Jump to content

Spremic

Korisnik
 • Content Count

  484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Spremic last won the day on January 5 2018

Spremic had the most liked content!

Community Reputation

67 Bronze

About Spremic

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 10/28/2003

Recent Profile Visitors

1,819 profile views
 1. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Djordje_Spremicc Uređaj/program koji je u kvaru: Teamspeak3 Opis problema: Danas kad sam pokusao da udjem na ts pojavilo mi se ovo https://www.dodajsliku.com/image/screenshot-1.21kiI
 2. Moze pomoc?

   

  Danas kad sam pokusao da udjem na ts pojavilo mi se ovaj problem

   

  https://www.dodajsliku.com/image/screenshot-1.21kiI

 3. Spremic

  Sport za Hrvate?

  Napisite vase misljenje, u kom sportu je Hrvatska najbolja kao reprezentacija?
 4. Hmm, napisite ko je igrao i zasto vam je ostala u secanju?
 5. Dobar lik, daje mi reakcije ahah
 6. Spremic

  Sportske novosti

  Vlada Vukoičić iz privatnih razloga napustio Megu, omladinski pogon preuzeo Branko Milisavljević Omladinski pogon Mega Bemaksa će ubuduće voditi bivši igrač tog kluba Branko Milisavljević, pošto se Vlada Vukoičić u dogovoru sa upravom povukao sa te pozicije zbog privatnih razloga i obaveza. Milisavljević (42) je u prethodnom periodu bio deo trenažnog procesa mlađih kategorija i upoznat je sa sistemom rada sa tim selekcijama Mege, pa će pauzu u takmičenjima iskoristiti da preuzme vođenje juniorske ekipe uz druge obaveze koje će imati kao šef omladinskog pogona. Vlada Vukoičić je na mesto šefa omladinskog pogona kluba i trenera juniora Mege došao u leto 2016. godine, pošto je prethodno od 2010. do 2012. bio glavni trener seniorskog tima. Već u prvoj sezoni je postignut istorijski uspeh osvajanjemdrugog mesta na finalnom turniru juniorske Evrolige u Istanbulu da bi naredne sezone juniori Mega Bemaksa postali šampioni prve sezone juniorske ABA lige. U toku njegovog boravka u klubu, šestorica igrača Mege iz juniorskog pogona su debitovala za prvi tim, među kojima se izdvajaju Goga Bitadze i Nikola Mišković. Brigu o omladinskom pogonu kluba će voditi Branko Milisavljević, bivši igrač Mege u dva navrata (2006. i od 2010. do 2012. godine), koji je tokom svoje izuzetno bogate internacionalne karijere igrao u 18 klubova u devet država, pored ostalih i za Partizan (2000/2001), PAOK, Olimpijakos.... Bio je i najbolji strelac tadašnje JUBA lige, 2000. godine. Po završetku igračke karijere bio je trener BKK Radničkog i švajcarskog Monteja.
 7. Spremic

  Sportske novosti

  Mancester siti u velikom problemu? Fudbalski klub Mančester siti mogao bi da se oprosti od takmičenja u Evropi narednih godina, jer se ponovio problem iz prošlosti i kuca na vrata. Radi se o mahinaciji sa ugovorom od firme "Itihad", koja je u rukama vlasnika kluba, a koja je uplatila više od 60 miliona na ime sponzorstva. Pošto je takav način strogo zabranjen, te ako se utvrdi da su se radile nelegalne radnje oko uplata, Siti bi mogao da ostane bez Lige šampiona, ali, ne ove sezone u kojoj će igrati osminu finala protiv Šalkea. "Građani" su ranije pravili isti prestup, dok se iz kluba za sada nisu oglašavali, iako su počela ozbiljna pisanja ostrvskih, ali i nemačkih medija o ovom slučaju. Prošli put kada se dogodila slična stvar, vlasnici Sitija su morali da plate kompenzaciju od preko 50 miliona evra, dok su četiri godine nakon toga bili pod striktnim nadzorom zbog kršenja fer-pleja. Ukoliko se ispostavi tačnim da je ponovo prekršen fer-plej, to će biti najteža kazna u istoriji evropskog fudbala, a Englezi strahuju da godinama nećemo videti Siti u Evropi.
 8. Ime_Prezime (kao na serveru): Djordje_Spremicc Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/b2ARQ Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/b2DmJ Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 9. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Djordje_Spremicc Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru): Kreso_Crnjac Razlog pohvale: Aktivan helper uvek tu za igrace. Sve pohvale Slika/Video (opcino): /
×
×
 • Create New...