Jump to content

Ivan_Segedi

Početnik
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ivan_Segedi's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated
 • One Year In
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

 1. Ivan_Segedi

  pitanje

  Ime_Prezime (Kao na serveru):Ivan_Segedi Vaše pitanje:Postoji li neka lista vozila koliko ih ima ukupno na serveru, znam da recimo ima 4 cluba ukupno na serveru ili mislim 7 admirala, ako postoji neka takva lista ili da neko zna nek posalje mnogo bi mi pomoglo. Slika (ukoliko je imate):
 2. Ivan_Segedi

  pitanje

  Ime_Prezime (Kao na serveru):Ivan_Segedi Vaše pitanje:Primetio sam da neki ljudi prodaju 100 kupona po 5k, pa me zanima dali je to neka prevara ili sta?Znam da cena kupona nikad nije bila toliko mala, ako mozete objasnite mi sve oko tih kupona sa malom cenom posto sam video da je na instagram storiju od bs objavljeno nesto oko tih kupona i sad mi nista nije jasno. Slika (ukoliko je imate):
 3. Ivan_Segedi

  pitanje

  Ime_Prezime (Kao na serveru):Ivan_Segedi Vaše pitanje:Koliki procenat dobija suvlasnik benzinske pumpe, ako sam ja vlasnik te pumpe mogu li ja da promenim taj procenat na koji god zelim? Slika (ukoliko je imate):
 4. Ime_Prezime (kao na serveru):Ivan_Segedi Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/jHJbPTm Slika /weaponskills:https://ibb.co/LQ9qV2v Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 5. Ivan_Segedi

  pitanje

  Ime_Prezime (Kao na serveru):Ivan_Segedi Vaše pitanje:Dali postoji neki nacin da imam vise od 100 vocki kod sebe, postoji li neko vozilo u koje mogu da tovarim voce pa da ga prenosim ili tako nesto? Slika (ukoliko je imate):
 6. Ime_Prezime (kao na serveru):Ivan_Segedi Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/0qXzHtK Slika /weaponskills:https://ibb.co/Qv94H8r Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 7. Ime_Prezime (kao na serveru):Ivan_Segedi Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/p4VN4dD Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 8. Ivan_Segedi

  pitanje

  Ime_Prezime (Kao na serveru):Ivan_Segedi Vaše pitanje:Dali postoji neki nacin da promenim brzinometar (konkretno analogni)-mislim na izgled brzinometra,(znam da mogu digitalni brzinometar da promenim u analogni..), ako imate link od toga i kako da ga ubacim da radi? Slika (ukoliko je imate):
 9. Ivan_Segedi

  pitanje

  Ime_Prezime (Kao na serveru):Ivan_Segedi Vaše pitanje:Dali mogu da potrosim nekako upgrade poene ukoliko sam sve upgrejdao na maximum? Slika (ukoliko je imate):
 10. Ivan_Segedi

  pitanje

  Ime_Prezime (Kao na serveru):Ivan_Segedi Vaše pitanje:kako da lociram neko imanje Slika (ukoliko je imate):
 11. Ivan_Segedi

  pitanje

  Ime_Prezime (Kao na serveru):Ivan_Segedi Vaše pitanje:Kad prebacujem pare nekome preko bankovnog racuna koliki ce procenat tih para da mi se oduzme? Slika (ukoliko je imate):
 12. Ivan_Segedi

  Pitanje

  Ime_Prezime (Kao na serveru):Ivan_Segedi Vaše pitanje:Koliko bi dobio para od kuce ako je prodam drzavi?Moja kuca je velika i kosta 500k koliko bi otprilike dobio para od nje kad bi je prodao drzavi? Slika (ukoliko je imate):
 13. Ime_Prezime (kao na serveru):Ivan_Segedi Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/7k2JSxw Slika /weaponskills: https://ibb.co/c28wrXW Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 14. Ime_Prezime (kao na serveru):Ivan_Segedi Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/4KwHVhX Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 15. Ime_Prezime (kao na serveru):Ivan_Segedi Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/4KwHVhX Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
×
×
 • Create New...