Skoči do sadržaja

Ptica

Moderator - Gaming
 • Broj postova

  406
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

 • Pobeđenih dana

  1

Ptica poslednja pobeda dana na Jun 26 2018

Ptica ima najlajkovaniji sadržaj!

Reputacija

66 Bronze

O Ptica

 • Rank
  Korisnik
 • Rođendan 25.07.2001.

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  Goražde

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Roy_Corlleone

Nedavni posetioci

1400 pregledi profila
 1. Ime_Prezime (kao na serveru):Ptica Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-107.0GKmi Slika /weaponskills:/ Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 2. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Ptica Slika/Video bug-a:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-097.HzvUA Opis bug-a:Bio sam u PO-2 bazi i odjednom je pocela pljacka Zagreb zlatare,a ja sam dobio wl.
 3. Sto se tice admina,bice otvorene prijave.
 4. Ptica

  Donator Rank

  Vase Ime_Prezime u igri:Ptica Vas TS3 nick:Ptica Slika stats-a (mozete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-086.n6XOt
 5. Ime_Prezime (kao na serveru):Ptica Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-083.WHhxs Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-084.WHuVL Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:GSF ❤️
 6. Gospodine, imate na nasem ts3 serveru u kanalu CS 1.6.
 7. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Ptica Vaš predlog:Mogle bi se ubaciti kamp prikolice koje imaju svoj enterijer i da se mogu kaciti na vozila.
 8. PRIJAVE ZA ADMINE SU TRENUTNO ZATVORENE [LOCK]
 9. Formular Ime_prezime(kao na serveru): Vas nik na serveru: Koliko imate godina: Koliko dugo igrate CS 1.6 i da li ste ikada bili admin: Koliko dobro poznajete amx komande(1/10): Koji bi bio Vas cilj kada bi dobili admina: Da li ste u mogucnosti da bostujete 1 mjesecno(DA/NE):
 10. 1. Zabranjeno je postavljati pitanja koja se ne tiču CS-a. 2. Ko napravi temu a ne bude koristio formular odmah dobija LOCK na temu. 3. Zabranjeno je postavljanje odgovora u komentaru koji su već ranije napisani. 4. Zabranjeno je postavljanje odgovora koji nikuda ne vode, npr. "Ne znam" i slično. 5. Poštujte sva ova napisana pravila.
 11. Prijave za admina DeathMatch CS 1.6 servera otvorene : https://balkan-school.com/for...8-prijave-za-adminaotvorene/

 12.  

  SUTRA(16.11.2018) u 20:00 OTVARANJE BALKAN SCHOOL CS 1.6 DEATHMATCH SERVERA.SVI DOCI !!!

×