Jump to content

Simson

TS3 Admin
 • Content Count

  2,727
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Simson last won the day on February 21

Simson had the most liked content!

Community Reputation

562 Platinium

About Simson

 • Rank
  Veteran
 • Birthday January 13

Lične Informacije

 • Lokacija
  Srbija

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Max_Simson

Recent Profile Visitors

13,833 profile views
 1. Predlog broj 1 koji je napisao @Ministar Tubex.
 2. Dobar je sef kalipso pridruzujem
 3. Simson

  Pomoc

  Ne možemo reći tačnu cenu bilo čega jer svako prodaje po različitim cenama. Ali, ja mislim da je nekih 200 hiljada njegova cena.
 4. Simson

  Pomoc

  Ako si pre toga bio na rakdroidu,probaj restartovati internet jer RD ume nekada tako da ubaguje i ako izadjes ono te prepozna da si u igri.
 5. Postovani Stefane, Morate poslati vodji teamspeak 3 admin tima privatnu poruku na forumu uz odgovarajcu dokumentaciju,da se vidi Vase ime i datum rodjenja.U ovom slucaju to morate poslati @Calliope. Ugodan ostatak igre.
 6. U danasnjem tutorijalu nakon duzeg vremena cu obraditi temu Event. Pravi aspekt zabave su upravo eventi,koji se dele na 2 vrste: Eventi organizovani od strane samog servera Eventi organizovani od strane event tima 1.)Eventi servera Eventi koje server organizuje se porkecu na svakih 12 minuta,i kada se porkene jedan event sigurno ste primetili da Vam u chatu izadje ponuda da glasate za event. Upravo to glasanje sluzi za sve da glasaju koji event zele,i naravno koji osvoji najvise glasova on ide sledeci. Na eventu postoji 3 mesta i 3 nagrade. Prvo mesto - priblizno $3000 Drugo mesto - priblizno $1600 Trece mesto - Priblizno $1000 I evente od servera neko svrstava u posebne grupe,a one su:DM eventi,trke,derby eventi,drift eventi. DM eventi (deathmatch) Sama rec kaze,deathmatch.Borite se da ostanete poslednji na mapi eventa.Kao i na svakom eventu,i ovde postoji 3 mesta. Ovaj event mozete igrati u Beogradu ili Sarajevu. Trke Mislim da je ovde suvisno i objasnjavati,borite se sa ostalim ucesnicima da budete prvi. U trke ubrajamo:NRG race,Sanchez race,Mount chilliad vrh,Desert drive,Kart race,avio trka Sarajevo,Quad race,beach hell,Suma race. Drift eventi Eventi koji se igraju na isti nacin kao i trke,samo sa vozilima koja je malo teze upravljati i koja dosta driftaju. U njih ubrajamo:Stunt Zagreb,stunt Sarajevo,Stunt Beograd,Vortex,Drift2 infernus. Derby eventi Eventi u kojima dobijate vozilo,i kojim se gurate sa ostalim ucesnicima zove se derby.Ko zadnji prezivi na mapi on je pobednik. U njih ubrajamo:Relly 1 sultan i sandking derby. (na listama nisu svi eventi,vec sam samo neke naveo.) Na evente ulazite komandom /join,a ako odlucite da izadjete mozete koristiti komandu /napustievent. 2.)ET eventi Eventi organizovani od strane event tima su totalna suprotnost od onih koje imamo na serveru. Za njih morate imati teamspeak 3. Organizuju se skoro svakoga dana u vecernjim satima. Nagrada za ove evente nikada nije fiksna,ona zavisi od vas koliko donirate.Uvek mozete donirati komandom /eventdonacija. 3.)Event team Event tim je tim koji se sastoji od clanova administracije prvenstveno,a posle njih u timu su i helperi. Barem za sada nije moguce biti deo event tima dok niste clan helper tima. 4.)Eventi povodom dogadjaja Su eventi koji se odrzavaju samo tog dana kad se neki dogadjaj desava,recimo rodjendan servera. Za sada tu ubrajamo rodjendan servera (1.7.) i dan manifestacija. Dan manifestacija je dan kada se ceo dan eventi odrzavaju od strane event tima.On nema neki svoj tacan datum,ali kada se bude odrzavao bicete obavesteni naravno. To bi bilo to sto se tice evenata za sada,a vi ako mislite da nesto fali napisite u komentarima ispod
 7. Simson

  Memovi van servera

  Posto vec imamo memove koji se ticu servera,zasto ne bismo imali i one koji se ne ticu servera? Otvorio sam ovu temu da sve koji zele praviti mimove koji nisu vezani za server,dok ako zele da prave za server mogu to uciti ovde. KLIK Ne zaboravite da mimovi ne smu biti uvredljivi. Srecno u pravljenju,budite sto kreativniji
 8. Christian @Eriksen,naravno prosto je najjaci
 9. Pridruzio bih ga dzumandzijama
 10. Za chatbox ti treba 300 postova, kada sakupiš 300 postova onda možeš pisati u chatu.
×
×
 • Create New...