Jump to content

Grubich

Novi član
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

1 Follower

About Grubich

 • Rank
  Novi član
 • Birthday 06/01/2005

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ne. to bi bilo nonrp, sta kao u RL saobracajni policajac stoji za ukras i uzima licne karte? To sto deca koja se ne znaju braniti od napada i ne znaju pucati pojavljuju u sp to je stvar servera a ne RP-a. Alternativno resenje bi bilo da se SP-u da tazer i lisice, sto bi se svidelo svima, a i nonrp nije ugrozen.
 2. Ime_Prezime (kao na serveru):Grubich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://prnt.sc/o0kftn Slika /weaponskills:https://prnt.sc/o0khfs Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:nestoo
 3. Ime_Prezime (kao na serveru):Grubich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://prnt.sc/nxw7zx Slika /weaponskills:https://prnt.sc/nxw8mg Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto: nešto?
 4. Ime_Prezime (kao na serveru):Grubich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://prnt.sc/nxw7zx Slika /weaponskills:https://prnt.sc/nxw8mg Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto: nešto?
 5. Ime_Prezime (kao na serveru):Grubich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://prnt.sc/nxw7zx Slika /weaponskills:https://prnt.sc/nxw8mg Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto: nešto?
 6. Ime_Prezime (kao na serveru):Grubich Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://prnt.sc/nxw7zx Slika /weaponskills:https://prnt.sc/nxw8mg Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto: najjaca kriminalna org trenutno?
 7. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Djole_GrubicSlika/Video bug-a:https://prnt.sc/nuzhgh https://prnt.sc/nuzhigOpis bug-a:/timestamp mi se ne poklapa sa vremenom koje pise u gornjem levom cosku, a pritom mi nije pukla skripta usao sam par puta
 8. Ovako je dobro, sa time bi se samo izgubio smisao kradje novca - niko to ne bi radio
 9. Ne, ne bi bilo pametno ubaciti tako nesto jer je nonrp, mozda samo na nekim eventima
 10. Najbolji biznis je pumpa kod burga, a dobar je i gs samo sto se mnogo reketira/pljacka
 11. Elektricar, male pare a dugo se radi
×
×
 • Create New...