Jump to content

Duske

Moderator
 • Posts

  7,756
 • Joined

 • Last visited

About Duske

Lične Informacije

 • Lokacija
  Niš, Serbia

SAMP

 • Ime_Prezime:
  Dusan_Boss ----->Acimas-------->Duske_Bleyaz---------> Dusan_Rose ------------> Mare_Yakuza

RAGEMP

 • Ime_Prezime:
  Duske_Bleyaz

Recent Profile Visitors

13,782 profile views

Duske's Achievements

 1. Pozdrav, pre svega moram da pohvalim ideju koju si izložio nama, a evo i mog mišljenja o toj ideji. Složio bih se sa tobom da je to po RP-u, ali nikako ne bi išlo u sampu kao prilog. Policija ima /mdc komandu pomoću kojih locira osumnjičenog te kada ga uhvate, uhapse ga. Tu bih se već složio sa svim formurašima koji su to isto rekli na predhnodnim komentarima jer stvarno postoje igrači koji će to da zloupotrebe i da tako na račun policije naprave ne slanu šalu. Jako lepo osmiljena tema za diskutovanje i od tebe očekujem još ovakvih tema za diskusiju.
 2. Pozdrav, možeš nam reći nešto više o toj temi. Možeš nam reći neko svoje iskustvo sa tim autom i da li je po tebi odnos cene i kvaliteta ovog auta dobar ili bi nešto promenio, da li si ikada probao sa njim da ideš u krivine to jest da driftaš. Po meni je najgori auto posle previona jer je jako spor i mnogo teško skreće u krivine. Za koje pare bi uzeo ovaj auto i oceni ga po tebi od 1-10 i zašto? Apelujem na sve formuraše koji vide ovaj post da se pridruže diskusiji kako bi se nivo diskusije povećao na veći nivo.
 3. Pozdrav, veoma aktuelna tema kada se radi o skamovima pogutovo o drozi. Igrač kao u pravom životu prvi mora dati novac pa onda drogu, a do dilera je da li će ga prevariti ili ne. Uglavnom ljudi na serveru uzimaju 1000g što je odprilike 100$ po gramu ili 100.000$ po kilogramu. Što se tiče toga, nikada nisam bio skamovan za drogu, ali nažalost je to po RP-u tako i ne može igrač dobiti kaznu. Ja uzimam drogu in game od osoba koje poznajem i za koje sam siguran da me neće prevariti, inače od nepoznati stranaca ne uzimam drogu. Slažem se sa većinom vas vi koji ste rekli da ne treba da se kazni.
 4. Pozdrav, složio bih se sa tvojim komentarom, ali ako ćemo realno, jedini auto koji je gori od njega je Previon, bar po mom mišljenju jer je previše spor i ima samo 2 sedišta. Jedino ako ste početnik i ne znate koje auto da kupite, za vaše prvo auto neka bude sentinel, za te pare i nije loše kupiti ga. Imam pitanje za tebe, koliko bih ponudio novca za sentinel i da li bi uzeo previon ili sentinel, ako moraš da biraš baš od ta 2 auta. Apelujem na sve formuraše da se priključe diskusiji kako bi se nivo diskusije povećao za veći nivo za rad napredka ovog potforuma. Taman usput možete diskutovanjem stvoriti bolju komunikaciju formuraša sa kojim diskutijete, a taman imam i bolju komunikaciju sa vama formurašima.
 5. Pozdrav, što se tiče generalno gledano, fagio kao motor je lep na oko, ali kao što kažu ostali, ne isplati se uzeti ga s obzirom da se kreće oko 200-300k. Kada bih ga stavio na neko brdo, mislim da ne bi mogao motor da izvuče gore jer ima slabo konja. Faggio je fenomenalan motor za početnike koji se tek susreću sa sistemima vozila, ali daleko od toga je dobar ili najbolji. Jedino može da ide niz brdo 160km/h drugačije i ne može baš. Obrni okreni svako ima pravo na svoje mišljenje, ali mora pripaziti da ne uvredi nekoga. Zaključag svega toga je da motor nije namenjen za robove ili slično već onako čisto onako da se provozaš i da se vozikaš i iz dosade. Svaka čast za temu stvarno sjajan odabir tema imaš. Nastavi ovako tim tempom da se trudiš kao što si inače do sad radio. Apelujem na sve koji video ovaj komentar da se pridruže diskusiji kako bi se nivo diskusije povećao na veći nivo i kako bi ostvarili dobru komunikaciju za potforum i generalno za forum.
 6. Pozdrav, ova tema mi se jako svidja. Što se tiče državnih organizacija, smatram da trebaju biti pošteđene zbog toga što su firme koje rade za državavu, siguran sam u to da neće ni Saobraćajac da zaustavi bolničara ako je upitanju život ili smrt. Složio bih se sa @ Rastko mogu jedino samo ako su off duty kako bi bilo fer i sa jedne i sa druge strane.
 7. Će si bude bate 😢

