Jump to content

Madara _Uchiha

Novi član
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12

3 Followers

About Madara _Uchiha

 • Rank
  Novi član
 • Birthday May 9

Lične Informacije

 • Lokacija
  Srbija

Recent Profile Visitors

229 profile views
 1. Prodajem malu kucu u GP /hgps 209 ENT,PARKING,SEF 5. Call/SmS:608632
 2. Mare,najbolji helper po mom misljenju uvek tu da pomogne
 3. Dobrodošao na server. Ukoliko imaš nekih nejasnoća možeš se obratiti Staff Teamu komandom /pomoc ukoliko ste turista ili /askq (potrebno je napisati tekst) ukoliko ste igrač,a mozete se i javiti meni na serveru preko privatne poruke za pomoc. Uzivaj !
 4. Dobrodošao na server. Ukoliko imaš nekih nejasnoća možeš se obratiti Staff Teamu komandom /pomoc ukoliko ste turista ili /askq (potrebno je napisati tekst) ukoliko ste igrač,a mozete se i javiti meni na serveru preko privatne poruke za pomoc. Uzivaj !
 5. Dobrodošao na server. Ukoliko imaš nekih nejasnoća možeš se obratiti Staff Teamu komandom /pomoc ukoliko ste turista ili /askq (potrebno je napisati tekst) ukoliko ste igrač,a mozete se i javiti meni na serveru preko privatne poruke za pomoc. Uzivaj !
 6. Dobrodošao na server. Ukoliko imaš nekih nejasnoća možeš se obratiti Staff Teamu komandom /pomoc ukoliko ste turista ili /askq (potrebno je napisati tekst) ukoliko ste igrač,a mozete se i javiti meni na serveru preko privatne poruke za pomoc. Uzivaj !
 7. Po mom misljenju askq bi trebao biti 50$ za svaki level posto helperi nemaju posla ceo dan se de imaju samo sa novima po mom milsjenju bi tako trebalo
 8. Madara _Uchiha

  Marvel

  Ne volim iskreno to ne svidjaju mi se ti super heroji i to radije bih gledao Sundjer Boba iskreno
 9. Gledao sam seriju odlicna sada kad se prikazuje na RTS je super najbolji deo mi je sa Pablom
 10. Cuo sam ali mi se ne svidjaju takvi tipovi filmova mislim gledao sam takve tipove i volim ali zavisi koje ovaj mi se nesto i ne svidja.
 11. Ne verujem ako je vec toliko godina u Barceloni ne verujem da ce sada otici posto ono kolko sam cuo rekao je da ce potpisati ugovor sa Barcom do kraja svoje karijere cini mi se.
 12. Nekada bio LEGENDARNI golma sada je vec ono sta znam kavlitetan je ali su se rodili i dosli mnogo bolji talenti nego sada on ali kakavj e pre bio to niko nece zameniti.
 13. Samo nasa nista ostalo ne mogu da slusam stranu samo neku ali to retko kad.
×
×
 • Create New...