Jump to content

Suarez

Global Moderator
 • Content Count

  1,781
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Suarez last won the day on January 9 2018

Suarez had the most liked content!

Community Reputation

241 Silver

About Suarez

 • Rank
  Lock!
 • Birthday 09/11/2002

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Chelsea Navijam za taj klub od kad sam poceo da pratim sport,imaju dobru ekipu i mogu osvojiti takmicenje.
 2. Procitaj PP u vezi foruma.Hvala unapred ❤️

   

 3. Suarez

  Pitanje..

  Postovani, Treba reci realno i da vam od toga 99,99% nema nista,tako da ces morati sve ispocetka. LP!
 4. Konkurs za Moderatora

   

  Link:

   

 5. Konkurs za Moderatore Uslovi: Poznavanje Pravila Foruma. Potrebno je da imate minimum 100 poruka/postova. Potrebna je velika želja i volja da pomognete forumu i celoj zajednici. Potrebno je da imate plan i ideju kako da aktivirate forum/potforum kada postanete moderator. Ne smete imati warning poene.(Moguce je biti ako su oni istekli.) Slobodni forumi i potforumi: Predlozi Formular (moguće je prijaviti se za više foruma): Vaše Ime_Prezime na serveru je: Godine (OOC): Prijavljujete se da budete moderator kog foruma: Koliko imate poruka/postova: Ukupna reputacija na forumu: Da li ste bili moderator kod nas na forumu, ako jeste kog foruma: Zašto želite da budete moderator: NAPOMENA 1 - Moguće je prijaviti se za moderatore više foruma/potforuma
 6. Poštovani, Vi ste od prije bili u minusu u ruci i sve dok imate taj minus u ruci na svaku platu idete u minus Posto vidim da na banci imate dovoljno predlazem vam da ibacite taj minus iz ruke tako sto ces staviti pare iz banke u ruku,tacnije da izbjegnes minus. Dok to ne uradis na svakih 1h(Platu) ces biti tu. LP!
 7. Postovani, Nemate tu opciju na nasem serweru,morat ces sve ispocetka na novim acc-u. LP!
 8. Postovani, Pokusajte naci neki Program u kojeme je moguce smanjiti velicinu fajla,uvjeren sam da takav program postoji. LP!
 9. Suarez

  Stari profil

  Posotvani, Account se brise na neaktivnost i necete moci vratiti taj stari acc. LP!
 10. Konkurs za Moderatora

   

  Link:

   

 11. Prijave za Moderatora

   

  Link:

   

  1. Nemanja Stevanovic

   Nemanja Stevanovic

   Mogu ja brt pls

 12. Postovani, Postoji a WL listu mozete viditi u Deskrpiciji PD kanala ili na linku koji je moj kolega @Iznenadjeni Ostavijo. Uživajte u igri.
 13. Konkurs za Moderatore Uslovi: Poznavanje Pravila Foruma. Potrebno je da imate minimum 100 poruka/postova. Potrebna je velika želja i volja da pomognete forumu i celoj zajednici. Potrebno je da imate plan i ideju kako da aktivirate forum/potforum kada postanete moderator. Ne smete imati warning poene.(Moguce je biti ako su oni istekli.) Slobodni forumi i potforumi: Slike/Klipovi sa Servera Formular (moguće je prijaviti se za više foruma): Vaše Ime_Prezime na serveru je: Godine (OOC): Prijavljujete se da budete moderator kog foruma: Koliko imate poruka/postova: Ukupna reputacija na forumu: Da li ste bili moderator kod nas na forumu, ako jeste kog foruma: Zašto želite da budete moderator: NAPOMENA 1 - Moguće je prijaviti se za moderatore više foruma/potforuma
 14. Suarez

  pomoc u vezi sampa

  Složijo bih se sa kolegom @Iznenadjeni Mislim da bi vam Ovaj(Klik) video mogao biti od koristi ako i dalje nece postavite novu temu ili nas obavjestite u ovoj.
 15. Postovani,Samo kliknite OVDE Ako vam je potrebna jos neka pomoc postavite novu temu u ovom PDF-u.
×