerujem da ti "atletičari" neće nikada dostići najviši nivo uspjeha jer itekako treba dodatni trening, itekako. Koliko bi predložili početnicima da idu u teretanu?
 9. Pozdrav @ Ngolo_Kanteee Iskreno zanimljiv odgovor. To za Vučićem mi je čudno. Naravno u fudbalu je uvijek bilo i biti će korupcije. Po čemu još mislite da Vučić navija za Zvezdu, ima li dokaza još?
 10. Pozdrav @ Medin 2 sata su itekako dovoljna, ne treba ni pretjerivati. Većinom bih navečer trenirao, ali kako se zna, bolje je ujutro trenirati, tijelo onda brže sagorijeva kalorije tokom dana, nego tokom noći. Naravno, neko lagano zagrijavanje je potrebno za sve, ne bih rizikovao upalu mišiča. Iskreno ja bih za sebe išao 3 puta sedmično, a atlete idu i do 6 puta sedmično. Koja je po tebi vježba najbolja?
 11. Pozdrav @ V A S I C Lijep odgovor na ovu temu. Fudbal je moj omiljeni sport. Stvara zabavu kada ga gledaš. Kada ga igraš, pomaže kod misli, opustiš se, bježiš od stresa... Gledam stalbo fudbal, pratim timove i razumijem se mnogo. Imam naravno i omiljeni stil fudbala. Najviše volim da gledam Španski fudbal. Mnogo me privlači, dodavanje, kreacija, vizija, lijepe lopte uz napade. Također Španija 2010 je po meni najbolja reprezentacija ikada. Nevjerovatan stil fudbala, a pogotovo Barcelonina Tiki Taka. Koji tim po tebi igra najbolji stil fudbala?
 12. Pozdrav @ Medin Vrlo lijepo i sažeto sastavljena tema. Lično ne idem često u teretanu, ali mogu reći da je jako zdravo za one koji idu i treniraju. Teretana može pomoći fizičkom zdravlju, izgledu... Također je za neke ljude psihički zdravo. Nekima je to bježanje od realnosti, prilika za rad na sebi, neki jednostavno vole samoću. Teretana stvara disciplinu, ako idem svaki dan, uči nas tačnosti, disciplini, poštovanju sebe i vremena. Stvara naviku za rad na sebi. Također može napraviti naše tijelom boljim izgledom. Mnogo pozitivnih stvari ima. Ja sam svima preporučujem da idete u teretanu, mnogo će vam pomoći u životu. Osoba će zbog teretane izgledati ljepše, biti fizički spremna, više imati samopouzdanja... Koliko vremena provodite u teretani?
 13. Pozdrav svim forumašicama i forumašima. Za sve nove igrače koji još nisu uhodani tu je Selim da pomogne svima. Jedan kratak ali važan video za sve nove igrače.Pozdrav od Selima🥰

   

  1. Grk

   Grk

   Puno si mi pomogao ❤️

  2. Giovanni S
×
×
 • Create New...