 8. Zanimljiv komentar i složio bi se da je communty bio u minusu i pre toga, ali kada bi se ovako nastavilo sigurno bi još više utonuo u dubinu tako da po mom sistemu. Što se tiče vikendom otvaranja, poželjno bi bilo bar po jednom u toku vikenda jednom u danu da ne preterujemo sad. Bilo bi odlično pored naglog pada ekonimije da se uhvati taj neki balans te da ne preterujemo sad o nagradama. Mislim da bi bilo koliko toliko bolje o tome se održava neki red i stanje ekonomije. Da li se slažeš sa mojim komentarm, ako odnosno ne, zašto? Apelujem na sve formuraše koji vide ovaj post da se pridruže diskusiji kako bi se nivo diskusije povećao na veći nivo te taman ostvarite dobru komunikaciju sa ostalim formurašima time što zajedno prodiskutujete o raznojakim temama, ne samo o ovoj.
 9. Pozdrav, kao i većina formuraša, ne bih se složio sa tom idejom zato što bukvalno nemaš policije u selima toliko, možda koji jedan prođe po selu, ali pošto ima manje stanovnika, policajac se ne zadržava tu već ide tamo u gradove da traže svoje žrtve. Kao i u igrici, jedino prođu kada idu na adresi da se skupe i to je to. Takođe bilo bi i preopterećujuće za kriminalne organizacije, a i potpuno nepotrebno pošto imaš nekoliko sela na samp serveru tako da stvarno ne bi bilo moguće dostavljati robove. Kriminalne organizacije bi bile oštećene tako da i ne bi imalo smisla.
 10. Poštovanje, pre svega bih vam se zahvalio za vaš trud, rad i zalaganje za ovaj potforum, samo nastavite tim tempom aktivnošću koju pružate. Bacićemo kratak pregled analize vaših komentara. @ MaXx Složio bih se sa tobom da se ne isplati davati 200DP to jest 2DP-a na kutiju s obzirom da su 90% šanse da izvučeš nagradu kao što je 15G zlata, 7000$ i mnoge druge common stvari koje su tu. To je isto kao kad igraš tiket, uplatiš novac i na sreću ako prođeš, prošao si, ako ne, izgubio si. Oni su izbacili iz aktivne igre donatorske kutije pre nekoliko dana zbog toga da ne bi pala ekonomija servera jer su igrači počeli pojedini igrači dobijati PPI (Premium promena imena) i SPI ( Specijalna promena imena). Da su dopustili još da traje u aktivnoj igri donatroska kutije, čak i ti koji budeš pročitao ovaj post bi dobio neku od ovih Epic nagrada poput specnick-a ili još bolje Premium nick-a. Po meni je okej stvar da se dobiju common stvari da se igrači ne razbacaju ako tako mogu reći i da se ne bahate tim velikim nagradama već onako skromnim nagradama budu zadovoljni. @ ($_Andrija_$) , možeš li nam reći nešto opširnije o tome. Da li smatraš da sistem donatorskih kutija unazađuje ekonomiju community-a svojim nagradama? @ Bizzey , složio bih se u potpunosti sa tobom da ovo unazađuje ekonomiju i da je sasvim okej po jedna kutija da se otvori za praznike kao što su božić, uskras, nova godina kao što si naveo, šta misliš, kolike su šanse po tebi da osvojiš SPI ili još bolje PPI. Iskaži to u procentima otprilike koliko misliš da je to moguće. @ Borkovic , delimično bih se složio sa tvojim komentarom koji si postavio. Dakle to je stvar ukusa i stvar mišljenja i to poštujem, ali da li si razmišljao o posledicama donatorskih kutija ukoliko bi se nastavilo sa bukvalno free donatorskih kutija od aktivne igre, da li bi propao način sistema DP-a ili nečeg trećeg i zašto? To je to što se tiče ove kratke analize vaših komentara, a centralno pitanje glasi: - Da li bi ste renovirali ceo sistem donatorskih kutija , ako da odnosno ne, recite razloge, koliko će trajati ovaj sistem donatorskih kutija i da li nam predstoji još jedan ekstreman pad ekonomije servera? -
