Jump to content

Gospodin Loncovic

Moderator
 • Posts

  823
 • Joined

 • Last visited

About Gospodin Loncovic

 • Birthday 06/23/2002

SAMP

 • Ime_Prezime:
  Loncovic

Recent Profile Visitors

3,836 profile views

Gospodin Loncovic's Achievements

 1. Pozdrav, Svi poslovi su dobri i balansirani i zarada je jednaka na svim poslovima, te vam predlažem da probate sve i nađete koji vam najviše odgovara. Ugodan ostatak igre želi vam Helper tim !
 2. Pozdrav, Ako vas je neko prevario i imete dokaze ( slike dogovora i dokaz o prevari ) postavite žalbu na tog igrača na ovom linku i nadležni će odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Ugodan ostatak igre želi vam Helper tim !
 3. Pozdrav, Prema ovome što vidim, moguće da je folder oštećen ( nema sve potrebne fajlove ) ako neće uopšte da uđe u igru. Ako se crash desi tokom konektovanja na server moguće je da imate neke modove koji to uzrokuju. Pedlažem da problem postavite i obrazložite ovde. Ugodan ostatak igre želi vam Helper tim !
 4. Pozdrav, Ako želite da koristite Cam Hack morate se javiti nadležnima i reci u kojem intervalu koriste Cam Hack. Ako dobijete dozvolu za korišćenje onda možete, ako ne dobijete dozvolu ne smijete koristiti taj program. Ugodan ostatak igre želi vam Helper tim !
 5. Pozdrav, Postoji mogućnost da se Vaša IP Adresa poklopila sa IP adresom nekog drugog igrača ili je kratkotrajni problem sa internetom. Restartujte ruter par puta i vidite oće li pomoći. Ako to ne pomogne postavite zathjev ovde. Ugodan ostatak igre želi vam Helper tim !
 6. Pozdrav, Najbolji i najsigurniji način je da radite poslove ili da kupite donatorske poene i da ih prodajete igračima. Postoji i način preko aktivne igre ( /aktivnaigra ). Sva pitanja oko donacija postavite ovde. Ugodan ostatak igre želi vam Helper tim !
 7. Pozdrav, Ako ste popunili formular i ako vam j rečeno da će vma biti dodeljeni donatorski poeni, biće dodeljeni. Budite strpljivi ili se obratite nadležnim ako je prošlo mnogo vremena. Ugodan ostatak igre želi vam Helper tim !
 8. Čestitam Saviću

  1. OD6 Kiza

   OD6 Kiza

   Hvala ti!

 9. Postojala bi mogućnost napraviti bezbedan način za strujanje vazduha unutar staklene kupole ( koja bi preko filtera ili na drugi neki način stvarala vazduh ). Ali opet potrebna je voda i još par stvari za normalno fonkcionisanje. Ljudi bez hrane mogu da prežive do 2 nedelje, dok bez vode ne mogu više od nekoliko dana, pri visokim temperaturama mnogo manje.
 10. Pozdrav, Kada postavljate oglas ne smijete koristiti skraćenice i morate poštovati pravila. Kazna za kršenje pravila na oglasima i korištenje skraćenica je MuteAD, a uz to dobijate i novčanu kaznu. Ugodan ostatak igre želi vam Helper tim !
 11. Pozdrav, Ako imate neki predlog možete ga posatviti ovde. Svakako koristite rent ( /najblizirent ) ili pozovite Taxi ( /call 444 ) ako vam je potreban prevoz. Ugodan ostatak igre želi vam Helper tim !
 12. Ako se za put do Marsa radi na izgladnji putničke letjelice, trebalo bi se raditi i na nekoj opremi da bi mogli živjeti u bezvazdušnom prostoru. Da li bi se na Marsu ( kroz neko vrijeme ) mogao voditi normalan život kao na Zemlji ?
 13. Pozdrav, Forum poene možete zamjeniti za donatorske poene, sa kojima kupujete VIP i druge donatorske pakete ( /dpaketi ). Ako imate pitanje u vezi foruma postavljajte ga klikom ovde. Ugodan ostatak igre želi vam Helper tim !
 14. Da bi opet došlo do velikog praska potrebna je velika količina materije i energije tako da u narednih nekoliko miliona godina neće vjerovatno doći. Ipak ako bi svemir dostigao svoje granice možda bi tek onda došlo do velikog praska i novog početka. Mars jeste planeta najsličnija Zemlji, ali da li je adekvatna za život ? Smatra se da ako ima vode u bilo kom obliku moglo bi se desiti da postoji život, makar i ispod površine. Ipak se voda sastoji od kiseonika i vodonika. Isto tako da bi se stvorio vazduh potrebna je atmosfera, jer bi u suprotnom sve bio vakum. Da li postoji planeta u blizini, koja bi mogla podržati život ? Da li postoji način da se bezbjedno dođe do te planete ?
×
×
 • Create New...