Jump to content

Simson

Super Moderator
 • Posts

  8,549
 • Joined

 • Days Won

  21

Simson last won the day on November 8 2021

Simson had the most liked content!

About Simson

Recent Profile Visitors

69,862 profile views

Simson's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • One Year In
 • One Month Later

Recent Badges

4.2k

Reputation

742

Community Answers

 1. Želite li postati VIP 6?

  Želite li da imate specijalno ime?

   

  Učestvuje u prvom izdanju challenge master-a i pokupite već pomenute nagrade!

   

  Šta je challenge master i kako funkcioniše?

   

  Challenge Master je event koji uključuje raznorazne izazove koje učesnici treba da reše. Prvi učesnik koji reši polednji izazov (a pritom je rešio sve ostale) osvaja vredne nagrade. Svako može da učestvuje, sve što treba da uradite jeste da snimite kako završavate prvi izazov, postavite to u odgovarajuću temu i onda prelazite na sledeći izazov!

   

  Dakle, da budemo jasniji - onaj ko reši svaki izazov, a prvi je rešio poslednji izazov - osvaja gore pomenute nagrade.

  Ali, pored tih nagrada, očekuje vas i jedna neočekivana. :D

  1. Show previous comments  2 more
  2. Spec1fy

   Spec1fy

   Ne zelim nista od navedenog, pozdrav! 

  3. Lory

   Lory

   Želimo!

  4. Simson

   Simson

   @ Saviic Ne, svaki komentar će dobiti potvrdan ili odričan odgovor. Trenutno su svi koemtnari editovani, tako da baci pogled. :)

 2. Odlično, drago mi je da si rešio problem. Ako budeš imao još tehničkih problema, slobodno nam se obrati!
 3. Čestitke svima koji su ispravno rešili prvi izazov - za one koji nisu, imaju još vremena do kraja eventa! Onaj ko reši sve izazove, a pritom je prvi rešio poslednji izazov, biće nagrađen Vip level-om 6 na SA:MP serveru, specijalnom promenom imena, ali i jednom, naravno, neočekivanom nagradom. Još uvek traje zagrevanje, testirajte još malo svoja znanja o igrici. Za izazov broj 2, biće dovoljno da se popnete na kran kod Beogradske bolnice na vama najlakši način. Dalja uputstva očekujte uskoro. NAPOMENE: - Do kraja kompletnog eventa, svi odgovori će biti sakriveni. - Izazov morate u potpunosti snimiti i poslati u odgovoru ove teme. Zabranjeno je na bilo koji način editovati snimak, pa čak i dodavati muziku itd. Slike se NE PRIHVATAJU. - U editu vašeg odgovora ćete dobiti povratnu informaciju da li ste na pravilan način rešili izazov. - Izazov rešavate na vama najlakši način, s tim što ne smete izazov rešavati na načine koji su zabranjeni pravilima izazova. - Video snimak morate uplodovtati na YT i tako ga poslati. ZABRANJENO je dodavanje hiperlinkova na snimke jer se to kosi sa pravilima foruma (dakle, u komentarima ove teme samo ostavite link video snimka, ništa više). PRAVILA IZAZOVA: - Zabranjeno je koristiti Jetpack. - Kada počnete snimati izazov, napišite bilo šta u IC chatu radi potvrde identiteta.
 4. Postoji mogucnost da je neko pokusao da udje na tvoj nalog kada i ti u isto vreme. Takodje postoji mogucnost da ti je neko provalio na nalog i da zato ne mozes uci. Jos jedna od mogucnosti je da u SAMP klijentu nisi stavio ime kako treba (npr. nisi stavio donju crticu). Proveri ovo sto sam ti napisao i odgovori mi dole da li si uspeo resiti problem.
 5. @ Ognjen_Glisic procitaj komentar iznad i napisi nam dole da li si resio problem.
 6. Iz nekog razloga non-stop ti se SAMP pokreće kao Administrator. To ne bi trebalo da predstavlja neki problem. Zanima me, da li možeš da se konektuješ na neki server? Ako možeš, onda kada god pališ samp, samo klikni yes i to bi trebalo biti to. Možeš mi odgovoriti ispod. @ furkan
 7. Bedževi su simbolički tokeni koje dodeljujemo korisnicima kako bismo prepoznali njihov trud i zalaganje za određeni potforum. Svaki potforum ima 3 kategorije bedža. Bronzani bedž je najmanje vrednosti i najlakše se zarađuje. Da bi korisnik dobio ovaj bedž potrebno je da ima svega par kvalitetnih postova ili tema u potforumu. Srebrni bedž je srednje vrednosti i potrebno je malo više truda da bi se zaradio. Da bi korisnik dobio ovaj bedž potreno je da malo duži vremenski period (oko mesec dana) konstantno postavlja kvalitetan sadržaj u potforumu i na prijatan način integriše sa ostalima i uključuje ih u diskusiju gde je primenjivo. Zlatni bedž je najvredniji i potreban je izuzetan dobrinos kako bi se zaradio. Da bi korisnik dobio ovaj bedž potrebno je da znatno duži vremenski period (oko 3 meseca i više) značajno doprinosi potforumu svojim sadržajem, idejama i angažmanom ostalih korisnika. Za zlatni bedž je potrebno da korisnik ima neki specijalni doprinos u potforumu kroz pokretanje novih projekata uku postavljanje sadržaja koji je od koristi velikom broju ljudi. Svaki korisnik koji zaradi zlatni bedž u nekom potforumu biće pozvan na razgovor za Moderator tim ukoliko taj potforum ostane bez svog Moderatora.

   

  Pozivamo sve korisnike foruma da se uključe u sve potforume CAFE kategorije i u PDF-ove u zoni igrača, kako bi dali svoj doprinos forumu, a za uzvrat dobili bedž po zasluzi, a pored bedža, i još jednu neočekivnu nagradu! ;)

  1. realsojic

   realsojic

   Ja imam bedž Professional Designer :)

 8. Posalji sliku tog prozora koji ti iskace za yes ili no.
 9. PAŽNJA! Pristupili ste prvom izazovu najnovijeg forum eventa! Onaj ko reši sve izazove, a pritom je prvi rešio poslednji izazov, biće nagrađen Vip level-om 6 na SA:MP serveru, specijalnom promenom imena, ali i jednom, naravno, neočekivanom nagradom. Za početak, testirajte svoje sposobnosti poznavanja igrice i popnite se na krov Beogradske picerije. Ovo će ujedno biti i potvrda vašeg učešća u Challenge master-u. Dalja upustva očekujte uskoro. NAPOMENE: - Do kraja kompletnog eventa, svi odgovori će biti sakriveni. - Izazov morate u potpunosti snimiti i poslati u odgovoru ove teme. Zabranjeno je na bilo koji način editovati snimak. - U editu vašeg odgovora ćete dobiti povratnu informaciju da li ste na pravilan način rešili izazov. - Izazov rešavate na vama najlakši način, s tim što ne smete izazov rešavati na načine koji su zabranjeni pravilima izazova. PRAVILA IZAZOVA: - Zabranjeno je koristiti Jetpack.
 10. Još uvek niko nije poslao rešenje i pokupio nagradu! :D

   

   

 11. Da li si procitao Damirov odgovor i da li ti je pomogao da resis problem? @ pjer
×
×
 • Create New...