Jump to content

Giovanni S

Moderator
 • Posts

  327
 • Joined

 • Last visited

About Giovanni S

 • Birthday 07/09/2004

Lične Informacije

 • Lokacija
  Srbija

SAMP

 • Ime_Prezime:
  Strahinja_Giovanni

Recent Profile Visitors

25,164 profile views

Giovanni S's Achievements

 1. Pozdrav forumaši i forumašice i današnja tema je o tome koju grafičku Vi koristite. Grafička kartica je hardverska komponenta koja ima dužnost da izvršava sve grafičke procese. Njena najglavnija uloga jeste da prenosi sliku iz računara u spoljašnji svet preko monitora. Ja posedujem grafičku karticu koja se zove Gigabyte GTX 1650 sa memorijom od 4GB-a i tipom memorije GDDR5. Mogu reći da je grafička odlična jer i sam je koristim već godinu dana. Cena grafičke je malo iznad proseka, ali zbog trenutnog stanja i toga da cene neće više padati, ona je ipak odlična za tu cenu. (Gigabyte GTX 1650 4GB GDDR5) To sve dovodi do pitanja... Koju grafičku karticu Vi posedujete i kako Vas ista služi ? Da li je Vaša grafička do sada imala nekih prekida, jer to može biti česti problem ? Nadam se da Vas dobro služi, a na vama je da odgovorite i uputite nas malo u karakteristike Vaše grafičke kartice. NAPOMENA: Svako pisanje komentara koji nemaju smisla odnosno koji neamju veze sa ovom temom biće kažnjivo. Molim da poštujete to kako ne bi dolazilo do takvih situacija. Hvala !
 2. Pre svega pozdrav ! Meni je zaista draga Supercell izdavačka kuća jer ipak je ona ispunila detinjstvo igricama koje su već napomenute. Pričajući o profesionalnosti nekih izdavačkih kuća, rekao bih da je to Rockstar Games. Ozbiljnost kompanije u vidu igrica koje prave je na neverovatnom nivou. Svaka igrica dobija raznorazne nagrade, a sami igrači su uvek zadovoljni.
 3. Gl dalje majstore ! 

  1. Gettwome

   Gettwome

   Hvala, takodje!

 4. Hvala Vam što ste postavili pitanje, a meni će biti zadovoljstvo tako što ću Vam pomoći ! To je Bug u samp-u koji se nije samo kod vas pojavio. Potencijalno možete rešiti taj problem na sledeći način: Idite na Gta San Andreas ikonicu i kliknite desni klik na nju. Kliknite opciju Properties. Zatim idite u blok opcija koji se naziva Compatibility i čekirajte opciju Run this program in compatibility mode for: i izaberite Windows 98/Windows Me. Zatim čekirajte opciju Run this program as an administrator i na kraju kliknite opciju Apply kako bi sve to sačuvali. Nadam se da sam Vam pomogao, a ako i dalje imate isti problem pišite kako bi problem rešili što pre, a Vi uživali u igri.
 5. Pozdrav, forumaši i forumašice i današnja tema je o tome Koji Web-Browser Vi koristite. Naime svaki Web-Browser je različit i korisnik od početka korišćenja računara kreće da se navikava na određeni. Pored izgleda tj. interfejsa Web-Browser-a tu je i njegova brzina. Svaki Web-Browser je različite brzine. U top 5 najbržih današnjih Web-Browsera spadaju sledeći pretraživači: 1. Chrome- Najbrži pretraživač i jedan od najpopularnijih Web-Browser-a. 2. Microsoft Edge- Brzina bliza Chrome-u, ali Chrome je bolji u praksi. 3. Opera- Treći najbrži Web-Browser. Njegova brzina je usporena zbog nekih funkcija. 4. Brave- Četvrti najbrži Web-Browser. Ovaj Web-Browser nije najbrži, ali je najsigurniji za pretraživanje po internetu. 5. Vivaldi- Peti najbrži Web-Browser. Koristi mnogo RAM Memorije, ali takođe on ima funkcije za uštedu istoga. Želimo znati koji Web-Browser (Pretraživač) Vi koristite i koji je po vama najpraktičniji Web-Browser za korišćenje. Zbog čega koristite baš taj Web-Browser i koje su mane i dobre karakteristike istoga ? NAPOMENA: Svako pisanje komentara koji nemaju smisla odnosno koji nemaju veze sa ovom temom bivaće kažnjivo. Molim da poštujete to kako ne bi dolazilo do takvih situacija. Hvala !
 6. Pozdrav, pre svega hvala Vam za sve pohvale koje su upućene kolegi. Naime DPS iliti Dots Per Second nije toliko bitan na mišu. Može se raditi i sa 2400, a može i sa 10200. Sve to zavisi do korisnika. Napomenuo si tastaturu koja je po budžetu odlična, da li nam možeš reći više o tome ? Koja je vrsta tastature, mehanička ili membranska ? Pored toga tastaturi se može desiti neki kvar i želim Vas pitati da li se desilo da tastatura ima nekih prekida? Da li se tastaturi desilo da se kvari? Niste nam spomenuli još jednu komponentu, a to je monitor , da li bi mogli da nam nešto napišete i o toj hardverskoj komponenti i njegovim specifikacijama ? Koliko Hz-a ima, veličina monitora u INCH-ima, koliko ima portova za kabal i koji su to portovi na monitoru ?
 7. Pozdrav svima ! Danas ću Vam pokazati kako skinuti i instalirati program koji se zove CPU-Z. CPU-Z je program koji je višefunkcionalan. Od overkloka hardverskih delova računara do informacija o stanju istih. Pa da počnemo ! Download možete naći laganim pretraživanjem na officialnom sajtu CPU-Z sajtu. Pojaviće Vam se nekoliko opcija te te opcije su za skidanje. Skinite na Vaš najviše odgovarajući način i pređite na drugu stranicu: Kliknite opciju Download Now te pokrenite skidanje setup fajla: Fajl u Downloads će izgledati ovako: Pokrenite setup fajl i krenite u instaliranje tj. u sami setup programa. Kada ste ušli prihvatite uslove korišćenja i kliknite opciju Next: Izaberite gde želite da skinete Vaš fajl i kliknite ponovo na opciju Next: Ponovno kliknite na opciju Next: Nakon toga izaberite da li želite da napravite ikonicu programa na Desktopu i kliknite opciju Next: Sve što je potrebno na kraju jeste da kliknete opciju Install i da sačekate da se program skine: Program se skinuo i sve što trebate uraditi jeste kliknuti opciju Finish: Nakon svega toga konačno imate CPU-Z, a sama radna površina programa izgleda ovako: Uživajte !!!
 8. Pozdrav i dobrodošli. Ugodnu igru Vam želim !
 9. Pozdrav i dobrodošli. Ugodnu igru Vam želim !
 10. Pozdrav i dobrodošli. Ugodnu igru Vam želim !
 11. Pozdrav i dobrodošli. Ugodnu igru Vam želim !
 12. Pozdrav i dobrodošli. Ugodnu igru Vam želim !
 13. Pozdrav i dobrodošli. Ugodnu igru Vam želim !
×
×
 • Create New...