Jump to content

T W E E T Y

SAMP Helper
 • Posts

  3,327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

T W E E T Y last won the day on October 3

T W E E T Y had the most liked content!

About T W E E T Y

 • Birthday 05/10/2003

Lične Informacije

 • Lokacija
  Daleko od svih

SAMP

 • Ime_Prezime:
  Tweety

RAGEMP

 • Ime_Prezime:
  /

Recent Profile Visitors

44,012 profile views

T W E E T Y's Achievements

 1. Ooooooooooooo čestitke Bajzeru a malim zakašnjenjem:D

  1. Bizzey

   Bizzey

   Tinoooooooooooo, hvala :))

 2. Pozdrav igrači,

   

  U mjesecu Septembar su objavljeni Helperi Mjeseca.

   

  U ovoj temi možete na svakih mjesec dana pogledati naše nove Helpere Mjeseca, koji su po svom radu zaslužili biti nagrađen od strane vođa.

   

  Čestitam kolegama!!  💛

   

 3. Septembar 2022. Bogdan_Djukanovic Bogdan Djukanovic kao novi Helper u našem timu se izuzetno dobro pokazao na samom ulasku u helpere, i iskazao veliku želju za sami tim. Osim što je dobio zamjenika Lider tima, i dobro odradio svoj posao od početka dobivanja zaduženja, kolega se trudi i da bude što više aktivan što se tiče samih igrača na serveru. Na jako profesionalan način obavlja svoje dužnosti i zbog svega toga, zaslužio je biti i nagrađen zbog svog rada i truda. Sve pohvale za kolegu! Hercegovka Hercegovka se od početka pokazala u jako dobrom svjetlu za Helper Tim. U kratkom periodu u našem timu, dobila je vođu društvenih mreža, jer se jako kreativno pokazala za samo zaduženje. Uvijek je dostupna i spremna na nove aktivnosti i nove promjene. Trudi se uljepšati naše društvene mreže (Instagram, YouTube, TikTok, Trovo), i aktivirati ih što je više moguće. Pored svog zaduženja kao vođa, uvijek je tu pomoći i ostalim igračima. Sve pohvale za koleginicu! Maestro Maestro je kao dio bivše TS3 Administracije i samog iskustva u tom radu, uz nove Vođe ts3 admina i njihove povjerenje u njegov cjelokupni rad, dobio zamjenika TS3 Admina. Zbog svoje jako dobre angažovanosti i vođenjem ostalih ts3 admina, zaslužio biti nagrađen od strane vođa Helpera. Izuzev tog zaduženja, bio je uključen i u dio Event tima, uz svoju samovoljnu odluku pri pomoganju Evenata. Kolega je naspram svih njegovih zaduženja i naš discord developer, što ukrašava i dopunjava naš discord server iz dana u dan. Sve pohvale za kolegu!
 4.  

  💖 

   

  @ Elenaa

   

  PSX_20220929_223751.png

  1. Bravo 6 Mrca

   Bravo 6 Mrca

   @ Prime  Ko vozi BGPD heli nek se odma javi

  2. Prime

   Prime

   Hahahhaahhhahahahahaha

 5. Ime_Prezime: Tweety Link fotografije: https://ibb.co/Sx3G4bV
 6. HELPERI MESECA Pozdrav dragi igrači, odlučili smo da otvorimo ovu temu s ciljem da se i Vi možete informisati o našim Helperima Meseca, koji su po procjeni Vođa Helpera i naših Analitičara zaslužili biti nagrađeni zbog svog rada, truda i zalaganja za sami Tim Helpera. Odnosno koji su najviše doprinijeli našem SAMP serveru na neopisiv način u određenom periodu meseci. Svaki rad i trud treba biti nagrađen pa tako i u našem timu. Rad Helpera se izuzetno jako dobro prati i ispravljaju greške u što mogućem kraćem roku, kako bi se Helperi još bolje usavršili za dalji napredak. Kritike i pohvale su uvijek dobrodošle u svakom mogućem smislu, kako bi se još bolje poboljšali. Koliko Helpera može biti Helperi Meseca? U našem Timu se na kraju svakog meseca kao što smo i naveli, bira tri Helpera koji su najviše bili aktivni, što idejama i radom oko LP-a, tako i njihovim zaduženjima na kojima se nalaze. Rad, trud, kreativnost i disciplina su izuzetno jako važni kako bi prosperirali za nešto dalje što imamo u planu, kako u igri tako i u stvarnome životu. Naravno, ne smijemo zaboraviti da onaj koji radi i griješi u obavljanju svog posla, pa tako i mi. Treba vremena kako bi se neko navikao na novu okolinu, novo društvo, nekome više nekome manje, ali s vremenom se to sve nauči, i privikne se na nove okolnosti. Također, moramo upamtiti da se niko nije naučen rodio i da za sve treba prije svega jaka volja i želja za napretkom. Ko sve može biti, a ko ne može Helper Meseca? Helper meseca također mogu biti i vođe timova, jer oni prate rad ostalih Helpera koji su na određenim njihovim zaduženjima dobrovoljno i ispravljaju njihove greške kako bi se usavršili. Što se tiče naših Helpera nedelje, oni imaju izuzetno jako velik plus za dobivanjem Helpera meseca. Ali to ne znači da svaki Helper nedelje može biti i Helper meseca. Sve zavisi do njih, koliko se zalažu za cijeli tim i koliko vremena ulože da bi mogli što više napredovati. Samo da Vam još napomenem, da Analitičari ne mogu biti Helperi ni meseca ni nedelje, a tako ni Vođa Helpera, zbog toga jer oni dobivaju plus u nekom drugom okviru. Svakih mesec dana ćete moći pratiti ovu temu, gdje će biti objavljena 3 izabrana Helpera za određeni mesec, i u opisu tih slika će biti ukratko opisan njihov rad tijekom tog perioda, i postavljena slika skina. To će biti Helperi koji su se istakli na neki drugačiji način, svojim radom i zalaganjem za cijeli naš tim. Morate znati da svaki od naših Helpera je i te kako jako poseban na svoj način, da svaki od njih posebno krasi naš cjelokupni tim od 30 ljudi, i na poseban način doprinosi našoj zajednici, ali sve zavisi na kakav se to način Helperi istaknu. Ne zaboravimo: Bitan je kvalitet, ne kvantitet.
 7. Brat moiiii, GL💪

  1. Pusonja

   Pusonja

   Hvala mnogo baa ❤️❤️❤️

 8. Nije moja vila da se zna 😄

   

  PSX_20220909_210755.png

   

  zna se ko slikao @ Ivana  💛

  1. Show previous comments  1 more
  2. rbi

   rbi

   aiiii .... pocet cu naplacivat posijete 

  3. T W E E T Y

   T W E E T Y

   @ rbi  sad možeš 😄

  4. ShuLe

   ShuLe

   Koja je cijena noćenja?

 9. Čestitke Tinči, nikad nisu grešili sa odlukom za tebe ;)❤️ 
  ( sa zakasnjenjem praštaj )

  w-Tina-Bosshelperke-i-shule

  1. T W E E T Y

   T W E E T Y

   Brate moj, hvala ti puno. Fališ ti tu samo:) 

 10. Cestitke moj najbolji trovo moderatoru hehe xD

  1. T W E E T Y

   T W E E T Y

   Hvala strimeru 😄

 11. Bravooo, sretno ! :) ❤️ 

  1. T W E E T Y

   T W E E T Y

   Hvala Bajzeru😄💛

 12. Čestitke 😁.

  1. T W E E T Y

   T W E E T Y

   Zahvaljujem :D 

×
×
 • Create New...