 11. Ovo je jako dobro pitanje. U pravom životu u kojem živimo, saobraćajci ne mogu imati nalog za pretres, ali sve ostalo kao što si naveo, alko test, provera sigurnosnih pojaseva, provera brzine ili slično. Jedino ako si im baš sumnjiv onda te pretresu, ali što se tiče SA:MP-a, ne mogu nikako imati nalog za pretres, već mogu samo da te izbace i da te pretresu. Slažem se sa ostalima da treba malo da se spusti lopta što se tiče rutinske kontrole koju najčešće izvršava SP, a manje PD. Apelujem na sve koji vide ovaj komentar da se pridruže diskusiji kako bi se ista povećala na viši nivo. Usput možete zajedno sa ostalim formurašima prodiskutovati o temama i na taj način povezati jako dobru i tečnu komunikaciju.
 12. Poštovanje, pre svega bih vam se zahvalio na jaku ativnost ovoh potforuma i samo tako nastavite sa ovom aktivnošću u istom tempu. Proćiću kroz kratku analizu vaših komentara i na osnovu njih ćemo prodiskutovati o toj temi. Što se tiče cenama vozila, izdvojiću primer da je bullet vredeo nekada 11 miliona, a sada ga je jedan moj prijatelj jedva prodao za nešto više od 3 miliona. Pitanje glasi za sve vas, koji je glavni uzrok pada ekonomije na serveru tj ko je glavni krivac pada ekomije servera? Većina vas je rekla da svaki igrač iznad 10-og levela može sebi prijuštiti auto što bih se i složio sa time. Evo još jedno podpitanje za sve, još koliko će trajati ova kriza sa ekonomijom servera i vozila. Recite nam nešto opširnije o tome... Apelujem na sve formuraše koji vide ovu temu da se pridruže diskusiji kako bi se nivo diskusije povećao na veći nivo. Možete u isto vreme da tokom diskutovanja razmenite mišljenja o toj temi i da na taj način sklopite finu komunikaciju. Teme su veoma interesantne pogutovo za formuraše koji igraju na našem SA:MP serveru.
 13. Pozdrav, evo da se dotaknem malo ove teme. Po meni je VIP mnogo bolji zato što imaš mnogo više mogućnosti, dobijaš pare, boost respekte, imate opciju za teleport, za popravku vozila i za još manji milion stvari, dok sa Specc nick-om promenite samo nick sa nadikom ili kako vas zovu u RL ili vaš nadimak koji vam se dopadne i to vam stoji kao ukras. Zamolio bih ovim putem sve formuraše koji vide ovaj post da se pridruže diskusiji kako bi se nivo diskusije povećao na veći nivo i kako bi ste sklopili dobru kominikaciju sa ostalim formurašima te razmenjivali mišljenja o raznojakim temama sa ne tako oštrim kritikama ili pohvalama.
 14. Poštovanje, od kako postoji balkan school samp sever oduvek su postojali skamovi. Mislim da bi bila odlična ideja da se takvim igračima banaju nalozi i neka im to bude za nauk da ne načinju dosije prevara. Jako je bitno biti pošten ne samo u igrici već i u privatnom životu. Uglavnom dobro pripazi prilikom kupovine nekog vozila ili imanja šta god to bilo.
 15. Pozdrav, što se tiče samog sistema pasoša, nema tu mnogo baš da se diskutuje, po meni je okej stvar da se vrati, a više je i po RP-u. Takođe taman uštedite i novac, ali zato ne smete imati supstance koje nisu dozvoljene dok prelazite putarinu. Složio bih se sa tvojim predlogom i mislim da bi bila odlična stvar da se vrati onaj stari sistem za pasoše taman me i udarilo na nostalgiju i na ta sećanja ranijih doba.
×
×
 • Create New...