Jump to content

Nazgul

Novi član
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15

5 Followers

About Nazgul

 • Rank
  Novi član
 • Birthday 01/14/2001

Recent Profile Visitors

636 profile views
 1. Nazgul

  Swain Signature

  Hehe main Samo kliknite na sliku da je uvecate -.-
 2. Nazgul

  Novi rad

  Novi sig
 3. Zavisi šta ti treba i koje su ti mogućnosti ali ono sasvim je dovoljan R5, amd se podrazumeva kakav crni intel, a i ono intel je ukrao amdove tzv tajne za procesor tako da vidi dal je bolje ono što je prvo proizvedeno sa kvalitetom ili samo ukraden rad koji je kasnije prerađen?
 4. Nazgul

  GIF Artwork

  gif* xd Dobar je
 5. Nazgul

  Par Radova

  Naravno! @Bukvic
 6. Svaka čast kolega samo jako
 7. Na brzinu 15 minuta
 8. Nazgul

  Balk - Gallery

  Ne vidim šta je ovde rađeno kao u PS, već samo u Ilustratoru al dobro.
 9. Nazgul

  Predlozi za forum

  Da se vrati na SMF jer ceo forum izgleda šugavo, sve što može ovde može, može u html i cssu da se uradi i plus ostalim delićima da kažem programskih jezika iako to nisu al aj, i da se postavi na SMF forum. A ako vam je već do chata i to može da se uradi. Ovde teme izgledaju ko da ih kidare pišu. Ono nikakvo. Tamo može da se sredi kao da ga je Vučić diktirao i dizajnirao.
 10. Brate najteža misija za koju sečem glavu ako nije je FreeFall. To je ono kada te zaposli Italijanska kazino mafija, tj Salvatore Leone da ideš ukradeš avion u letu, gde ustvari ti ideš sa onim šugavim aeroplanom pravo avion u suprotnom smeru pa moraš da se spustiš i nekako uz Božiju pomoć da stigneš. Ako je to vama lako onda skidam kapu. Što se mene tiče jedino to, ostalo ezz
 11. Nazgul

  Free radovi

  Kome trebaju free radovi, neka mi se javi slobodno, radim sta god, samo zelim da mi se objasni kako i sta se zeli
 12. Nazgul

  BS Winter Banner V2

  Mislim na vidljivost ne na velicinu haha
 13. Radim free radove jer ono ne igram na bs pa mi nagrada ne treba osim ako neko ne insistira za steam bilo šta poželjno bi bilo 5e HAHHAHA ma da nema takvih ****** lol, pa eto javljajte se tu sam ja al samo vas molim lepo mi recite šta hoćete da znam kako i da napravim i render da pošaljete ( glavna slika tj. neki lik, drvo, predmet... zavisi o cemu se radi ) da bi bilo lakse.
×
×
 • Create New...